Simbahvala ti idem na Rebro imam uputnicu za trombofiliju nadam se da će mi to odmah sad napraviti. Gdje si ti bila
Bok! Budeš li se trebala naručiti na Rebru za vađenje, probaj zvati Vinogradsku bolnicu , ovo ti govorim iz svog iskustva, imala sam brdo nalaza za izvaditi a sve na jednoj uputnici. Kad mi je sestra počela drobiti zašto je sve na jedno, pa nešto se treba naručiti, pa da ne rade, otišla sam od njih, od jada i tuge, Otišla u Vinogradsku i sve riješila bez naručivanja i komplikacija i filozofije. Znam da je svako čekanje nalaza i naručivanje kao godina.
Lab je super u vinogradskoj:) Ako rade genetiku odi tamo, jos ti salju sve nalaze na mail:)
Rade genotipizaciju,gledam svoje nalaze ni na jednom ne piše trombofilija. Radili su mi bar 8 različitih nalaza , tolik su mi uzeli uzoraka . Ne kužim se baš..
pisat će ti nešto tipa MTHFR, PAI1, PII G20210A, FV Leiden… I da, bude brdo epruveta:) Meni su radili još nešto prošireno i biokemiju, izmuzli 13 komada. Mantalo mi se malo nakon toga :D
Da piše MTHFR, FV LEIDEN, nalaz se čeka punih mjesec , molekularna dijagnostika . Treba se biti na tašte. Nikakvo naručivanje. Nisam se naručivala, otišla sam na blef da vidim kako tamo ide, došla i odmah riješila . Imala sam sreče jer su primali do 8:30, a ja sam došla u 8:25.
Pa stvarno super, znači gore na katu se to vadi, pa sad mi je žao što sam tražila preporuku 🙈znači nema šanse da mi izvade u srijedu u 13 h ne znam a idem vidjeti što će mi reći navodno je super hematologica. Znači eo kaj meni piše si i ti tamo radila
Nisam išla na kat, misli da se gore rade hormoni, dolje sam vadila u prizemlju. Neznam kako sad izgleda jer kad sam ja vadila onda su bili radovi, mislim da sam bila kraj 10 mj. pa sam išla sa druge strane zgrade. Najbolje nazovi lab iza 12 sati i pitaj. Da tamo sam radila , Pink se bolje kuži, a kao je ona naisala onda jesu to ti nalazi, nazovi za svaki slučaj i pitaj. Nemaš šta izgubit. I kao što je Pink napisala nalaze šalju na mail. Ne moraš ići po njih. To je jedan veliki plus.
E da ako budeš išla odi odmah ujutro, kad sam ja bila iza 8:30 nisu više primali.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Nisam išla na kat, misli da se gore rade hormoni, dolje sam vadila u prizemlju. Neznam kako sad izgleda jer kad sam ja vadila onda su bili radovi, mislim da sam bila kraj 10 mj. pa sam išla sa druge strane zgrade. Najbolje nazovi lab iza 12 sati i pitaj. Da tamo sam radila , Pink se bolje kuži, a kao je ona naisala onda jesu to ti nalazi, nazovi za svaki slučaj i pitaj. Nemaš šta izgubit. I kao što je Pink napisala nalaze šalju na mail. Ne moraš ići po njih. To je jedan veliki plus.
Je, dolje treba ici tamo gdje je biokemijski lab. Jos su im radovi :D Bude kaos :D Ali se obavi. Preporuka, dodi ko ludakinja prije 7, ja sam dosla u 7:15 i bila sam 70ta na redu :D Jedino mozda nije lose da nazoves jer znam da ima par specificnih pretraga koje vade samo neke dane u tjednu, ali ne znam koje su to (mislim neki antiepileptici i neka cuda tipa metala, ali da ne bi bilo i nesto od genetike).
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Simbahvala ti idem na Rebro imam uputnicu za trombofiliju nadam se da će mi to odmah sad napraviti. Gdje si ti bila
Bok! Budeš li se trebala naručiti na Rebru za vađenje, probaj zvati Vinogradsku bolnicu , ovo ti govorim iz svog iskustva, imala sam brdo nalaza za izvaditi a sve na jednoj uputnici. Kad mi je sestra počela drobiti zašto je sve na jedno, pa nešto se treba naručiti, pa da ne rade, otišla sam od njih, od jada i tuge, Otišla u Vinogradsku i sve riješila bez naručivanja i komplikacija i filozofije. Znam da je svako čekanje nalaza i naručivanje kao godina.
Lab je super u vinogradskoj:) Ako rade genetiku odi tamo, jos ti salju sve nalaze na mail:)
Rade genotipizaciju,gledam svoje nalaze ni na jednom ne piše trombofilija. Radili su mi bar 8 različitih nalaza , tolik su mi uzeli uzoraka . Ne kužim se baš..
pisat će ti nešto tipa MTHFR, PAI1, PII G20210A, FV Leiden… I da, bude brdo epruveta:) Meni su radili još nešto prošireno i biokemiju, izmuzli 13 komada. Mantalo mi se malo nakon toga :D
Da piše MTHFR, FV LEIDEN, nalaz se čeka punih mjesec , molekularna dijagnostika . Treba se biti na tašte. Nikakvo naručivanje. Nisam se naručivala, otišla sam na blef da vidim kako tamo ide, došla i odmah riješila . Imala sam sreče jer su primali do 8:30, a ja sam došla u 8:25.
Pa stvarno super, znači gore na katu se to vadi, pa sad mi je žao što sam tražila preporuku 🙈znači nema šanse da mi izvade u srijedu u 13 h ne znam a idem vidjeti što će mi reći navodno je super hematologica. Znači eo kaj meni piše si i ti tamo radila
E da ako budeš išla odi odmah ujutro, kad sam ja bila iza 8:30 nisu više primali.
Ma da inače sve gore radim i super su mi a realno što će mi hematologice reći kad nemam nalaze 🙈 jojjj
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
I ja sam isla u vinogradsku i da morala sam ici neki određeni dan u tjednu jer neke nalaze se radi samo taj dan, dosla sam prije 7.
Ja sam bas dosta toga tamo vadila:
FII, FV leiden, PAI-1,MTHFR,APTV,antitrombin,protein c, APTV test mijesanja uz LAC(sta god to bilo), LAC, protein s, faktor VIII, faktor XII, antikardiolipinska antitijela IgG i IgM, anti-beta2 glikoprotein IgG i IgM.
I jedino homocistein sam vadila na Merkuru jer to nisu tad radili u vinogradskoj...
Samo Sanja jeeej to se trazi. Sad samo polako i uzivaj🤗
Marta 🤞 Da se rijesis bestije sto prije.
Od ovih mojih zen dana danas lagana zivcanost. Probudila sam se sa pristicima i bas sam ljuta. 😫
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hvala cure posla sam upit pa bum vidjela...
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Samo Sanjajeeej to se trazi. Sad samo polako i uzivaj🤗
Marta🤞 Da se rijesis bestije sto prije.
Od ovih mojih zen dana danas lagana zivcanost. Probudila sam se sa pristicima i bas sam ljuta. 😫
Koji ti je danas dan nakon transfera?
E da tako je i kod mene uvijek bilo, ispocetka zen a za par dana uzasss od zivcanoce🤦♀️🤷♀️🤷♀️..
Pozdrav cure! Evo meni danas 9dnt, od simtoma cice i dalje bolne al ne strasno samo sa strane,i stalno osjecaj kao da cu dobit mengu..ms obzirom da je dvodnevni embrij strah me jos radit test...😔😔😔 i sve si nesto mislim da nista od toga...
Evo cure da se javim moj jutarnji test isto negativan, tako da su mi u Poliklinici rekli da betu ni nemoram raditi, nema smisla kad su 2 testa negativna. U srijedu tek sam dobila termin za konzultacije za novi postupak pa cemo vidjeti sta ce mi doktorica reci tj odobriti, jer ja bi vec sad odma sa sljedecom mengom krenula u novi postupak.
Marijaiva ja sam evo 30 napunila prosle godine, ali leti to kao ludo, bas kao sto si i ti rekla, mi smo krenuli sa 24 kao budemo stignemo, pa svasta ovako prirodno pokusavali vrkuta i neki drugi cajevi, pa mozda bude mladi smo stignemo, dok se eto tek krajem pretprosle godine moj muz odlucio na spermiogram i pocetkom prosle krenuli u MPO vode, ali eto uvijek se nesto iskomplicira i produzi, a godine odu.
🌈💙👣🙏
Evo cure, ja odradila telefonske konzultacije s obje klinike. Pricala s doktorima iz obje. Na kraju je ispalo da mi je ona koja mi je od starta bila debeli favorit sad ostavila losiji dojam. Ali ta ima puno bolju koordinatoricu. I sad opet ne znam kamo da se pakiramo, uopce ne znam kako to odluciti :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sortiraj odgovore
Najstariji