Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    08. Veljača 2020. 10:12

Vuky super! 
    Bozma ovisi kad si ih naručila, meni ništa što je nedavno naručeno nije krenulo. Ali na vrijeme si onda 😀

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• maltezer
    08. Veljača 2020. 10:18

Cure ja nikakvih simptoma nemam.... samo imam veliku nuždu svako malo 😂
    Skrenut ću od iščekivanja 😫😫😫😫

08. Veljača 2020. 10:27

maltezer

Cure ja nikakvih simptoma nemam…. samo imam veliku nuždu svako malo 😂
    Skrenut ću od iščekivanja 😫😫😫😫

Ne brini, ja, sam uvijek mislila nakon brdo neuspjesnih transfera da cu sigurno ZNAT i osjetit kad sam trudna.. Iz ludila samu sebe sa osluskivanjem simptoma, blejanjem i s tiskanjem grudi i cekanje famoznog probadanja i implantacija kog krvarenja..
    Nista nisam imala apsolutno nista osim jako ranog pozitivnog testa(5 i 6 dan blastice). 

• maltezer
    08. Veljača 2020. 10:30

marijaiva
    Daaaa , to implantacijsko krvarenje me ubija 😂😂😂
    Nigdje ga, sve blijedo 🤭

08. Veljača 2020. 10:37

Lemon

Vuky super!
    Bozma ovisi kad si ih naručila, meni ništa što je nedavno naručeno nije krenulo. Ali na vrijeme si onda 😀

Moram ih onda malo stedljivije koristit, kako mi kasni vec sam dobar dio potrosila

08. Veljača 2020. 10:51

maltezer

marijaiva
    Nigdje ga, sve blijedo 🤭

Svaka zena je drugacijea,netko osjeti netko ne,nwtko ima to krvarenje netko ne, isto kao sto i stimulacija na svakog drugacije utjece tako i ovo.. Isto tako dosta simptoma je od ce stimulacije tako da.. Ne gubi nadu, samo test ili beta je pravi pokazatelj stanja a to sam se 100 posto uvjerila na sebi.. 
    Sretno❤️

kikovica
    08. Veljača 2020. 10:59

Imam jedno pitanje, obzirom na adenomiozu gubim jako puno zeljeza i na minimumu mi je stalno. Pijem Kendural C...jel se smije s njim nastaviti nakon transfera? 
    Jedna ginekologica mi je rekla da ne mogu zanijeti zbog tako niskog zeljeza 🤔
    Ako ima netko iskustva 😬

Lemon
    08. Veljača 2020. 11:14

Bozma

Lemon

Vuky super!

Moram ih onda malo stedljivije koristit, kako mi kasni vec sam dobar dio potrosila

Ograniči na jedan dnevno 😂

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

vuky
    08. Veljača 2020. 11:27

Anitram1982

vuky

Zvala me sada sestra, zasad imamo 2 embrija, zvati ce me sutra, ako sve bude ok u pon transfer… Je inace zovu drugi dan ili? ja sam za zaboravila ….

Oprostite na upadu. Zelim ti od ❤ da ovaj put uspije. Vjerujem da hoce. Drzim 🤞🤞. Vjerujem. 🤗

Hvala ti ❤️

• maltezer
    08. Veljača 2020. 11:30

marijaiva

maltezer

marijaiva
    Nigdje ga, sve blijedo 🤭

Svaka zena je drugacijea,netko osjeti netko ne,nwtko ima to krvarenje netko ne, isto kao sto i stimulacija na svakog drugacije utjece tako i ovo.. Isto tako dosta simptoma je od ce stimulacije tako da.. Ne gubi nadu, samo test ili beta je pravi pokazatelj stanja a to sam se 100 posto uvjerila na sebi..
    Sretno❤️

jasno mi je sve to, ali ne mogu si pomoći
    hvala ti, 
    također sretno, i tebi i svima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.