Iskra i mislila sam privatno otici na konzultacije ali u kolovozu.
Ajde kad vidis javi kad je na godisnjem.
Hvala 💞
Zasto ne ides sad ako nes treba ustimat
To sam se i mislila. Nikad neznas.Ali neznam ocu uspjeti do Zg radi posla sad u lipnju.
Iako bi bilo najbolje. Moram vidjeti.
“Nebo strpljive voli.”
Da pitam, koliko kn su konzultacije kod njega privatno?
“Nebo strpljive voli.”
Sunčica neznam jesi li u zg ili blizu? Neznam kad mu je godišnji ali opet sumnjam da je cijeli mjesec odsutan.. Konzultacije i uzv 900 kn. Al te stvarno detaljno pogleda
Blacky hvala za info, ma ja nemam problema sa suhom kozom vec sa masnom, i oduvjek bas oduvijek vodim borbu sa licem, i skuzila sam da mi sto se toga tice najbolje umiti se i cistiti sminku sa obicnim sapunom... ali evo sad ne pomaze nista..
Lemon pa ja neznam sto misliti ali posto do sad mi tako nije bilo, ne vidim drugi razlog nego taj... vjerujem da zapravo tijelo izbacuje sve to van iz sebe..
Netko je ugledao plus nisam sada upamtila tko, zelim veliku betu i sretnih 9 mj 💓
Djevojke - kod mene kaos. Toliko su mi se tresle ruke kad sam radila test da mi je štapić upao u wc. Zadržala sam mokraću i brzo trčim po čašicu da mogu uzet drugi. I sad nemam pojma gdje sam sakrila druge testove od mužića. Dođe mi da se upucam. Sad moram kupavat drugi i sve ponovo.
Mada me jutros uhvatila neka negativa nakon euforije. Jučer kao da su nestali svi bolovi i signali...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ema nisam u Zg-u.
Kako moram stimati datume, sta ako se poklopi da imam M bas na konzultacijama a sve mi se cini da hoce ako idem u lipnju. Isto radi pregled ili?!
“Nebo strpljive voli.”
Ema nisam u Zg-u.
Kako moram stimati datume, sta ako se poklopi da imam M bas na konzultacijama a sve mi se cini da hoce ako idem u lipnju. Isto radi pregled ili?!
Meni je rekao da je najbolje da dođem na prve konzultacije između 6-10 DC, tad najbolje sve vidi, pa se po tome ravnaj kad već plaćaš. Ja sam u prijašnjim postupcima znala popodne iza posla za zg I nazad imam cca 2 I pol sata do zagreba zato te pitam jesi tamo i blizu. On ti inače privatno radi popodne jer je ujutro u petrovoj.
Vaki pa to je za poludit 😂😂. Nema negative, samo polako, biti ce sigurno. Javi, cekamo plusic 🤞🤞🤞
Vaki nestrpljivo iščekujemo tvoj plusic 🤞
Marijaiva jesi ponavljala danas? Koji ti je dan?
Mi još čekamo Papa test da stigne i nakon toga moram se naručiti za pregled u kliniku. S obzirom na to da sam oba puta bila u stimulaciji sa antagonistima, ovo će mi biti prvi (a nadam se i zadnji 😁) dugi protokol pa ako može koja cura napisati sto me očekuje 😋Malo sam citala, kaže 21. dan prethodnog ciklusa.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ema hvala punoo na info 💞
Po tome cu se ravnati.
Jel da zovem ili mail posaljem!?
“Nebo strpljive voli.”
Sortiraj odgovore
Najstariji