Grizli-cestitke na curki💞
Meto-koliko imate zamrznutih? I 🤞🤞🙏
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure evo javljam betu - 2,5. Ovo je dakle 3. put da nije doslo do implantacije. Jel se to nekome desilo? Što sad?
Je. Meni, 4 puta.
Neznam sta da ti kazem. I sama sam neutjesna. Objasnjenje koje sam dobila je da nije onaj pravi embrij
Cure evo javljam betu - 2,5. Ovo je dakle 3. put da nije doslo do implantacije. Jel se to nekome desilo? Što sad?
Je. Meni, 4 puta.
Neznam sta da ti kazem. I sama sam neutjesna. Objasnjenje koje sam dobila je da nije onaj pravi embrij
Meni su rekli da nije dobro pogođen dan transfera, mislim 3 puta? U pitanju su kao odlični embriji. 🙄
Jao koliko sam ja imala puta vracene 'odlicne' embrije🤦♀️🤦♀️🤦♀️.. Ono sto oni vide pod mikroskopom i ono sto je kromosomimski 'zdravo' su 2 razlicita pojma...
Treba se tu puno toga poklopiti... Recepti most endometrija, krpmosomski zdrav embrij i SRECA su top 3 elementa...
Lh je danas 14 dan 17.78 a folikul je 16-17 mm? Jel to dobro?
Jel nije bila ta velicina folikula i na zadnjem mjerenju? Hoces li dobiti stopericu ili ce pustiti da, sam pukne? Da li ti se endometrij podebljao? Ne znam kakve ima sad veze zeljezo za FET ja ga nisam vadila a na brdo feta sam vec bila🤷♀️
Vecinom sam isla s estrofem om pa ovulacije nisam ni imala bazirali su se samo na debljinu endometrija a kad sam isla u prirodni na velicinu folikula kao tvoj sam dobila stopericu i za 2 dana sam isla na transfer no i endometrij je bio 9mm...
PinkFairydust jesi ti probala taj sok od cikle? 😂😂😂😂 voljela sam i ja ciklu na salatu (ključno je voljela), al ovaj sok je skroz druga dimenzija! Nesto tako ružno dugo nisam popila 🤪
MakiST 4 transfera (u tome 6 blastica) i sve od reda bete 0. Sad sam u prirodnom FET-u, to jos nisam probala pa cemo vidjet sta ce bit.
Meto joooj sad čekanje... kako ti dani prolaze?
Vuky plaaaceeem!!! 😂😂 dodaj onda samo tuš na kapak i imas smokey 🤪😉
Sunshine Os je super! Odlični su. Ja ne bih otišla od tamo sigurno da mi je profa ostao. I vjeruj da razmišljam ako ne uspije dalje da cu se vratit tamo. Sve pohvale, divni su 😘
Lala uf nisi jedina... tako i mene nekad ubode u oci 😂🙈
Jel nije bila ta velicina folikula i na zadnjem mjerenju? Hoces li dobiti stopericu ili ce pustiti da, sam pukne? Da li ti se endometrij podebljao? Ne znam kakve ima sad veze zeljezo za FET ja ga nisam vadila a na brdo feta sam vec bila🤷♀️
Vecinom sam isla s estrofem om pa ovulacije nisam ni imala bazirali su se samo na debljinu endometrija a kad sam isla u prirodni na velicinu folikula kao tvoj sam dobila stopericu i za 2 dana sam isla na transfer no i endometrij je bio 9mm…
Da da to je od danas mjerenje. I Lh je od danas. Kao idemu prirodi tet. Ne znam ni sama zasto mi nisu bista dali
Avama meni danas folikul 14mm a endo 7,5 i dr. je rekao da je to ok endo za tu veličinu folikula (12 dc). U srijedu imam uzv pa ce vidjet hoce mi dat štopericu u srijedu.
Vecinom sam isla s estrofem om pa ovulacije nisam ni imala bazirali su se samo na debljinu endometrija a kad sam isla u prirodni na velicinu folikula kao tvoj sam dobila stopericu i za 2 dana sam isla na transfer no i endometrij je bio 9mm…
Da da to je od danas mjerenje. I Lh je od danas. Kao idemu prirodi tet. Ne znam ni sama zasto mi nisu bista dali
Kad ides ponovno na ultrazvuk?
Sortiraj odgovore
Najstariji