ANNIEL, a da se javis dr.?
Ladyluu, cestitam.
MakiSTi ja 3 puta, kaze doktor sve ok, treba vrtit postupke dok se ne posreci. Prije ce bit da cu vrtit postupke dok ne bankrotiram, tj.sta sam vrtila, vrtila sam. Sljedeca investicija ce vjerojatno bit grobno mjesto a ne postupka 😂
Jesi me nasmijala 😂😂😂😂
No ako si bila 3 puta, nisi do sad koristila postupke preko hzzoa ili?
Ladyluu, cestitam.
MakiSTi ja 3 puta, kaze doktor sve ok, treba vrtit postupke dok se ne posreci. Prije ce bit da cu vrtit postupke dok ne bankrotiram, tj.sta sam vrtila, vrtila sam. Sljedeca investicija ce vjerojatno bit grobno mjesto a ne postupka 😂
Javila sam se jutros i kaže samo pij tekućine i miruj to je sve normalno 🤷♀️ Ali čitajući vaše komentare ne vidim da je Ikom bas ovako bilo pa me strah 🙄
Moraš piti puno tekućine da je i izbacis puno.. jer ako ti se zadržava tekućina u tijelu može doći do hipera.. al ne brini, ako i dođe onda nećeš sad imat transfer nego sljedeći mj.. Tako je prošla cura s kojom sam prvi put bila u sobi, i odma ostala trudna, 1 ivf.. Samo misli pozitivno 🍀
U kojoj si klinici?
Hvala na utjehi🙂 iako bi volila imat sad transfer izludit ću čekajući sljedeći mjesec 🙈 u cita sam
Ladyluu cestitam 😁
Mi imamo smrznute js koje tek treba oploditi. Znaci samo endometrij je bitan, sa estrofemom ni nema ovulacije koliko sam skuzila? Onda valjda gledaju kak se razvijaju kad se oplode pa onda odlucuju kad je transfer…u cetvrtak odem na uzv pa cu pitati sve. Zadnji put me dr svu smotala i nisam nist pitala 😅
Kako to da imas smrznute stanice a ne embrije?
U kojoj je to bolnici?
Ladyluu cestitam 😁
Mi imamo smrznute js koje tek treba oploditi. Znaci samo endometrij je bitan, sa estrofemom ni nema ovulacije koliko sam skuzila? Onda valjda gledaju kak se razvijaju kad se oplode pa onda odlucuju kad je transfer…u cetvrtak odem na uzv pa cu pitati sve. Zadnji put me dr svu smotala i nisam nist pitala 😅
U kojoj je to bolnici?
Anha sad sam se sjetila tvom muzu je nesto bilo pred punkcuju ili sam te pomijesala s nekim...?
Ladyluu, cestitam.
Jesi me nasmijala 😂😂😂😂
Nisam, imam nesto visi FSH i LH, a u KBC Split bas ne vole takve, ne znam kako je u drugim gradovima. Razmisljali smo da idemo negdje drugo ali dok platimo smjestaj sebi, put, smjestaj tu za pse, plus ono sta i meni i njemu skine s placa kad smo na godisnjem dodjemo na cijenu postupka privatno. Iako jos nije iskljuceno, jer mi se cini da tu ima vise trudnoca preko hzzo nego od privatnika
Ladyluu cestitam 😁
U kojoj je to bolnici?
Anha sad sam se sjetila tvom muzu je nesto bilo pred punkcuju ili sam te pomijesala s nekim…?
Da, ja na punkciji a on na intenzivi...hvala bogu pa je sad zdrav i spreman da oplodi :)
Sva sreca pa imamo smrznuto 9 js, 4 + 5
Kaj se tice bolova nakon punkcije, i ja sam ih imala prilicno dugo, nekih tjedan dana, ovaj put je bas sve spremno i mi smo ok, toliko da me se i strah veseliti. U Petrovoj smo, moram ih pohvaliti za super pristup u mojoj ludoj situaciji, od dr do svih sestara.
Javila sam se jutros i kaže samo pij tekućine i miruj to je sve normalno 🤷♀️ Ali čitajući vaše komentare ne vidim da je Ikom bas ovako bilo pa me strah 🙄
Bilo je meni uzasno, trbuh e je bolio bas jako inapuhnuta sam bila. Ja sam pila onaj iso tonik, kupila sam u dm onaj ko cedevita.
Ladyluu, cestitam.
Jesi me nasmijala 😂😂😂😂
Nisam, imam nesto visi FSH i LH, a u KBC Split bas ne vole takve, ne znam kako je u drugim gradovima. Razmisljali smo da idemo negdje drugo ali dok platimo smjestaj sebi, put, smjestaj tu za pse, plus ono sta i meni i njemu skine s placa kad smo na godisnjem dodjemo na cijenu postupka privatno. Iako jos nije iskljuceno, jer mi se cini da tu ima vise trudnoca preko hzzo nego od privatnika
Hm.. Pa sad ne mora i on biti cijelo vrijeme npr u Zagrebu, no to znas i sama.. I meni je dosta daleko Zagreb, nekad sam putovala a nekad prespavala u Zagrebu, da se naci dosta povoljan smjesta da me ispalo jeftinije nocenje nego karta...
A iskreno prosla sam i bolnice i privatnika i nist mi bolje kod privatnika nije bilo...
Maki zao mi je, pa nikako da se primi
Marta još ništa od nalaza, sad je već to više od dva mjeseca ali navikla sam na čekanje
Orci ako što saznaš baš za Belgiju što se tiče donacije js molim te javi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bilo je meni uzasno, trbuh e je bolio bas jako inapuhnuta sam bila. Ja sam pila onaj iso tonik, kupila sam u dm onaj ko cedevita.
Jel pomoga taj sok? Kad je prestala bol?
Sortiraj odgovore
Najstariji