Samo Sanja 🤞 da je to to!!!! Jos nisi piskila testic? 😲 svaka vam čast žene koje izdržite bez testova. Ja bi ih vec 10 popiskila 😂
Samo Sanja 🤞 da je to to!!!! Jos nisi piskila testic? 😲 svaka vam čast žene koje izdržite bez testova. Ja bi ih vec 10 popiskila 😂
Slazem se. Iako mislim da je bolje cekat betu i bok, al nekak... Ja mislim da necu moci kad jednom do toga dodem. Slutim da cu bit jedna od onih koje piske od nultog dana pa gledaju kak se booster ispire🙄🤦♀️
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pinky ja sam ta 😂 al ovaj put nisam naručivala testice tako da sam primorana cekat... al bar znam da kod mene booster ostane 6 dana
Pinky ja sam ta 😂 al ovaj put nisam naručivala testice tako da sam primorana cekat… al bar znam da kod mene booster ostane 6 dana
Ja imam punu ladicu kineza, ostalo mi dok jos nismo znali dijagnozu, skoro svaki mjesec sam piskila iako nismo bas strogo pokusavali jer kao mozda se zalomilo🙄 Al bar znam da nisu lazno pozitivni nikad:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Samo Sanja zvuči obećavajuće! Meni je jako brzo dolje postalo sve mekano i mokro kad sam stavljala utrice, malo mi je bilo hladno malo vruće, a probadanja od 3dnt. Pisni neki testic za nas koje ih volimo 😁
Nego cure što se tiče Kine, ja se nadam da će pakete uskoro početi puštati jer kako će sve cure koje koriste samo kineske trakice 😊 ja bi bankrotirala da kupujem kod nas
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Samo_Sanja i ja sam to sluzavo, kao da je ovulacija jucer imala, i kasni mi, ali pisam testove vec 10 dana, i po 4 dnevno 🙈 i svi su negativni. Znam, luda sam, ali ne mogu si pomoc, ovisna sam o testovima.
Zasto ne popisas test, vec bi ti mogao pokazat, i stavi sliku obavezno.
Samo Sanja zvuči obećavajuće! Meni je jako brzo dolje postalo sve mekano i mokro kad sam stavljala utrice, malo mi je bilo hladno malo vruće, a probadanja od 3dnt. Pisni neki testic za nas koje ih volimo 😁
Nego cure što se tiče Kine, ja se nadam da će pakete uskoro početi puštati jer kako će sve cure koje koriste samo kineske trakice 😊 ja bi bankrotirala da kupujem kod nas
Meni je u cetvrtak dosao paketic testova, izgleda da su poceli isporucivat
Zvala me sada sestra, zasad imamo 2 embrija, zvati ce me sutra, ako sve bude ok u pon transfer... Je inace zovu drugi dan ili? ja sam za zaboravila ....
Zvala me sada sestra, zasad imamo 2 embrija, zvati ce me sutra, ako sve bude ok u pon transfer… Je inace zovu drugi dan ili? ja sam za zaboravila ….
Oprostite na upadu. Zelim ti od ❤ da ovaj put uspije. Vjerujem da hoce. Drzim 🤞🤞. Vjerujem. 🤗
Zvala me sada sestra, zasad imamo 2 embrija, zvati ce me sutra, ako sve bude ok u pon transfer… Je inace zovu drugi dan ili? ja sam za zaboravila ….
Je, mene je isto zvala drugi dan i odmah mi rekla kad ce bit transfer. 🙏da ovaj put bude i zadnji
Sortiraj odgovore
Najstariji