Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    08. Veljača 2020. 07:23

Samo Sanja 🤞 da je to to!!!! Jos nisi piskila testic? 😲 svaka vam čast žene koje izdržite bez testova. Ja bi ih vec 10 popiskila 😂 

PinkFairydust
    08. Veljača 2020. 07:34

Blacky89

Samo Sanja 🤞 da je to to!!!! Jos nisi piskila testic? 😲 svaka vam čast žene koje izdržite bez testova. Ja bi ih vec 10 popiskila 😂

Slazem se. Iako mislim da je bolje cekat betu i bok, al nekak... Ja mislim da necu moci kad jednom do toga dodem. Slutim da cu bit jedna od onih koje piske od nultog dana pa gledaju kak se booster ispire🙄🤦‍♀️

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Blacky89
    08. Veljača 2020. 08:31

Pinky ja sam ta 😂 al ovaj put nisam naručivala testice tako da sam primorana cekat... al bar znam da kod mene booster ostane 6 dana

PinkFairydust
    08. Veljača 2020. 08:38

Blacky89

Pinky ja sam ta 😂 al ovaj put nisam naručivala testice tako da sam primorana cekat… al bar znam da kod mene booster ostane 6 dana

Ja imam punu ladicu kineza, ostalo mi dok jos nismo znali dijagnozu, skoro svaki mjesec sam piskila iako nismo bas strogo pokusavali jer kao mozda se zalomilo🙄 Al bar znam da nisu lazno pozitivni nikad:) 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Lemon
    08. Veljača 2020. 08:43

Samo Sanja zvuči obećavajuće! Meni je jako brzo dolje postalo sve mekano i mokro kad sam stavljala utrice, malo mi je bilo hladno malo vruće, a probadanja od 3dnt. Pisni neki testic za nas koje ih volimo 😁
    Nego cure što se tiče Kine, ja se nadam da će pakete uskoro početi puštati jer kako će sve cure koje koriste samo kineske trakice 😊 ja bi bankrotirala da kupujem kod nas 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

08. Veljača 2020. 08:45

Samo_Sanja i ja sam to sluzavo, kao da je ovulacija jucer imala, i kasni mi, ali pisam testove vec 10 dana, i po 4 dnevno 🙈 i svi su negativni. Znam, luda sam, ali ne mogu si pomoc, ovisna sam o testovima. 
    Zasto ne popisas test, vec bi ti mogao pokazat, i stavi sliku obavezno.

08. Veljača 2020. 09:10

Lemon

Samo Sanja zvuči obećavajuće! Meni je jako brzo dolje postalo sve mekano i mokro kad sam stavljala utrice, malo mi je bilo hladno malo vruće, a probadanja od 3dnt. Pisni neki testic za nas koje ih volimo 😁
    Nego cure što se tiče Kine, ja se nadam da će pakete uskoro početi puštati jer kako će sve cure koje koriste samo kineske trakice 😊 ja bi bankrotirala da kupujem kod nas

Meni je u cetvrtak dosao paketic testova, izgleda da su poceli isporucivat

vuky
    08. Veljača 2020. 09:54

Zvala me sada sestra, zasad imamo 2 embrija, zvati ce me sutra, ako sve bude ok u pon transfer... Je inace zovu drugi dan ili? ja sam za zaboravila ....

08. Veljača 2020. 10:03

vuky

Zvala me sada sestra, zasad imamo 2 embrija, zvati ce me sutra, ako sve bude ok u pon transfer… Je inace zovu drugi dan ili? ja sam za zaboravila ….

Oprostite na upadu. Zelim ti od ❤ da ovaj put uspije. Vjerujem da hoce. Drzim 🤞🤞. Vjerujem. 🤗

08. Veljača 2020. 10:10

vuky

Zvala me sada sestra, zasad imamo 2 embrija, zvati ce me sutra, ako sve bude ok u pon transfer… Je inace zovu drugi dan ili? ja sam za zaboravila ….

Je, mene je isto zvala drugi dan i odmah mi rekla kad ce bit transfer. 🙏da ovaj put bude i zadnji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.