Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2020. 17:51

Supergirl

Ja sam upravo procitala uputstva o lijeku od estrofema, uzas…dal ga koja od vas koristila kao pripremu za fet? Koji dan vam je bio transfer?

Transfer s njim kako kad.. Nije bio uvijek na isti dan.. Tu ti se samo baziraju na debljinu endometrija i kad ti je cca 8 mm uvedu progesteron i za 5 dana transfer... Ako su embriji zamrznuti 5 dan... 

• ladyluu
    27. Siječanj 2020. 17:51

Supergirl

Ja sam upravo procitala uputstva o lijeku od estrofema, uzas…dal ga koja od vas koristila kao pripremu za fet? Koji dan vam je bio transfer?

Ja sam ga pila.i pijem jos..
    Jutros radila betu,12dpt  443 :)

ANNIEL
    27. Siječanj 2020. 17:52

Treci dan mi je od punkcije umirem od bolova, transfer je 5.dan ne znam uopće ako me bude ovako bolilo kako ću to preživit, jel neko imo slično iskustvo?

• ladyluu
    27. Siječanj 2020. 17:53

ANNIEL

Treci dan mi je od punkcije umirem od bolova, transfer je 5.dan ne znam uopće ako me bude ovako bolilo kako ću to preživit, jel neko imo slično iskustvo?

Mene je bolilo..ali samo  pij tekucine, to je samo meni pomoglo i mirovanje..nema druge.

27. Siječanj 2020. 17:53

ladyluu

Supergirl

Jutros radila betu,12dpt 443 :)

Jupiii cestitammmm
    I pit ces ga i dalje.. Ja, sam ga pila cijelo vrijeme u T samo su mi smanjivali terapiju.. Mislim da, se pije do nekog 10tt.. Do tu nisam dogurala no tak mi doktorica rekla da cu ga pit

• ladyluu
    27. Siječanj 2020. 17:56

marijaiva

ladyluu

Supergirl

Jupiii cestitammmm
    I pit ces ga i dalje.. Ja, sam ga pila cijelo vrijeme u T samo su mi smanjivali terapiju.. Mislim da, se pije do nekog 10tt.. Do tu nisam dogurala no tak mi doktorica rekla da cu ga pit

Hihi..jos ne vjerujem..moram opet u srijedu vaditi ,zbog duplanja..nadam se  da ce se ovako lijepa brojka na 12dpt duplati 🙏🙏🙈  i ti si u procesu??? :)

27. Siječanj 2020. 17:58

ladyluu

marijaiva

ladyluu

Supergirl

Jupiii cestitammmm

Hihi..jos ne vjerujem..moram opet u srijedu vaditi ,zbog duplanja..nadam se da ce se ovako lijepa brojka na 12dpt duplati 🙏🙏🙈 i ti si u procesu??? :)

Ma hoce... Ja sam ovdje vec veteranka.. 5 godina u procesu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• ladyluu
    27. Siječanj 2020. 18:02

marijaiva

ladyluu

marijaiva

ladyluu

Supergirl

Jupiii cestitammmm

Hihi..jos ne vjerujem..moram opet u srijedu vaditi ,zbog duplanja..nadam se da ce se ovako lijepa brojka na 12dpt duplati 🙏🙏🙈 i ti si u procesu??? :)

Ma hoce… Ja sam ovdje vec veteranka.. 5 godina u procesu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

A jooj. :/ nadam se da cemo.sve na ovom forumu uskoro zaboraviti lozinke 😁 uz BOziju pomoć 🙏

ANNIEL
    27. Siječanj 2020. 18:14

ladyluu

ANNIEL

Mene je bolilo..ali samo pij tekucine, to je samo meni pomoglo i mirovanje..nema druge.

Da, pijem tekućine i tablete za bol, sad sam i temperaturu dobila, i koji dan je bol prestala?

Supergirl
    27. Siječanj 2020. 18:28

Ladyluu cestitam 😁 
    Mi imamo smrznute js koje tek treba oploditi. Znaci samo endometrij je bitan, sa estrofemom ni nema ovulacije koliko sam skuzila? Onda valjda gledaju kak se razvijaju kad se oplode pa onda odlucuju kad je transfer...u cetvrtak odem na uzv pa cu pitati sve. Zadnji put me dr svu smotala i nisam nist pitala 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.