Ema hvala punoo na info 💞
Po tome cu se ravnati.
Jel da zovem ili mail posaljem!?
Ja sam poslala mail na njihovoj stranici, tamo kad uđeš ima link naručite se ili tako nešto, napisala sam da bi se naručila na konzultacije i uzv od 6-10 DC, znači javi se prvi dan kad dobiješ da ti daju termin I to je to! Ako te još nešto zanima, slobodno se javi.jel vam ovo prvi postupak
Jutro curke evo da prijavim da sam napravila testitc nisam mogla izdrzat 11 dan od transfera 3 dana vracen , četvorostanicna mislim da vijestica stize nista od testa nwgativan ☹ iako su oni reki da se 14 dan radi test ja smatram da bi trebalo pokazat radila na nekom gethrmans testu ali u četvrtak trebam dobit pa cemo vidit mogu danas kupi cleeebluu test ako ne dobijem do cetvrtka jutro opet napravit ali mislim da je to to nista ni ovaj put☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Isto i ja prijavljujem negativan test.. 7.dan od transfera dvije blastice
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ema
Onda cu cekati prvi dc pa se narucim.
Ali nebi prije rujna u postupak jer necu moci zbog posla toliko dugo biti u zg-u.
Jel on onda da popis pretraga da napravim i jel on dogovori u Petrovoj postupak!?
Koji dan se krece s terapijom?
Nista nisam upucena 🤷🏼♀️
“Nebo strpljive voli.”
Jao, cure! Pa što je sad ovo? Nismo valjda započele negativan niz. Baš mi je žao.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jao, cure! Pa što je sad ovo? Nismo valjda započele negativan niz. Baš mi je žao.
Ja jos u srijedu napravim zadnji, isplacem se dobro.. Onda ću betu u petak.. Što mi vrijedi čekati.. Ako ne pokaže do petka ni neće.. A što i kako dalje, neznam.. Znam da moram ali neznam kako.. Svaki neuspjeh više boli i teže je
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ema
Onda cu cekati prvi dc pa se narucim.
Ali nebi prije rujna u postupak jer necu moci zbog posla toliko dugo biti u zg-u.
Jel on onda da popis pretraga da napravim i jel on dogovori u Petrovoj postupak!?
Koji dan se krece s terapijom?
Nista nisam upucena 🤷🏼♀️
Da dobijes papir
A mailom sam mu se ja bar javila kad sam dobila da on zna
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Vaki kakav kuršlus. Nadam se da je to bas neki dobar znak.
Cure s minusima bas mi je zao. Mozda jos ima nade.
MakiST poslikaj trbuh i pokazi dr drugi put. Meni se prvi put bas jako osuo pa sam kasnije sporije pikala i malo ledom hladila, al dr mi je drugi put promijenila lijek. Iako sam citala da mnogi reagiraju na cetrotide.
Vakinestrpljivo iščekujemo tvoj plusic 🤞
Marijaivajesi ponavljala danas? Koji ti je dan?
Mi još čekamo Papa test da stigne i nakon toga moram se naručiti za pregled u kliniku. S obzirom na to da sam oba puta bila u stimulaciji sa antagonistima, ovo će mi biti prvi (a nadam se i zadnji 😁) dugi protokol pa ako može koja cura napisati sto me očekuje 😋Malo sam citala, kaže 21. dan prethodnog ciklusa.
Jesam i ponavljala test na kojem nema nista, danas mi 6dc,i bila sam u tom dugom protokolu.
Kreces 21 ili 22 dc ja sam krenula sa sprejom u nos superfact se zove, znam da su mi trebale 3 bocice i njega se koristi do 'stoperice' koja ti u biti i ne treba jer je to u biti sve u jednom, da'smiri'jajnike..
Dakle vjerojatno ces i ti dobiti taj sprej i smrces malo za promjenu🙄😂 i kad krene menga kreces sa klasicnom stimulacijom... Dakle koristiti ces i sprej i inekcije do punkcije..
Ja sam dobila rezultat kao i sa 'obicnim' postupkom... 14 stanica 10 se oplodile peti dan ostale 4 blastice, na svaku procurila prije bete🙄...
Vakinestrpljivo iščekujemo tvoj plusic 🤞
Marijaivajesi ponavljala danas? Koji ti je dan?
Mi još čekamo Papa test da stigne i nakon toga moram se naručiti za pregled u kliniku. S obzirom na to da sam oba puta bila u stimulaciji sa antagonistima, ovo će mi biti prvi (a nadam se i zadnji 😁) dugi protokol pa ako može koja cura napisati sto me očekuje 😋Malo sam citala, kaže 21. dan prethodnog ciklusa.
Jesam i ponavljala test na kojem nema nista, danas mi 6dc,i bila sam u tom dugom protokolu.
Kreces 21 ili 22 dc ja sam krenula sa sprejom u nos superfact se zove, znam da su mi trebale 3 bocice i njega se koristi do 'stoperice' koja ti u biti i ne treba jer je to u biti sve u jednom, da'smiri'jajnike..
Dakle vjerojatno ces i ti dobiti taj sprej i smrces malo za promjenu🙄😂 i kad krene menga kreces sa klasicnom stimulacijom… Dakle koristiti ces i sprej i inekcije do punkcije..
Ja sam dobila rezultat kao i sa 'obicnim' postupkom… 14 stanica 10 se oplodile peti dan ostale 4 blastice, na svaku procurila prije bete🙄…
6dnt mi danas
Boze
Jucer pisem ni sjene sjednice danas 6 dan ciklusa😂
Sortiraj odgovore
Najstariji