Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Orci
    27. Siječanj 2020. 16:20

Cure zanima me ima li koja kakav info za djs u Belgiji?
    Kakva su iskustva,i kakva je cijena??

H

27. Siječanj 2020. 16:55

Orci

Mislis na donaciju jajne stanice? Mislim da ovdje nitko nema bas takva iskustva jer vecina nad koristi jos svoje no imas link na 'Forum potpomognuta po klinikama' mislim da ces tamo naci vise iskustva. 

• avama
    27. Siječanj 2020. 16:59

marijaiva

avama

marijaiva

avama

Lh je danas 14 dan 17.78 a folikul je 16-17 mm? Jel to dobro?

Jel nije bila ta velicina folikula i na zadnjem mjerenju? Hoces li dobiti stopericu ili ce pustiti da, sam pukne? Da li ti se endometrij podebljao? Ne znam kakve ima sad veze zeljezo za FET ja ga nisam vadila a na brdo feta sam vec bila🤷‍♀️
    Vecinom sam isla s estrofem om pa ovulacije nisam ni imala bazirali su se samo na debljinu endometrija a kad sam isla u prirodni na velicinu folikula kao tvoj sam dobila stopericu i za 2 dana sam isla na transfer no i endometrij je bio 9mm…

Da da to je od danas mjerenje. I Lh je od danas. Kao idemu prirodi tet. Ne znam ni sama zasto mi nisu bista dali

Kad ides ponovno na ultrazvuk?

Sutra

27. Siječanj 2020. 16:59

marijaiva

Orci

Mislis na donaciju jajne stanice? Mislim da ovdje nitko nema bas takva iskustva jer vecina nad koristi jos svoje no imas link na 'Forum potpomognuta po klinikama' mislim da ces tamo naci vise iskustva.

I rodin forum.. Mislim da upišeš - roda forum potpomognuta po klinikama... Tamo vise pisu o iskustvima vani nego na ovom 'forum hr potpomognuta po klinikama' ... 

• Orci
    27. Siječanj 2020. 17:07

marijaiva

marijaiva

Orci

I rodin forum.. Mislim da upišeš - roda forum potpomognuta po klinikama… Tamo vise pisu o iskustvima vani nego na ovom 'forum hr potpomognuta po klinikama' …

marijaiva  hvala puno.😘

H

27. Siječanj 2020. 17:12

Orci

marijaiva

marijaiva

Orci

I rodin forum.. Mislim da upišeš - roda forum potpomognuta po klinikama… Tamo vise pisu o iskustvima vani nego na ovom 'forum hr potpomognuta po klinikama' …
    marijaivahvala puno.😘

Ma nista.. Ovdje smo da pomazemo jedna drugoj. Sretnoooo❤️

27. Siječanj 2020. 17:15

http://forum.roda.hr/forums/108-Potpomognuta-oplodnja-po-klinikama
    Orci evo jedan link ako nisi uspjela naci... 

27. Siječanj 2020. 17:16

marijaiva

http://forum.roda.hr/forums/108-Potpomognuta-oplodnja-po-klinikama
    Orci evo jedan link ako nisi uspjela naci…

https://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=308
    I drugi link

Supergirl
    27. Siječanj 2020. 17:46

Ja sam upravo procitala uputstva o lijeku od estrofema, uzas...dal ga koja od vas koristila kao pripremu za fet? Koji dan vam je bio transfer?

27. Siječanj 2020. 17:49

Supergirl

Ja sam upravo procitala uputstva o lijeku od estrofema, uzas…dal ga koja od vas koristila kao pripremu za fet? Koji dan vam je bio transfer?

Puno puta sam ga pila🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Meni su samo rekli da ne Citam nista ni na lijekovima za stimulaciju ni tabletama... Od njega sam imala glavobolje prvih par dana.. A o onim dugorocnim mogucim posljedicama sam samo zazmirila ali naravno tu su uvijek u podsvijesti 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.