Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    31. Svibanj 2019. 18:57

Belaaa, srećice i nymeria, u kojoj klinici ste u postupku? 
    Roza, dugo si izdržala s odgađanjem bete😂😂Jesam li dobro zapamtila da si u kbc split? 
    Marija iva, nadam se da je kinez u pripravnosti😁 Obećala si nam pišanje od 4.dana. Nema zabušavanja😊
    Kengu, ja sam u ormaru😁😁?? Pa vaki skriva dan transfera, morat ću otić na tu drugu temu čekanje bete pa joj možda uđem u trag😉😘😁 Beta mi je uduplana, sve ok zasad.
    Nika555, samo ti udari po soku od cikle. On ti zadebljava endometrij, a stanjuje novčanik😉 
    Liora, inseminacija ti je zapravo ulaznica za ivf, ali zašto se ne nadati?

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Svibanj 2019. 19:00

Hani

Belaaa, srećice i nymeria, u kojoj klinici ste u postupku?
    Roza, dugo si izdržala s odgađanjem bete😂😂Jesam li dobro zapamtila da si u kbc split?
    Marija iva, nadam se da je kinez u pripravnosti😁 Obećala si nam pišanje od 4.dana. Nema zabušavanja😊
    Kengu, ja sam u ormaru😁😁?? Pa vaki skriva dan transfera, morat ću otić na tu drugu temu čekanje bete pa joj možda uđem u trag😉😘😁 Beta mi je uduplana, sve ok zasad.
    Nika555, samo ti udari po soku od cikle. On ti zadebljava endometrij, a stanjuje novčanik😉
    Liora, inseminacija ti je zapravo ulaznica za ivf, ali zašto se ne nadati?

Hani  u kbc Split🙂

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Svibanj 2019. 19:05

E i zaboravi reci da me rastura danas desna noga  bedrima i digo sike bas jako zabolee ah sad se pitamm🙈🙂

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Vaki
    31. Svibanj 2019. 19:08

Hani - 🤣 bit će da sam senilna... U petak je bio transfer. 😍

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Hani
    31. Svibanj 2019. 19:12

Iskra, Ema1987 je sad zatrudnila kod Vrčića, nastavi niz!😘
    Jenn, to je pozitiva😉 u st nalazi vrijede godinu dana, ja sam isto sada napravila nove da imam za postupak na ljeto😊😁
    Srećice, što kaže tvoj dr? Kolike su šanse za uspjeh?
    Belaaa, stimulacijom si dobila jednu stanicu oba puta?
    Maja555, mi smo spremne za tvoj testić😁
    Blacky, ajde, valjda ćeš uspjet u postupak kako si planirala. Što se statistike tiče, na 37,5%smo, cekamo jos enu i skakavca, plus prirodne trudnoće nema sekirancije i avame. 

Iskra💞
    31. Svibanj 2019. 19:27

Hani

Iskra, Ema1987 je sad zatrudnila kod Vrčića, nastavi niz!😘
    Jenn, to je pozitiva😉 u st nalazi vrijede godinu dana, ja sam isto sada napravila nove da imam za postupak na ljeto😊😁
    Srećice, što kaže tvoj dr? Kolike su šanse za uspjeh?
    Belaaa, stimulacijom si dobila jednu stanicu oba puta?
    Maja555, mi smo spremne za tvoj testić😁
    Blacky, ajde, valjda ćeš uspjet u postupak kako si planirala. Što se statistike tiče, na 37,5%smo, cekamo jos enu i skakavca, plus prirodne trudnoće nema sekirancije i avame.

Hani nisam znala,nisam ubrala uopće,aaaaaa super kao da mi je netko sad dao korak naprid💪,Ema1987 ajde me malo ohrabri,ipričaj sretni dobitak i svoje iskustvo osobno s prof.😁

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• roza1308
    31. Svibanj 2019. 19:36

Hani jos sam i dobra. Maloprije me kopalo da odem odma u Lab plus 😂😂😂😂. Sve ka necu a na kraju sce napravim 😂😂😂. Je KBC Split, dr Mrsic me vodio, svaki put mi je bio bas on osim na aspiraciji kad je bila dr. Marusic. Inace sam bas zadovoljna s iskustvom dole bez obzira na rezultat. Jako su strpljivi svi i puni razumijevanja. Sestre su predivne

• maja555
    31. Svibanj 2019. 19:44

Hani jos mi je prerano, ja mislim da cu ga praviti u poned kad mi bude 11 dnt. Ja sam prosli put imala pluscinu i betu pa se radovala. Necu sad zuriti..  

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• roza1308
    31. Svibanj 2019. 19:48

maja555

Hani jos mi je prerano, ja mislim da cu ga praviti u poned kad mi bude 11 dnt. Ja sam prosli put imala pluscinu i betu pa se radovala. Necu sad zuriti..

Sta je bilo zadnji put Maja555? Meni je danas 9 dan i jutros smo se veselili plusu. sutra vadim betu...

• maja555
    31. Svibanj 2019. 19:54

Roza1308 jesi li imala trodnevni embrij ili blasticu? Ja sam trodnevni. 
    Prosli put plus, pa beta 509, nakon 2 dana isla vadit da vidim jeli se dupla, beta pala na 180. Hladan tus nakon veselja.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.