Hej ženice mene nema par dana a vi ispisale 20 stranica 😀
Ugl sve sam vas pročitala, al neznam koliko sam zapamtila..
Sve koje čekajubetupuno sreće želim!
Haniccaone gubi nadu, držimo fige za malog borca 🤞🍀
Supergirl i Blackyi ja sam pušač, samo neznam koliko na dan spada pod normalnu granicu.. ja ne bi mogla 3 na dan..toliko ujutro uz kavu popušim 🤷♀️
Eh sad da vam se pohvalim.. bila ja na transferu.. vraćena mi je jedna blastica jer kažu s obzirom na godine jedna je dovoljna.. mada ja i dalje navijam za blizance 😂 od onih 10 oplođenih j.s imali smo 5 blastica i 4 su zamrznuli..i tak sam bila sretna što ih ima za zamrznuti jer mi je užasno bilo ono pikanje za anesteziju.. Beta 11.2.. Uhh tko će je dočekati
Ajme odlican rezultat! Super super!
A koliko imas godina pa nisu htjeli vracat 2? Onda su i ova 4 zamrznuli po jedan u slamki ili?
Sretnooo!
Cure kak ubiti strotokok skupine B, znači pila sam antibiotik na bazi penicilina i sad u 12 mj Klavocin i opet je prisutan vaginalna i u mokraći 🙈
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Lala1982, googlalal sam Glutathion i naravno zaključila da mi i to treba. Ne znam kako mi je prije promakao, a toliko sam toga isčitala o tim dodacima, nije loše da ga ubacim umjesto nečega što najprije potrošim, ali nigdje ne nalazim koliko mg je preporučljivo. Koji ti piješ?
Na i Herbu sam uzela Now Foods, Glutathione , 250 mg
Preporučuju jednu kapsulicu dnevno na prazan želudac.
E odlicno, gledala sam bas na iHerbu ali nisam znala bi li od 500mg ili 250mg. Nije ni skup a ne moze skodit.
Od Now Foods sam uzela prenatal, sadrzi DHA i riblje ulje, stigla boca velicine tegle krastavaca 😂😂.
Bila sam jedno vrijeme, uz ovo sve sto ti uzimas i Alfa lipoic acid i melatonin prije spavanja.
Cure kak ubiti strotokok skupine B, znači pila sam antibiotik na bazi penicilina i sad u 12 mj Klavocin i opet je prisutan vaginalna i u mokraći 🙈
Je li i muz bio antibiotik?
Simbahvala ti idem na Rebro imam uputnicu za trombofiliju nadam se da će mi to odmah sad napraviti. Gdje si ti bila
Bok! Budeš li se trebala naručiti na Rebru za vađenje, probaj zvati Vinogradsku bolnicu , ovo ti govorim iz svog iskustva, imala sam brdo nalaza za izvaditi a sve na jednoj uputnici. Kad mi je sestra počela drobiti zašto je sve na jedno, pa nešto se treba naručiti, pa da ne rade, otišla sam od njih, od jada i tuge, Otišla u Vinogradsku i sve riješila bez naručivanja i komplikacija i filozofije. Znam da je svako čekanje nalaza i naručivanje kao godina.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Update: konacno stigli nalazi koji su kasnili, ali buduci da imamo nekakvo putovanje rezervirano za kraj 2./ pocetak 3.mjeseca nista od TESE jos bar mjesec i pol, dr ne zeli riskirati da se nesto zakomplicira i nece raditi prije nego idemo. Slutim da ce i meni za moju biopsiju reci isto :/ Tesko mi je ufurat se u film da se veselim putovanju kad zbog tog odgadamo stvari koje su mi trenutno nemjerljivo vaznije :/ Dragi se naravno naljutio na mene jer kao pa kakve veze ima ako cekamo jos -.- I znam da je vjerojatno u pravu, al ono... koma -.-
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Simbahvala ti idem na Rebro imam uputnicu za trombofiliju nadam se da će mi to odmah sad napraviti. Gdje si ti bila
Bok! Budeš li se trebala naručiti na Rebru za vađenje, probaj zvati Vinogradsku bolnicu , ovo ti govorim iz svog iskustva, imala sam brdo nalaza za izvaditi a sve na jednoj uputnici. Kad mi je sestra počela drobiti zašto je sve na jedno, pa nešto se treba naručiti, pa da ne rade, otišla sam od njih, od jada i tuge, Otišla u Vinogradsku i sve riješila bez naručivanja i komplikacija i filozofije. Znam da je svako čekanje nalaza i naručivanje kao godina.
Lab je super u vinogradskoj:) Ako rade genetiku odi tamo, jos ti salju sve nalaze na mail:)
Hej ženice mene nema par dana a vi ispisale 20 stranica 😀
Ugl sve sam vas pročitala, al neznam koliko sam zapamtila..
Sve koje čekajubetupuno sreće želim!
Haniccaone gubi nadu, držimo fige za malog borca 🤞🍀
Supergirl i Blackyi ja sam pušač, samo neznam koliko na dan spada pod normalnu granicu.. ja ne bi mogla 3 na dan..toliko ujutro uz kavu popušim 🤷♀️
Eh sad da vam se pohvalim.. bila ja na transferu.. vraćena mi je jedna blastica jer kažu s obzirom na godine jedna je dovoljna.. mada ja i dalje navijam za blizance 😂 od onih 10 oplođenih j.s imali smo 5 blastica i 4 su zamrznuli..i tak sam bila sretna što ih ima za zamrznuti jer mi je užasno bilo ono pikanje za anesteziju.. Beta 11.2.. Uhh tko će je dočekati
Ajme odlican rezultat! Super super!
A koliko imas godina pa nisu htjeli vracat 2? Onda su i ova 4 zamrznuli po jedan u slamki ili?
Sretnooo!
Marijaiva
24 godine.. 25 ću napunit za mjesec ipo dana.. zamrznuli su ih 1, 1, 2.. i to me je biologinja pitala kako hoću pa ja se u to nisam kužila, onda je uskočila doktorica i rekla tako.. da ovaj zadnji stave po dvije.. Jel to sad znači da imam još za 3 transfera? Jer ako zamrznu 2 zajedno onda i moraju 2 vratit jel tako?
Supergirl jesi ti bila na transferu?
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Obavezno oba partnera moraju bit na antibiotiku, i treba poubijati tu bestiju prije trudnoce ako je ikako moguce. Sa streptokokom se nije za za*ebavat
Lab je super u vinogradskoj:) Ako rade genetiku odi tamo, jos ti salju sve nalaze na mail:)
Rade genotipizaciju,gledam svoje nalaze ni na jednom ne piše trombofilija. Radili su mi bar 8 različitih nalaza , tolik su mi uzeli uzoraka . Ne kužim se baš..
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji