hejbaburibu nas su oboje slali.. još cekamo rezultate. Možda da još to probaš i raspitati se za Elonvu.. Ili najbolje negdje van ako ste u mogućnosti.. na pgd
Blacky aha znaci nema bas nikakvih lijekova ovaj put🤞🤞 Bitno da se endo lijepo zadeblja, a onda je sve sama sreća očito.. Zelim ti bas od srca uspjeh sada 😘
Ne moze ona ni ici na PGD jer se on radi nakon nekoliko neuspjesnih transfera blastica ili spontanih, a koliko sam shvatila kod njih je problem sto im se stanica niti ne oplodi i sad se jedna oplodila no odmah je stala s razvojem, ti PGD ne moze pomoći.
Cudno je da je kariogram samo ona radila da i nas su oboje slali i ne vrijedi u biti da samo jedan partner radi kariogram... Uredan spermiogram nema veze sa kariogramom vec kad su tebi hejbaburibu dali uputnicu trebali su reci da i partner treba obaviti tu pretragu...
hejbaburibu nas su oboje slali.. još cekamo rezultate. Možda da još to probaš i raspitati se za Elonvu.. Ili najbolje negdje van ako ste u mogućnosti.. na pgd
Blacky aha znaci nema bas nikakvih lijekova ovaj put🤞🤞 Bitno da se endo lijepo zadeblja, a onda je sve sama sreća očito.. Zelim ti bas od srca uspjeh sada 😘
Ne moze ona ni ici na PGD jer se on radi nakon nekoliko neuspjesnih transfera blastica ili spontanih, a koliko sam shvatila kod njih je problem sto im se stanica niti ne oplodi i sad se jedna oplodila no odmah je stala s razvojem, ti PGD ne moze pomoći.
Cudno je da je kariogram samo ona radila da i nas su oboje slali i ne vrijedi u biti da samo jedan partner radi kariogram… Uredan spermiogram nema veze sa kariogramom vec kad su tebi hejbaburibu dali uputnicu trebali su reci da i partner treba obaviti tu pretragu…
Hocu reci da bi se islo na PGD moras imati blastice a to je kod njih problem, oplodnja stanica...
Marijaiva u pravu si. Svakako ćemo tražiti kariogram za mm. Ja sam kariogram radila po preporuci endokrinologa, a Tijekom postupaka nitko nije spominjao da bi oboje trebali imati taj nalaz.
Ljuta sam na njih jer cijelo vrijeme govore da je spermiogram super i da ne brinemo, trebamo samo kvalitetnu stanicu. kod nas spermiogram nikad nije ni bio problem tak da ne kužim zakaj se toga drže. Ovaj put je bio dogovoren ICSI, nisu ga radili... lijekovi vise manje isto kao prošli put, jedino sam menopur uzimala od početka. Dojam je da su ovaj postupak obavili ekstra ofrlje 😏
Imate li kakav prijedlog za privatnu kliniku gdje bi mogla čuti drugo mišljenje?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
MakiST zao mi je! Svaki put kad procitam da nekoj od vas nije uspjelo, neizmjerna tuga... 😔
Sto se tice implantacije, meni su rekli da jednostavno nisu bili dobri embriji, a kad he bio transfer su bili odlicni... tako da... mislim da ni oni pojma nemaju zasto se ne desi implantacija i trudnoca...
Evo, netko je napisao da furam smokey eye, tako otprilike i je, a inace se uopce ne sminkam... bas govorim muzu jutros, evo mozda steknem naviku sminkanja pa dobijes dotjeranu zenu!
Dosla M, mislila sam da ce me sad zezati, ali dobro je... Sad bi u ned trebala na prvi uzv, zvati cu ih sada...
Evo moj endo danas 10mm, a folikul 19, vadila sami danas LH
Sutra opet na folukilometriju i dogovor o vracanju smrzlica. Nikakve lijekove nisam dobila
Evo moj endo danas 10mm, a folikul 19, vadila sami danas LH
Sutra opet na folukilometriju i dogovor o vracanju smrzlica. Nikakve lijekove nisam dobila
Eto super je endometrij.. Dobit ces samo progesteron i to je to.. Fet po ovulaciji..sretno
Hej cure! Mene su upravo zvali iz petrove, malo me zbunilo. Trebala sam tek u cetvrtak na uzv, a sad su me zvali da ce u petak biti oplodnja, zbunjena sam malo. Prosli tjedan sam bila na kontroli u petak, onda je jos bilo da se nista nezna i da pratimo dalje kako se zadebljava endo. Mislim, vjerujem da znaju kaj rade, al mi je cudno.
Znaci po tome bi transfer bio 16 ili 18 dan ciklusa
Nadam se da moj endo nece zakazati
Iz iskustva cura tu cikla pomaže, ali meni nije nešto značila. Pila sam od kraja menge po bocu dnevno, onda sam prešla na dvije, a zadnja tri-cetiri dana sam popila 4 boce na dan. Endometrij na uzv prije feta jedva 7, ali primilo se. Meni su ga kiretaze jako uništile ali treba biti uporan
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Marijaiva hvala.
Ajme ja jedva uspijem popit pola litre soka. I od toga mi bude mucno ako odjednom popijem. Ali mislim da pomaze. Ja sam sad kupila u mulleru od Alnature. Cak nije ni skup 8 kn mala bocica
Nisu mi danas nista rekli, po trakicama bi ovulacija bila sutra. Danas mi je pozitivna trakica. Pa sad ne znam da li cekaju od ovulacije 5 dana koliko je embrij star ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji