Vuky, nisam jos. Mislila sam ovaj tjedan otic po uputnicu pa poslat.i usput skupit uputnice za nove nalaze jer ce mi sve istec do postupka. Sve sam nekako radila kroz 03mj.prosle godine, jedino smo markere ponavljali u 09. ali i to ce istec. Malo me zeza to sto stalno radim kroz jutro i necu moc vise izlazit pa bi sve pokusala skupusit u jedan dan, i briseve i papu i markere i krvnu grupu
Meto sjutra uradi test ili idi na betu direktno. Ipak crtica tamni svakih 48 sati.. . Ne stresiraj se bezveze. Ja imam osjecaj da si ovaj put pobijedila
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Supergirl, jesu oni tebe zvali ili si ti njih uspjela dobit? Znas li koliko ti ih vracaju? Sretno sutra!
Supergirl, jesu oni tebe zvali ili si ti njih uspjela dobit? Znas li koliko ti ih vracaju? Sretno
Ja sam njih trebala zvati, nisu mi rekli koliko ih je, to ce mi reci sutra kad dodemo. Ako budu dvije, vratit cemo dvije 😍😍
Pozdrav cure,
Bila bih zahvalna kad bi mi neko mogao objasniti zašto ET blastociste a ne trodnevnog ? Onako laički ...
Hvala ❤️
Pozdrav cure,
Bila bih zahvalna kad bi mi neko mogao objasniti zašto ET blastociste a ne trodnevnog ? Onako laički …
Hvala ❤️
manja sansa ranog pobacaja. ak je zametak dobar dogurat ce i vani do blastice
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav cure,
Bila bih zahvalna kad bi mi neko mogao objasniti zašto ET blastociste a ne trodnevnog ? Onako laički …
Hvala ❤️
manja sansa ranog pobacaja. ak je zametak dobar dogurat ce i vani do blastice
Ja bih da se nadovezem na ovo.. Posto idem u drugi postupak sledeci mjesec pa da sam spremna na sve. Sta mislite da li da trazik doktoru da ostabi moje embrije - ako ih budem imala - do 5og dana? Prosli pit su mi vraceni drugi dan.. Ne znam da li da rizikujem.. Nemam bas povjerenka ni u embriologe. Nemam pojma. Je li koja od vas trazila to ikada?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jecika
Mislim da mi to ne možemo same odlučiti, oni procjene najbolje... mene strah samo da ne otpadne pola do 5-og dana!
Jecika
Mislim da mi to ne možemo same odlučiti, oni procjene najbolje… mene strah samo da ne otpadne pola do 5-og dana!
Zapravo bi trebale imati pravo same odluciti, a dr ako se ne slaze s tom odlukom ti treba obrazloziti zasto se ne slaze. "Jer ja tako kazem" nije argument.
...i generalbo je normalno da ih dio otpadne do 5. dana, sad jel pola ili vise ili manje ovisi prvenstveno o stanju genetskog materijala spermija i js, i o tom kako su se spojili. Ali ti sto odustanu vani odustali bi i da su transferirani, tako bar za sad ukazuju sve studije. I u modernoj embriologiji generalno se ide na to da se sve zametke pusta do blastica, pa se tek onda radi transfer
Sortiraj odgovore
Najstariji