Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2020. 11:42

Lemon

Bozma

Lemon

Vuky super!
    Bozma ovisi kad si ih naručila, meni ništa što je nedavno naručeno nije krenulo. Ali na vrijeme si onda 😀

Moram ih onda malo stedljivije koristit, kako mi kasni vec sam dobar dio potrosila

Ograniči na jedan dnevno 😂

ma budu nekakvi mutni, ne čisti kao inače, pa moram 
    https://imgbb.com/upload

08. Veljača 2020. 11:45

Bozma

Lemon

Bozma

Lemon

Vuky super!
    Bozma ovisi kad si ih naručila, meni ništa što je nedavno naručeno nije krenulo. Ali na vrijeme si onda 😀

Moram ih onda malo stedljivije koristit, kako mi kasni vec sam dobar dio potrosila

smotana sam
    https://ibb.co/yNDpbDj

08. Veljača 2020. 11:46

maltezer

marijaiva

maltezer

marijaiva
    Daaaa , to implantacijsko krvarenje me ubija 😂😂😂
    Nigdje ga, sve blijedo 🤭

Svaka zena je drugacijea,netko osjeti netko ne,nwtko ima to krvarenje netko ne, isto kao sto i stimulacija na svakog drugacije utjece tako i ovo.. Isto tako dosta simptoma je od ce stimulacije tako da.. Ne gubi nadu, samo test ili beta je pravi pokazatelj stanja a to sam se 100 posto uvjerila na sebi..
    Sretno❤️

jasno mi je sve to, ali ne mogu si pomoći
    hvala ti,
    također sretno, i tebi i svima!

Ma znam da ti je jasno, ali kad  procitam kak je netko jadan jer nema simptoma odmah se sjetim sebe i osjecam da sam 'duzna' 😂 podijeliti to sa curama koje misle ako nema simptoma da nije uspjelo.. Koja je to zbunjenost bila kad sam ugledala tu blijedu sjenu a ja NISTA osjetila nisam.. Kako druga crta kad ja nemam probadanja, nisam imala implantacijsko krvarenje, grudi me bolile jedino jer su vec poplavile od mog tiskanjs kao da ce mi one REC-USPJELO JE 😂😂😂 E onda sam iduce dane Kak je crtica tamnila jos vise naculila osjetila a NICEG nije bilo😂😂😂😂😂 Isto tako kolike znaju imati puno simptoma, nesto od stimulacije a  nesto si nekad i same u mislimo pa od trudnoce nista.... 

• ZaZa
    08. Veljača 2020. 12:28

Curke, evo me. Gotova punkcija. Imamo 2 jajne stanice. Nije me bolilo tako da svima koje to tek.čeka želim poručiti - samo hrabro. :) Možemo mi to sve. Barijere su nam jedino u glavi. 
    U ponedjeljak moramo svakako doći jer ako koja bude oplođena, ide odmah i transfer. Dobila sam utrogestan (2 danas kada dođem kući, 2 navečer, sutra isto po 2 - ujutro, poslijepodne i navečer i u ponedjeljak ujutro 2).

• maltezer
    08. Veljača 2020. 12:38

marijaiva

maltezer

marijaiva

maltezer

marijaiva
    Daaaa , to implantacijsko krvarenje me ubija 😂😂😂
    Nigdje ga, sve blijedo 🤭

Svaka zena je drugacijea,netko osjeti netko ne,nwtko ima to krvarenje netko ne, isto kao sto i stimulacija na svakog drugacije utjece tako i ovo.. Isto tako dosta simptoma je od ce stimulacije tako da.. Ne gubi nadu, samo test ili beta je pravi pokazatelj stanja a to sam se 100 posto uvjerila na sebi..
    Sretno❤️

jasno mi je sve to, ali ne mogu si pomoći
    hvala ti,
    također sretno, i tebi i svima!

Ma znam da ti je jasno, ali kad procitam kak je netko jadan jer nema simptoma odmah se sjetim sebe i osjecam da sam 'duzna' 😂 podijeliti to sa curama koje misle ako nema simptoma da nije uspjelo.. Koja je to zbunjenost bila kad sam ugledala tu blijedu sjenu a ja NISTA osjetila nisam.. Kako druga crta kad ja nemam probadanja, nisam imala implantacijsko krvarenje, grudi me bolile jedino jer su vec poplavile od mog tiskanjs kao da ce mi one REC-USPJELO JE 😂😂😂 E onda sam iduce dane Kak je crtica tamnila jos vise naculila osjetila a NICEG nije bilo😂😂😂😂😂 Isto tako kolike znaju imati puno simptoma, nesto od stimulacije a nesto si nekad i same u mislimo pa od trudnoce nista….

hhahahhah ludnica teška 
    a kad si prvi test napravila?

Lemon
    08. Veljača 2020. 13:02

Bozma

Bozma

Lemon

Bozma

Lemon

Vuky super!

smotana sam
    https://ibb.co/yNDpbDj

Nadam se da će pokazati crticu kada bude trebalo, ne smiju samo zakazati

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Blacky89
    08. Veljača 2020. 13:30

Bozma jel sam ja jako izostrila svoj vid ali tamo gdje treba bit crta vidim neku sjeninu sjenu? 

JECIKA
    08. Veljača 2020. 13:35

Bozma i ja nesto vidim 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Lemon
    08. Veljača 2020. 13:42

Bozma ajme sad kad su cure rekle i ja vidim sjenu, ja uopće nisam gledala nego samo da mi izgleda da test nije skroz čist kao inače. Ajd ti samo pisaj sutra opet 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Samo_Sanja
    08. Veljača 2020. 13:54

Pišnila test zbog vas cure, ja bi mogla čekat još 3 dana do bete ... sva se tresem jedva pišem 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.