Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    02. Lipanj 2019. 20:00

ruška

Kakve simptome imate nakon štoperice?ja budem naduta ful i danas mi je loše,a nocas me bolio desni jajnik,jako me probadalo,bol me probudila.mislim da mi se ispuhao folikul.nista od mog prirodnog ivfa.

Nakon svake štoperice točno ti simptomi..nisam mogla sjesti naglo kako me probadao jajnik.. 
    Nemoj biti negativna, to stvarno ničemu ne pomaže..stresom samo sve pogoršavaš..probaj se opustiti i odmaraj ako jako smeta..i naravno, pozitivne misli!! 😘🤗

Grizli
    02. Lipanj 2019. 20:05

Thinkpink pa ja sam radila test 5 dana nakon transfera blastice sta bi bilo tebi kao 7 dana nakon tvog transfera. Tako da vec se moze nesto nazirat na testu. 😉 Sretno bez obzira dal ces raditi test ili cekat betu.
    Ruska meni su ti simptomi bili od Brevacida, a od Ovitrelle ne. 

Iskra💞
    02. Lipanj 2019. 20:21

Ema1987

Iskra💞

Ema1987

Iskraja sam ti sad bila kod Dr. Vrčića! U kojoj si ti fazi nisam baš pomno pratila?

Na prvim konzultacijama sam bila kod njega privatno, nakon toga odmah u postupak čim je prošla pauza od prethodnog postupka. U petrovoj mi je bilo super!! Imala sam dva uzv-a prije punkcije, išla sam prvi put tek 8 DC jer nas je pogodio uskrs. Oba puta je bio točan, nisam čekala duže od 5 min. Punkciju nam je radila Dr Banović, bio je vikend a na transferu je bio on, malo smo ga čekale ali sestre su rekle da doktor želi napraviti transfer (nas dvije smo bile kod njega). Sve u svemu, jako zadovoljna i s njim i sa petrovom!!

Ja sam ti bila na prvim konz.u 4mj i prof.Vrčić mi je predložio da skinem jajovod koji mu nalikuje nahydrosalpinx,ja sam skinula to sad u 5mj.
    I idem sad u 6mj da vidi nalaz i da se dog.za dalje. Na prvim konz.mi je on bio super i topal,ljubazan ma jednostavno prejednostavan i divan čovik.Ali uvijek mi je drago čuti iskustvo i od drugih a pogotovo kad se radi o uspjehu.
    Dali Vam je kod prof.Vrčića to bio prvi IVF?
    Kako prošla aspiracija?

Da, prvi kod njega, prva dva kod škvorca. Dao mi je drugu stimulaciju, imali smo malo bolji spermiogram pa smo radili ivf ne icsi I eto, bingo! Meni je najbolje kod njega što je brutalno iskren, nekad i boli malo čuti istinu kao npr. Imate 3 kg viška pa bi bilo da ih skinete do postupka hahah da da, znala sam ja to i sama prije ali što ćeš. Aspiracija je prošla u anesteziji, nakon toga bolno, do transfera se smirilo, kad je beta počela rasti opet se vratilo sve. Nisam ništa mogla jesti na početku tako da sam taman izgubila te 3 kg viška, došla na tu njegovu traženu kilažu ali zato zadnjih 4-5 dana non stop jedem jer čim malo osjetim glad, dolaze mu mučnine i slabina, imam osjećaj da ću se srušiti. Još ne povraćam pa se nadam se da će i ovako ostati iako se bojim jer mi je danas tek 7 tt.

Prekrasno divne vijesti💪,tako je i meni to paše iskrenost.( direkt u glavu😂)
    Aspiracija znači ufufuf🙈,meni je rekao zadnji put da bi krenuli s prirodnim ciklusom.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• thinkpink1
    02. Lipanj 2019. 20:25

Grizli

Thinkpink pa ja sam radila test 5 dana nakon transfera blastice sta bi bilo tebi kao 7 dana nakon tvog transfera. Tako da vec se moze nesto nazirat na testu. 😉 Sretno bez obzira dal ces raditi test ili cekat betu.

Svaka ti čast na hrabrosti!💖 
    Ja se ne bi usudila, pogotovo ne tako brzo🤭🤦🏻‍♀️🙊
    Mozda me i nagovoris ako ovo smeđarenje ne stane skoro. Koji test preporučaš? 
    I naravno, svakako javim, nadam se pozitivan ishod...💕

Lemon
    02. Lipanj 2019. 21:17

Babylove

Marijaiva zao mi je, mozda je stvarno jos rano, ali ti znas najbolje 💖 Drzim fige da ipak bude debela pluscina,
    Karla odlican rezultat, sretno 💖
    Bella drzim 🤞
    Maja zao mi je, minimalna pauza bi trebala biti bar 3 mj… ali meni je sad dao 6 mj da mi se tijelo odmori jer sam u 10 mj bila u 3 stimulacije…
    Cure pitanje, od zadnje stumulacije evo proslo 2 mj.. a meni prsa i ramena i dalje puna pristica upaljenih crvenih, koma.. nikada mi nije tako bilo ni u prve 2 stimulacije.. ok sa licem inace imam konstantno problema, u stimulaciji malo jace, ali drugdje nikada cak ni u pubertetu, na prsima mi se znalo izbaciti ako slucajno parfem naspiracam, pa sada pazim jer sam skuzila da mi smeta… omeksivac i prsak konstantno isti koristim, jedino gelove skroz minenjam ali nikad mi nista nije smetalo.. ugl pitanje je dali ste imale koja problema sa time?

Sad kad spominješ prištiće i ta mjesta, ja isto imam problema.. Punkcija bila u 4.mj a meni prsa i vrat stalno puni. Na leđima baš veliki, uopće to nisam povezala sa tim ali može biti, lice mi se tek sad vraća u normalu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 22:01

Iskra i Ema citam da ste vi svjeze u Petrovoj i kod dr.Vrcica.
    Prije sam pitala ali puno pisete pa mi se post zagubio.
    Jel on radi u kolovozu, da obavim privatno konzultacije?

“Nebo strpljive voli.”

Iskra💞
    02. Lipanj 2019. 22:17

Sunčica5

Iskra i Ema citam da ste vi svjeze u Petrovoj i kod dr.Vrcica.
    Prije sam pitala ali puno pisete pa mi se post zagubio.
    Jel on radi u kolovozu, da obavim privatno konzultacije?

Draga ja nisam sigurna jel radi ili ne,sad kad budem išla ću provijerit.
    Konzultacije ako ti se neda čekat misec dana onda ti je najbolje kod njega ići u Hilarusa,tamo dođeš "odma" na red.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Grizli
    02. Lipanj 2019. 22:29

thinkpink1

Grizli

Svaka ti čast na hrabrosti!💖
    Ja se ne bi usudila, pogotovo ne tako brzo🤭🤦🏻‍♀️🙊
    Mozda me i nagovoris ako ovo smeđarenje ne stane skoro. Koji test preporučaš?
    I naravno, svakako javim, nadam se pozitivan ishod…💕

Ma ja sam imala neki predosjecaj i taj dan mi je bio rođendan pa sam skupila hrabrost i pocastila se poklonom. 😊 Ja sam radila sa nekim kineskima sa wish-a. A u ljekarnama je dobar geratherm i gravidnost mini ili iz mullera onaj njihov. Sretno! 

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 22:42

Iskra i mislila sam privatno otici na konzultacije ali u kolovozu. 
    Ajde kad vidis javi kad je na godisnjem.
    Hvala 💞

“Nebo strpljive voli.”

En@
    02. Lipanj 2019. 23:17

Sunčica5

Iskra i mislila sam privatno otici na konzultacije ali u kolovozu.
    Ajde kad vidis javi kad je na godisnjem.
    Hvala 💞

Zasto ne ides sad ako nes treba ustimat 

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.