Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2019. 20:01

Hani kakvo je stanje kod tebe, osim šta si nervozna! Wau ako ste u financijskoj mogućnosti ja bi se na vašem mjestu odlučila za Prag, mi imamo azospermiju i da nam TeSE nije uspila bez ikakvog razmišlja odlučila bi se za prag , jedino su oni dorasli rješavanju problema takve vrste!  Stupi u kontakt s njima čisto informativno, mislim da to naplaćuju nekih 100 eura!

• Medo2711
    09. Svibanj 2019. 20:01

Balonka

Trebala bi u utorak, al mi onda rođendan pa ju možda izvadim dan ranije. Da sam iz Zg već bi ju sutra vadila da si skratim ovo mućno razdoblje. Inaće ja imam jednu prekrasnu djevojčicu koju smo dobili iz prve, pa mi je to malo šok.

Znam kako ti je..mozda bas beta pokaze drugacije i dobis poklon za rodendan🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Wau
    09. Svibanj 2019. 20:06

Lemon

Wau

Lemon

Wau ja bih na tvom mjestu svakako išla na PGD. Dosta je to izgubljenih potencijalnih trudnoća. Pošto se na kariogram čeka malo duže, traži uputnicu i naruči se pa da to prvo obavite. Evo ja stvarno imam problem sa kromosomima da mi oplodnja u RH uopće ne bi pomogla i bojala sam se koliko će mi trebati da u Belgiji nađu zdrav embrij i od 3 sva tri su zdrava. Nekako se poklopilo.. Nadam se da će me sreća pratiti i dalje jer nije sve ni u nalazima nego kako se sve posloži. Jesi slala mail u Belgiju, šta kažu?

Nisam im jos slala mail.jel mozda imas da mi posaljes na koji da saljem.jer onu tvoj por di si mi mapisala mail nigdi ne mogu naci

Evo probaj poslati na ovaj:PGD@uzbrussel.be
    gužva im je u zadnje vrijeme ali kad dobiješ koordinatora onda će ti biti lakša komunikacija. Možda ti i pošalju odmah što od nalaza trebaju, a ti im pošalji sve što imaš da ti mogu temeljitije odgovoriti i reći ti cijene

Bravo maco svjetska si hvala ti do neba

Wau

• pramenka
    09. Svibanj 2019. 20:07

Evo, evo :) 37 godina, operirana endometrioza, amh 12, inzulinska rezistencija, pai homozigot, snižen b i d vitamin, fsh i lh kako koji ciklus, muž super...uglavnom, dijagnoze službene nema i to me ubija...sve ovo nitko baš ne uzima za ozbiljno

• Wau
    09. Svibanj 2019. 20:11

Nada88

Hanikakvo je stanje kod tebe, osim šta si nervozna! Wau ako ste u financijskoj mogućnosti ja bi se na vašem mjestu odlučila za Prag, mi imamo azospermiju i da nam TeSE nije uspila bez ikakvog razmišlja odlučila bi se za prag , jedino su oni dorasli rješavanju problema takve vrste! Stupi u kontakt s njima čisto informativno, mislim da to naplaćuju nekih 100 eura!

Mi svd i radimo u Pragu.muz je u njih prije 9god radio i operaciju micro tesu.tad mu je nadjeno 32 ziva spermica.a zamrznuli su mu ih 18 i jos ih imamo 8.zato nam to daje neku slamku nade.sad da smo bas u finan.situaciji i nismo.puno smo love dali i kredita za to.al nema veze isplatilo je se.lako za lovu nek je moja psiha na mj🤣zato i kontamo taj jos pdg napravit pa sta bude.

Wau

• Wau
    09. Svibanj 2019. 20:15

Wau

Nada88

Hanikakvo je stanje kod tebe, osim šta si nervozna! Wau ako ste u financijskoj mogućnosti ja bi se na vašem mjestu odlučila za Prag, mi imamo azospermiju i da nam TeSE nije uspila bez ikakvog razmišlja odlučila bi se za prag , jedino su oni dorasli rješavanju problema takve vrste! Stupi u kontakt s njima čisto informativno, mislim da to naplaćuju nekih 100 eura!

Mi svd i radimo u Pragu.muz je u njih prije 9god radio i operaciju micro tesu.tad mu je nadjeno 32 ziva spermica.a zamrznuli su mu ih 18 i jos ih imamo 8.zato nam to daje neku slamku nade.sad da smo bas u finan.situaciji i nismo.puno smo love dali i kredita za to.al nema veze isplatilo je se.lako za lovu nek je moja psiha na mj🤣zato i kontamo taj jos pdg napravit pa sta bude.

Poslat cu jos mail u Belgiju a ovdje cu vidjet preko drage nam drzave za pgd.kad bi mi oni uspjeli snositi taj trosak bilo bi super.iskreno Prag i nije toliko skup za oplodnju koliko dodd ovde preko privatnih.nas skuplje izade avionsa karta nego postupci.bar mi se tako cini.

Wau

• Medo2711
    09. Svibanj 2019. 20:23

pramenka

Drage sve,

ovo je moj prvi post ikad na ikojem forumu, ali ovaj nažalost pratim najduže i najtemeljitije. Moja priča u mpo vodoma traje nekoliko godina i sukus svega su dvije inseminacije, tri prirodna i tri stimulirana postupka i dvije neuspjesne trudnoće…eto, toliko od mene za prvi put, ali jednostavno sam imala veliku potrebu podijeliti ovo s nekim tko, nažalost, kuži o čemu pričam…drž'te se žene u kojoj god fazi bile…mi u sljedeći postupak, nadam se, krećemo u 6. mjesecu…

Dobro dosla nam,i sto prije otisla🤞🤗..sretno u daljnem postupku

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Hani
    09. Svibanj 2019. 20:46

Evo prošao me nadrkanitis, malo sam bolje 
    Jučer punkcija, 11 js, sto je super rezultat jer ih je bilo samo 6 na početku, ali danas samo dvije oplođene! nadala sam se da ce mi tek sutra reci da su mozda jedna, dvije dobre, a ostale za bacit, a ovako su mi ukradena dan, dva nadanjasutra idem vidit hoce li biti transfera kakvog krzljavca
    Marijaiva 
    Lemon, bravo za tvoje lijepe smrzlice, super vijest!
    Leptiric2019, po onom sto si pisala ti si imala dvodnevni jer dan punkcije je nulti dan, ali ako je embrij dobar, šanse su jednake. Evo baš je petra31 neki dan javila plusić dvodnevnog!
    Soyseka, bravo za srčeko!
    Medo, sto su ti rekli na konzultacijama u Ivfu?
    Lilypie, super što si zadovoljna! Sad si u betaplus preko hzzzo?
    Ema1987, pusti simptome, popiški jednoga. Čekamo prve plusiće ovaj mjesec od tebe, leptirica i male martine, jer grizli i sunshine love plus tek za koji dansretno svima!
    Ana123456, nadajmo se da ce iduci postupak biti puno bolji!
    TinaM91, možda se još koji probudi, nikad ne znaš. Sretno!
    Nika5555, sto je s tvojim postupkom?
    Balonka, naravno da si tužna nakon neuspjeha, ali borba se nastavlja, i to ne AKO skupiš snage, nego KAD! Nema odustajanja! 

Lilypie
    09. Svibanj 2019. 20:53

NisamHani

Jučer punkcija, 11 js, sto je super rezultat jer ih je bilo samo 6 na početku, ali danas samo dvije oplođene!nadala sam se da ce mi tek sutra reci da su mozda jedna, dvije dobre, a ostale za bacit, a ovako su mi ukradena dan, dva nadanjasutra idem vidit hoce li biti transfera kakvog krzljavcaMarijaivaLemon, bravo za tvoje lijepe smrzlice, super vijest!
    Leptiric2019, po onom sto si pisala ti si imala dvodnevni jer dan punkcije je nulti dan, ali ako je embrij dobar, šanse su jednake. Evo baš je petra31 neki dan javila plusić dvodnevnog!
    Soyseka, bravo za srčeko!
    Medo, sto su ti rekli na konzultacijama u Ivfu?
    Lilypie, super što si zadovoljna! Sad si u betaplus preko hzzzo?
    Ema1987, pusti simptome, popiški jednoga. Čekamo prve plusiće ovaj mjesec od tebe, leptirica i male martine, jer grizli i sunshine love plus tek za koji dansretno svima!
    Ana123456, nadajmo se da ce iduci postupak biti puno bolji!
    TinaM91, možda se još koji probudi, nikad ne znaš. Sretno!
    Nika5555, sto je s tvojim postupkom?
    Balonka, naravno da si tužna nakon neuspjeha, ali borba se nastavlja, i to ne AKO skupiš snage, nego KAD! Nema odustajanja!

Nisam, nazalost. Uz plaćanje. Koliko sam čula onu već na početku godine podijele postupke preko HZZO. Eventualno drugi postupak sa blazom stimulacijom mogli bi preko HZZO , ovaj plaćamo.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

09. Svibanj 2019. 20:58

Hani

Jučer punkcija, 11 js, sto je super rezultat jer ih je bilo samo 6 na početku, ali danas samo dvije oplođene!nadala sam se da ce mi tek sutra reci da su mozda jedna, dvije dobre, a ostale za bacit, a ovako su mi ukradena dan, dva nadanjasutra idem vidit hoce li biti transfera kakvog krzljavcaMarijaivaLemon, bravo za tvoje lijepe smrzlice, super vijest!
    Leptiric2019, po onom sto si pisala ti si imala dvodnevni jer dan punkcije je nulti dan, ali ako je embrij dobar, šanse su jednake. Evo baš je petra31 neki dan javila plusić dvodnevnog!
    Soyseka, bravo za srčeko!
    Medo, sto su ti rekli na konzultacijama u Ivfu?
    Lilypie, super što si zadovoljna! Sad si u betaplus preko hzzzo?
    Ema1987, pusti simptome, popiški jednoga. Čekamo prve plusiće ovaj mjesec od tebe, leptirica i male martine, jer grizli i sunshine love plus tek za koji dansretno svima!
    Ana123456, nadajmo se da ce iduci postupak biti puno bolji!
    TinaM91, možda se još koji probudi, nikad ne znaš. Sretno!
    Nika5555, sto je s tvojim postupkom?
    Balonka, naravno da si tužna nakon neuspjeha, ali borba se nastavlja, i to ne AKO skupiš snage, nego KAD! Nema odustajanja!

OMG kako ti ovako nadrkana uspujes popratit sve nas😜😂😂😂.. Svaka cast😜😤😂😂
    Zao mi je da su samo dva no dao Bog da budu dovoljni.. Sretnooooo🤩🤩😍😍👼👼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.