Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    11. Srpanj 2019. 12:35

Flower bas sam ti htjela napisati da odete privatno. Nalaz gotov za sat vremena a embriolog sjedne sa vama i protumaci vam nalaz. Ja sam juznije pa nezz, al javit ce ti se cure koje znaju gdje da odete. Sretno!

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 12:46

Flower valjda je bilo puno sjemene tekucine, a nedovoljno sperme. Doktor Grubisic u poliklinici Zahi je urolog iz Vinogradske koji u Vinogradskoj radi i biopsije itd. Dobar je za neplodnost. 

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 12:46

E al oni ne rade spermiogram ja mislim, ali s njim mozete lijepo popricati. Moj partner je s njim jako zadovoljan.

• thinkpink1
    11. Srpanj 2019. 13:07

Nikitta

Thinkpinkžao mi je što te ti simptomi toliko stresiraju, baš užas, ali probaj si olakšati nekako, upali seriju neku zabavnu, ionako ne možeš brigom ništa postići. Sretno sutra na uzv! To je drugi po redu, koliko pamtim🍀

Simptomi su se smirili od ponedjelka, nema vise smeđarenja...hvala Bogu🙏🙏🙏🙏 
    U ponedjeljak idem na kontrolni uzv, treci ☺️
    Nadam se da ce sve biti ok, da mrva i dalje raste i nabija sa srcekom❤❤❤

• thinkpink1
    11. Srpanj 2019. 13:11

Nymeria miruj, leži i uzimaj th. Taj iscjedak ne mora nista znaciti, mozda je kakva krvna žilica pukla kako se maternica širi. Bitno je da nemas bolove i da nije svježa krv, ja sam u 2 navrata imala svježu i donedavno smeđarenja pa je sve ok bilo. Meni rekli da si popijem magnezij i normabel 2mg da mi se opusti misici maternice. Mislim da si s tim ne mozes nista naskodit. Sta dobivas od ostale th.?

isabelagregorijan
    11. Srpanj 2019. 13:20

Nymeria, želim ti svu sreću na uzv-u sutra! biti će sve ok, vjeruj u to! 

Kengurica, kaj ne da je crta? i ja ju vidim, uživo se bolje vidi, a jučer sve bijelo ko snijeg, prekjučer isto ovak i u pon isto, ali ništa ne tamni tako da vjerujem da beta bš ne raste, ali sutra ću bar znati kolika je i dal uopće je...ovaj test je osjetljivosti 25 miu.

Flower - ne znam kaj bi rekla, ali ako možete idite ponavljati za par dana opet, pa makar platiti, nije to tako skupo čisto da znate na čemu ste. 
    Meto, hvala na utješnim riječima, ali ne znam jel moguće da je bila kasnija implantacija s obzirom da su blastice bile u pitanju i danas mi je u biti 13 dpo kao...ali ajde, živi bili pa vidjeli. 
    Ali čudna se stvar dogodila, u subotu sam popodne spavala i doživjela orgazam u snu, ne znam uopće kako se to dogodilo, to me probudilo i imala sam grčeve u trbuhu od toga, i išla sam čitat i vidjela da to ne utječe dobro na implantaciju, pa se bojim da to nije zeznulo stvar, a opet, nisam na to mogla utjecat, katastrofa 

[/url

• thinkpink1
    11. Srpanj 2019. 13:28

nymeria

Thinkpink1 3x2 utrogestana. Odmaram i zdrmala sam normabel i čekam sutra. Bude to brzo. Bit će kako je suđeno. 🙏
    No za danas sam imala jako stresan dan…pa možda i od toga…se ovak šugavo osjećam i taj čudan iscjedak…
    Joj držim ti fige za pon sigurna sam da bu sve kako treba 💓
    Jel ćeš već znat spol možda u ponedjeljak? Ne znam kad se to može saznat, u kojem tjednu?

Drzi se i cuvaj, i nadasve miruj. Nadam se da ce sutra na UZV biti sve ok i da ide sve svojim tokom. 🙏❤🥰
    Ma ja se uopce ne zamaram sa spolom, nakon svega mi je najbitnije da dođe na svijet i da bude zivo i zdravo... ❤

• thinkpink1
    11. Srpanj 2019. 13:34

isabelagregorijan

Ali čudna se stvar dogodila, u subotu sam popodne spavala i doživjela orgazam u snu, ne znam uopće kako se to dogodilo, to me probudilo i imala sam grčeve u trbuhu od toga, i išla sam čitat i vidjela da to ne utječe dobro na implantaciju, pa se bojim da to nije zeznulo stvar, a opet, nisam na to mogla utjecat, katastrofa

Što se babi htilo, to se babi snilo😂😂😂
    Moram se malo sprdat. To sam citala da je jedan ginic izjavio da je sasvim normalno, desava se u trudnoci zbog viška ili manjka nekog hormona, sad sam zaboravila... Znaci erotski snovi i orgazmi u snu su normalna pojava u trudnoci, tako da je to vec tvoj prvi simptom 😀😁😄

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 13:42

Isabela vidi, vidi. Mozda si imala grceveod implantacije pa se to u snu odrazilo kao orgazam. Npr meni kad netko zvoni na vratima, a ja spavam, uklopi mi se u san da tamo nesto zvoniz

Grizli
    11. Srpanj 2019. 13:43

Lilypie znilja daj stavi sliku, jel tamija ili ista? Zasto mislis da je jos stoperica. Pa ona bi sad i da jucer bila sjenina sjena danas vec je ne bi bilo onda. 😏
    Isabela pa vidi se sjena. Idem ti potraziti moju 8dnt pa ti naljepim i ja.
    Nymeria zanemari simptome vjeruj mi ja sam luda vec 3 mjeseca od toga i sama pokusava ne uzrujavat se, 2 dana sve buja na meni, mucnina, svasta nesto onda pauza par dana da se pitam dal sam ja uopce trudna. Al kad pricam sa curama na temi zimske vidim da nisam jedina da ima jos cura ca istim "problemima". Drzim 🤞 da je sve super! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.