Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2019. 14:19

Lemon zar tebi i na početku ciklusa vade hormone za FET, ja bi trebala na prvi ultrazvuk i vađenje hormona tamo neki 8 dan ciklusa 

isabelagregorijan
    11. Lipanj 2019. 14:25

Lemon

Thinkpinkkod Podobnika sam radila kariogram, a na pgd idem u Belgiju.. Kariogram tvoj i od muža možeš napraviti i preko uputnice.
    Isabelagregorijan, kariogram napraviš i vidiš da li su ti kromosomi uredni, a da vidiš detaljniju analizu ploda nakon kiretaže moraš materijal kiretaže slati na analizu (na Sv.Duhu to rade).
    Nada i ja čekam mengu pa u FET idem, ali tek krajem mjeseca moram dobili. I to krećem ako mi se ne poklopi da prvi/drugi dan padne na vikend ili praznik, onda nemam gdje izvaditi hormone i čekam drugi mjesec

kariograme smo napravili i ja i muž i nalazi su uredni, a svejedno sam imala tri spontana, sva tri u osmom tjednu...
    Plodovi su mi slani na analizu, ali naravno da ništa nije pisalo, osim na zadnjem kada sam imala molu....

[/url

• thinkpink1
    11. Lipanj 2019. 14:35

Lemon

Thinkpinkkod Podobnika sam radila kariogram, a na pgd idem u Belgiju.. Kariogram tvoj i od muža možeš napraviti i preko uputnice.

Hvala na info, al ja ti imam kompletnu obradu. Kariograme smo napravili na Rebru. Dosta dugo se ceka na "pregled" koji mi je više bio onak kao informacijski razgovor, uzeli krv od nas i rekli da u slucaju lošeg nalaza nas zovu na pregled, a u suprotnom ako je sve bo, nalaze šalju na kucnu adresu. Tako i bi. Dobilo nalaze na kucnu adresu. 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    11. Lipanj 2019. 15:17

Drage cure popratila sam nesto ovi dana sam bila u poslu 🙂 Grizli draga cestitan od srca 😍 i svi novima dobro nam doslee🙂 , sve one koje cekaju testic i beticu  samo hrabro i puno srece zelim da se zaplusiraa sveeee!!!❤❤
    Simba jesi mi zivaa ?❤ 
    Ja sam danas bila na uzv 6 dan jos rano jos malo curim u Petak sam opet , pa eto  sta urodi plodom vidjet cemo s obzirom da smo sad u prirodnom skroz jer sam sad bila pod jakom stimulacijom i jednom jedinom stanicom  eto sa nesuspijehom nazalost ali idemo u borbu dalje nadamo se sad u prirodnom bar 1 ali vrijednuu🙂
    Uglavnom embruologinja mi je ovi preporucila da pijem slikat cu vam🙂 saljem svima veliki virtualni zagrljaj!!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

11. Lipanj 2019. 15:19

znaci ja pijem sve ovo samo nisam maticnu mlijec sad sam i nju dodala a od pranatals uzimam Novalac🙂

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

11. Lipanj 2019. 15:23

ova je sa vitaminom D🙂

• Terra
    11. Lipanj 2019. 15:33

thinkpink1

Hani

Thinkpink1, ne mogu se sjetiti jesi li javljala rezultat testa?!🤔

Kada sam vidjela da je bilo dosta curki koje su imale negativne testove, nekako mi je bila bedara javiti svoj nalaz. U petak vadila betu koja je iznosila 851, danas ponovila i iznosila 2969. Javila se svom MPO, kaže nalaz dobar i da sljedeci ponedjeljak dođem na UZV.

Čestitam ti od srca i tebi i svim curkama koje su javile dobre rezultate zadnjih dana... Grizli, rozi i ostale...  
    sretno cure da vam bude dosadno do kraja i da prođe bez ikakvih briga... 

• Terra
    11. Lipanj 2019. 15:33

Simba

Bravo cure na lijepim vijestima, izgleda kao da se vraca sretni niz. Ja sam danas tražila termin za konzultacije, da vidimo što se još može napraviti od pretraga i možda vitamina, nama se uvijek oplode ali ne dodje do implatacije ili ako i dodje nije dobro..

Jesi na kraju odlučila promijeniti bolnicu?

Lemon
    11. Lipanj 2019. 15:42

Nada, da i na početku hormoni, onda kad dobiju nalaze će mi javiti kad krećem sa progynovom i onda oko 8 dc opet krv i uzv i kažu kad ide utrogestan i transfer. 
    Isabela I Thinkpink onda se nemate šta brinuti oko kromos.gresaka ako vam je kariogram uredan, onda je možda nešto drugo u pitanju 
    Nikitta javi šta kažu, meni je prva poslije stimulacije bila skroz tamna skoro crna ali ovo za ljubičastu prvi put čujem 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Blacky89
    11. Lipanj 2019. 15:49

Ninna znaci opet cemo zajedno cekat 😂
    Belaa matičnu mliječ bi trebala svježu uzeti, a ne ovu. Radosevic ili Weber. Proguglaj malo, mislim da je Grizli rekla da Weber ima i dostavu. 
    Nikitta a da nisi slučajno plave krvi? 😂 Salu na stranu, dobro da si poslala mail i da odeš na pregled, onda ces bar znati na čemu si i sto je to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.