Djevojke pozdrav, trebala bih pomoc oko ocitovanja spermiograma. Mi smo trenutno u postupku prikupljanja nalaza. Odradili smo na proljece 2 spermiograma koja su oba pokazali OAT sa slicnim vrijednostima i to u lab u VŽu. Zatim smo dobili uputnicu za androloga i otisli k dr peroš u kb merkur koji je preporucil 2mj uzimanja vitamina i ponovit spermio, hormone i analizu y kromosoma. Za y kromosom je nalaz da mikrodelacije nisu pronađene sto bih rekla da je ok, hormoni su u granicama ref vrijednosti, ali spermiogram koji je dosao jucer od kb merkur ne nogu skuzit. U vžu su bez obzira na malu kol spermija napravili kompletnu obradu, a sad ovdje su samo napisali da nista nisu mogli, a jedino sto vidim da su poviseni leukociti. U nastavku cu poslat slike, isprike osmah na bombardiranju, ali zaista trebam savjet jer doktor preko tel ne zeli nista savjetovat. Kaze nek se opet narucimo, a sad vise nemam strpljenja. Sto mi je ciniti, radje ponovit spermio natrag u vžu i trazit od opce prakse uputnice za briseve zbog leukocita???
Lilypiejel crtica svjetlija ili tamnija od zadnjeg puta?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Flower nije bio dovoljan uzorak i stvarno ne mozes iscitati nista. Nekad muski manje svrse da prostis na izrazu, al ne znaci da vec sljedeci put nece biti bolje. Ako mozete uzmite opet ulutnicu za spermiogram. Leukociti jesu visi, pa mozete uzeti uputnicu za mikrobiolosku analizu ejakulata, moj nije isao na vris jer je vec u tome otkrio bakteriju. Dobra stvar je da su hormoni uredni. Moguce mu se stvara neka upalica koja pogorsava nalaz.
Isabela tocno znam kako ti je i ne mislim da si poremecena niti ista takvog. Znamo sve kroz sta prolazimo i hvatamo se za najmanju slamku. . Kod mene je bila vidljiva crtica iako jos slaba, a ovdje kod tebe se nazire plus. . Sad nezz, mozda je implantacija bila malo kasnije. . Nadam se da ce sutra biti jaci plus🙏😘
Nymeria znam da je uzasno vidit taj glupi iscjedak ali samo ti lezi i odmaraj, probaj se smiriti i misliti pozitivno. 😌Sutra ti prvi uzv?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Flowernije bio dovoljan uzorak i stvarno ne mozes iscitati nista. Nekad muski manje svrse da prostis na izrazu, al ne znaci da vec sljedeci put nece biti bolje. Ako mozete uzmite opet ulutnicu za spermiogram. Leukociti jesu visi, pa mozete uzeti uputnicu za mikrobiolosku analizu ejakulata, moj nije isao na vris jer je vec u tome otkrio bakteriju. Dobra stvar je da su hormoni uredni. Moguce mu se stvara neka upalica koja pogorsava nalaz.
Ali volumen mu je 4.0 ml u kb Merkur, a u vžu mu je bio 2.7ml. Zar nije onda tehnicki bila veca kolicina uzorka za analizu?
I s obzirom da tako brzo necemo doc do doktora peroš, koja privatna klinika je okej za muske probleme? Narucila bih se privat barem za jedne jos konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji