Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    02. Srpanj 2019. 14:38

Medo hrabrice, jako mi je zao. S druge strane drago mi je da vec razmisljas o opciji za dalje i da si hrabra.
    Ovo je nesto novo:
    https://sansazaroditeljstvo.org.rs/donacija-u-srbiji-novi-pravilnici/

Grizli
    02. Srpanj 2019. 14:39

Nikita ne ne samo u slucaju ako je blastica krenula vec izlijeganje. Dan kad se vdati blastica ne dogadja se nista osim njene prilagodbe, 1dnt ona zapocinje izlijeganje i napusta ovojnicu. 2dnt prijanja uz sluznicu maternice i zavrsava izlijeganje. 3dnt tek krece implantacija koja traje 3-4 dana dok blastica ne potone skorz u endometrij. Tada krene otpustanje hcg jer zapocinje razvoj placete. Doduse ako je nekom radjen hatching blastice ili je ona prirodno vec krenula izlijeganje prije transfera onda je moguce da krene implantacija odmah iduci dan jer nema faze izlijeganja vec odmah se priljepi uz maternicu. 

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 14:43

Nikitta jednom sam nakon maratonskog sex vikenda imala eserihiju u urinu, popila 3 kutije antibiotika (odmah mi 3 dali) i otisla. Nakon toga se i popiskim i isperem nakon odnosa. Inace ne znam nazalost nista o lijecenju tih bestija osim onoga sto sam po webu procitala.

Netko je pitao za IVF i Dr. Maricica. Meni je on njezan, drag, jako brizan i s nama se stvarno potrudio. Brbljiv je, ne drzi sve za sebe. Svakako odi makar na konzultacije pa ces vec neki dojam dobitiZ Isla njemu na preporuku cure koja je takodjer s njim jako zadovoljna. Histero mi je radio bez anestezije i stvarno je bezbolno biloZ
    Thinkpink1 hbala, pazim da na razmak probiotika i antibiotika. Pijem i dmanosu i brusnicu, udaram za svih strana. 
    I citala sam par stranica odjednom i naravno zaboravila sto sam sve zeljlepa reci. Eh

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 14:44

E da i partner mora amoksil piti. 

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 14:48

Lemon

I da još sam zaboravila, kad odaberes kliniku oni ti moraju poslati dokument da te prihvaćaju na liječenje i dati okviran plan postupka i troška. To isto šalješ na zavod sa svim ostalim.

Hvala🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 14:50

Kengurica

Medohrabrice, jako mi je zao. S druge strane drago mi je da vec razmisljas o opciji za dalje i da si hrabra.
    Ovo je nesto novo:
    https://sansazaroditeljstvo.org.rs/donacija-u-srbiji-novi-pravilnici/

Hvala ti puno...🤗 i meni je drago sta imam vas i podrsku od vas

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Vaki
    02. Srpanj 2019. 15:13

Thinkpink1 - e, sad si me baš zainteresirala. Radi se o doktoru R. ili L.? 🤔 Pitam zato jer imam neke dvojbe pa sam mislila na konzultacije kod jednog od njih. Ne bih baš bacila 700 kn, a da mi ništa konkretno ne kaže. Kužim da je to dobar biznis, pogotovo kad vide da bismo dali sve samo da ostvarimo trudnoću.
    Inače, meni je dr. Alebić baš simpatičan lik. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    02. Srpanj 2019. 15:32

Grizli

Doduse ako je nekom radjen hatching blastice ili je ona prirodno vec krenula izlijeganje prije transfera onda je moguce da krene implantacija odmah iduci dan jer nema faze izlijeganja vec odmah se priljepi uz maternicu.

Kako divno opisujes, kod mene je prirodno krenula... Samo da se odmah primila 🥺

• thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 15:53

Vaki

Thinkpink1 - e, sad si me baš zainteresirala. Radi se o doktoru R. ili L.? 🤔 Pitam zato jer imam neke dvojbe pa sam mislila na konzultacije kod jednog od njih. Ne bih baš bacila 700 kn, a da mi ništa konkretno ne kaže. Kužim da je to dobar biznis, pogotovo kad vide da bismo dali sve samo da ostvarimo trudnoću.
    Inače, meni je dr. Alebić baš simpatičan lik. 😁

Radi se o dr.L. 
    Dr.R.je odmah otpao u samom startu jer sam kod njega vodila predhodne dvije spontane trudnoce, i njegovi su bili propusti jer nije obracao paznju na moj pretanak endometrij, a bezobrazan i ravnodušan komentar nakon spontanih se zgadio i mom mužu koji ga više ni nacrtanog ne može vidjet. Makar ima dobrog embriologa, Patrika, koji je došao iz Petrove,  i od tada u petrovoj imaju dosta oscilacija u labosu, imaju dobar trend rasta i pozitivnih trudnoca, pa val negativnih...eh sad... ima i L.odlicnu, ako ne i najbolju embriologicu u Hrvatskoj, al mu to nista na kraju ne znaci kad mi je pao u očima...

• thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 16:52

Nikitta U pravu si i slažem se s tobom. Mislim da je bolje i jeftinije ici na vise konzultacija i odabrati lijecnika koji nam je najviše sjeo i koji ce po nasem spurijusu pristupiti ispravno nasem problemu. Ja sam R.išla jos dok je radio i u Viliju i kad je otvorio svoju polikliniku. Smatrala sam ga strucnim, dok nisam uvidjela da je 2xnapravio isti propust, bez obzira sto sam mislila da je stvarno strucan, i maknula na stranu njegov stav i bahatost. Dok je L.jako drag i umiljat, kao papa štruf je, cut ces ono sto zelis cuti i da ces ostati trudna, povremeno i zagrli i da podrsku. Sto meni frendica kaze, ako hoces ja cu te grlit cijele dane za te novce, i okrenemo na zezanciju jer bi se u suprotnom rascmoljila u sekundi. Ma ja cak i pregrmim aspiraciju bez anestezije jer se prije urokam analgeticima i normabelom, još popila njihov koktelcic iz frizidera, a Jožu nisam ni doživljavala, imala sam protocni bojler dok mi nesto pricao, jer svi mi imamo problema, jos dodes tamo i platis i slusas njegove privatne probleme, nimalo profesionalno. Bas sam prema Jozi imala teški ignor. Bas sam zlocesta🙃🤭🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.