Pozdrav svim curama ženama, nova sam 😀 da skratim priču, 7 godina pokušavanja..i evo sad se spremamo za prvu inseminaciju krajem 6mj.. jučer sam počela piti duphaston tablete 2×1 od 15 dana do 26 dana ciklusa..Tako mi je preporučila moja gin.s Vuk vrhovca, jel tko slično započeo s postupkom? Naime kod mene i supruga su svi nalazi uredni..nikad nam ništa nisu našli što bi kočilo trudnoću, također imam redovne menge svakih 28 dana..imam i ovulaciju svaki mj..
Roza - osim ljutnje na muža imaš li kakve simptome za prijaviti?
Liora - dobro nam došla. Time će ti smiriti jajnike i manje su šanse da se pojavi kakva cista. Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lilypie, imam još 2 smrzlića tamo tak da ću otići još na taj jedan fet. Bili smo kod androloga danas, kaže da misli da nije problem u varikokeli, a poslao ga je još kod endrologa i na uzv abdomena. Problem je visoki fsh. Kaže možemo to operirati, ali ne vjeruje da će se riješiti problem i da nam savjetuje kariogram. Tko meni može osim mpo dati uputnicu za kariogram? Skupo mi je ići privatno.
Meni je dao lijecnik opce prakse, i za mene i muza
Liora - dobro nam došla. Time će ti smiriti jajnike i manje su šanse da se pojavi kakva cista. Sretno!
Jesi li išla već na iui? Hvala ti 😁
Sunshine o koliko visokom FSH se radi, jer on je obično povišen kod azospermije i u većini slučajeva su to parovi spremni za donaciju, jer lijeka još uvijek nema!
Baš ću pogledati taj film, ne znam kako sam ga preskočila 😁 nada, nije azoo, imamo spermija pa je zato sve to i čudno.
Marijaiva, baš ću pitati sutra doktoricu, hvala!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
MimicaRi ma ja sam svojoj opcoj rekla da bi vadila dhea-s jer zna da sam u mpo i ond ami je dala ne treba im preporuka mpo samo je stvar dal zele. Na dijagnozu n93 mogu ti opvi dat brdo uputnica. Maticnu uzimaj samo nju nemoj ostale dodatke prvo tijelo ce se odmoriti drugo imat ce najbolju sansu maticna da dijeluje. Meni je stvarbo pomoglo. Evo ovaj dobitni fet je blastica iz postupka u sijecnju za koji sam se pripremala sa maticnom samo. Tako da good luck!
Ne brinite curke ja vas pratim i pratit cu koliko mogu. A ko god me treba nek pita cim stignem javljam se i sto god mogu pomognem.
Sunshine uputnicu ti moze dati za tebe gin ili opca a za muza samo opca. Al da bi u bolnicama imala besplatno tu pretragu da bi oni to rpavdali moraju imat nalaz spercijaliste na temelji kojeg zi je i izdana uputnica. Nas su u Klaicevoj trazili kopiju nalaza mpo.
Liora - mi smo to preskočili zbog lošeg spermiograma i odmah krenuli u IVF. 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli pa čestitam na beti, sad kad si ju ti dočekala ima nade i nas ostale
Sunshine meni je uputnicu dao moj ginek.i kad sam se na rebru naručivala počeli su mi prigovarati da imam samo jedan spontani iza sebe i da ne mogu me upisati ali ja sam kukala i upisali su me.. Jedino koliko cure tu pišu tamo se najduže čeka. Ja isto nisam dočekala termin nego otišla kod podobnik a samo ostavila termin za savjetovanje kasnije sa nalazom
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ma nista posebno.. Kao i svi nakon transfera. idem na wc stalno, pere me nervoza, pospana sam.
Sortiraj odgovore
Najstariji