Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2020. 18:30

ANNIEL, a da se javis dr.?
    Ladyluu, cestitam.
    MakiST i ja 3 puta, kaze doktor sve ok, treba vrtit postupke dok se ne posreci. Prije ce bit da cu vrtit postupke dok ne bankrotiram, tj.sta sam vrtila, vrtila sam. Sljedeca investicija ce vjerojatno bit grobno mjesto a ne postupka 😂

• ladyluu
    27. Siječanj 2020. 18:34

ANNIEL

ladyluu

ANNIEL

Treci dan mi je od punkcije umirem od bolova, transfer je 5.dan ne znam uopće ako me bude ovako bolilo kako ću to preživit, jel neko imo slično iskustvo?

Mene je bolilo..ali samo pij tekucine, to je samo meni pomoglo i mirovanje..nema druge.

Da, pijem tekućine i tablete za bol, sad sam i temperaturu dobila, i koji dan je bol prestala?

Pa do 3-4 dana je sigurno trajalo :/
    Nisma ja imala odmah transfer,čekali smo mj. Nakon punkcije

• ladyluu
    27. Siječanj 2020. 18:37

Supergirl

Ladyluu cestitam 😁
    Mi imamo smrznute js koje tek treba oploditi. Znaci samo endometrij je bitan, sa estrofemom ni nema ovulacije koliko sam skuzila? Onda valjda gledaju kak se razvijaju kad se oplode pa onda odlucuju kad je transfer…u cetvrtak odem na uzv pa cu pitati sve. Zadnji put me dr svu smotala i nisam nist pitala 😅

Da,da uz estofem nema ovulacije,sto je i bitno i nema ni menstracije :) meni je bio endm.10 mm 5 dana ranije, znaci jos se sigurno zadebljao do transfera..
    Prošli put mi je bio preko 13mm 5 dana prije i imala sam implac..e sad,dal je to uzrok.bio il ne,pojma nemam :)
    Jooj,zelim da se sve oplode i budu blastice:)❤🙈

Marta...
    27. Siječanj 2020. 18:37

ANNIEL

Treci dan mi je od punkcije umirem od bolova, transfer je 5.dan ne znam uopće ako me bude ovako bolilo kako ću to preživit, jel neko imo slično iskustvo?

Nije dobro da te tako jako boli, ja bi na hitnu otišla da li krvariš. Mene je bolilo i bilo mi je nelagodno više pritisak ali nisam pila tablete. Nebi te htjela plašiti ali ja bi otišla, gdje si radila punkciju jedi zvala dr. Drž se draga 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    27. Siječanj 2020. 18:39

Leidluu čestitam  😘 gdje si bila na postupku.. Želi da beta lipo raste i da sve bude uredu 👏 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

ANNIEL
    27. Siječanj 2020. 18:54

Bozma

Ladyluu, cestitam.
    MakiSTi ja 3 puta, kaze doktor sve ok, treba vrtit postupke dok se ne posreci. Prije ce bit da cu vrtit postupke dok ne bankrotiram, tj.sta sam vrtila, vrtila sam. Sljedeca investicija ce vjerojatno bit grobno mjesto a ne postupka 😂

Javila sam se jutros i kaže samo pij tekućine i miruj to je sve normalno 🤷‍♀️ Ali čitajući vaše komentare ne vidim da je Ikom bas ovako bilo pa me strah 🙄

Samo_Sanja
    27. Siječanj 2020. 19:00

ANNIEL

I meni je danas 3 dan od punkcije, i transfer bi trebao biti u srijedu 5. dan.. Mene više ništa ne boli.. najviše me bolilo nakon punkcije i dan poslje.. jučer malko samo možda dva ili tri puta kroz cijeli dan, i to ako se nakašljam, kihnem il se naglo dignem.. Uglavnom ja ležim kad god stignem i pazim da ne dižem ništa teško.. Meni su rekli ako bilo šta osjetim, bolove, krvarenje, slabost, mučninu i bilo šta drugo da dođem odma kod njih na hitnu, hvala Bogu pa nisam morala ići..
    Trebala bi otići na hitnu ili kod svoga ginekologa ako ti je mpo dr daleko ko meni.. ili barem mu se javi da te boli 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Blacky89
    27. Siječanj 2020. 19:01

Anniel nije normalno da te jako jako boli. Jel uredno mokriš koliko i popiješ tekućine? Moras pazit na trbuh od pupka prema gore ako se napuhuje. To je jedan od znakova hipera. Koliko si imala js? Jesu ti rekli postoji li vjerojatnost hipera? Al jos uz temperaturu ja bih otišla na hitnu na tvom mjestu. 
    Ladyluu ajmeeee 🎉🎉🎉 držim 🤞 za lijepu duplu betu 👏🏼

Samo_Sanja
    27. Siječanj 2020. 19:05

ANNIEL

Bozma

Ladyluu, cestitam.
    MakiSTi ja 3 puta, kaze doktor sve ok, treba vrtit postupke dok se ne posreci. Prije ce bit da cu vrtit postupke dok ne bankrotiram, tj.sta sam vrtila, vrtila sam. Sljedeca investicija ce vjerojatno bit grobno mjesto a ne postupka 😂

Javila sam se jutros i kaže samo pij tekućine i miruj to je sve normalno 🤷‍♀️ Ali čitajući vaše komentare ne vidim da je Ikom bas ovako bilo pa me strah 🙄

Moraš piti puno tekućine da je i izbacis puno.. jer ako ti se zadržava tekućina u tijelu može doći do hipera.. al ne brini, ako i dođe onda nećeš sad imat transfer nego sljedeći mj.. Tako je prošla cura s kojom sam prvi put bila u sobi, i odma ostala trudna, 1 ivf.. Samo misli pozitivno 🍀
    U kojoj si klinici?

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

ANNIEL
    27. Siječanj 2020. 19:09

Sve sam prijavila, i bol i temperaturu, kažu da je normalno, nisam nikako krvarila, uredno idem na wc čak cesto jer pijem puno tekućine 🤷‍♀️ Stomak mi je napuhan samo od pupka prema dolje a imala sam 10js. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.