Lilypie ne panicari, opusti se! Pusti gaćice na miru. Trudna si ne mora te nista zigat, boliti ima vremena za to. Simptomi najcesce krenu tek od 6 tjedna. Budi sto vise mozes opustena. Sutra nas zadivi sa betom.
Nada sa tim testom odredjuju koje vrijeme je najidelnije za prijenos zametka tj implantaciju. Uzima se uzorak endometrija u vrijeme implantacijskog prozora u ciklusu kad se nema prijenos niti se planira trudnoca. Dosta je pouzdan mislim da u 73% slucaja pospjesuje sansu ivf-a. Koliko sam ja to trazila u Srbiji rade povoljnije tu pretragu, kod nas nisam nasla da netko to radi al mozda koja cura ima vise info. Vjerujem da u DE rade al sigurno je slupo posto je i u Srbiji cijena visoka.
Cure ima li neka od vas iskustvo sa ERA testom?
Ja osobno ne, ne znam ni da li ga rade tu kod nas u Hrvatskoj. Znam da ga dosta rade curke koje idu na IVF u Češku.
Karla koja beturina!!! 😍😍😍😍 predivno!
Lilypie jedva cekam sutra tvoju betu... i čestitke na plusicu 😘
Karla koja beturina!!! 😍😍😍😍 predivno!
Lilypiejedva cekam sutra tvoju betu… i čestitke na plusicu 😘
Hvala draga 😘 Kako si ti?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Grizli kod nas ga plaća zdravstveno osiguranje koliko sam uspila shvatiti i to je to šta moja doktorica predlaže od dodatnih mogućnosti i dodatnih ispitivanja!
...ne moraju 100% biti bliznaci...moja beta bila 2050.10,primio se jedan embrio al eto kod mene bila VM...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Jutro drage moje. E ova nesanica ce me satrat prije svega, jedva docekam jutro da se dignem skuham kavicu i pogledam sta je s vama ovdje😊
Ja evo 9dt guram polako, cini mi se da su sise postale malo teze i bolnije, u trbuhu svako malo neki osjecaj ko da cu mengu dobit, nekad se taj osjecaj siri u prepone. Imam jedno pitanjce, od tog cyclogesta imam iscjedak naravno, al me jos vise muci sto mi je dole po cijele dane mokro ko da sam se popiskila, znaci stavim dnevni i gacice i hlace su mi mokre za cas. Imate li i vi tih problema?
Karla cestitam, beta je brutalna!!!!
Lilypie sretno, cekamo velikuu betu.
Lemon jakooo mi je drago da si napokon dogurala do FETa, imaj povjerenja u svoju mrvicu!!!! Zelim ti svu srecu!!
Riba zao mi je, nadam se da jos ima sanse za pozitivan ishod. Moja beta je u VM bila 870 - 1200 - 1650 - 2400, tada bi se vec u maternici trebalo barem nesto vidjet, a kod mene nista.
Nada jako mi je zao!!! Odmori od svega preko ljeta pa u nove bitke!
Ja cekam folikulometriju, trebala bi danas znati kad ce punkcija. Imam 20-tak folikula, osjecam se kao kokica na jajima
Mrva to sto opisuje ko da si stalno mokra tako je meni bilo ovaj put nakon transfera cca nekih 6-7 dana poslije je pocelo i jos traje! 😊 I te nesanice su mene pratile do prije neki dan! Kad planiras neki testic ili ces samo betu cekat?
Nada super ako ti to zdravstveno pokriva to je dobra pretraga da su utvrdi kad je vrijeme implantacije u 20% zena je ona ponaknuta na ranije ili kasnije pa se fula moment ET-a. Kod nas kako nema te pretrage onda cesto pokusajavu prijenosom kasnije u FET-u, al ovo je svakako ispravnije. U tvom slucaju ja bi svakako isla posebno jer ne moras dat zabto puste novce.
Ninna sretno sa jajcima! 😊
Lilypie 🤞🤞🤞 za lijepu betu!
Riba danas ponavljas betu ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji