Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    23. Siječanj 2020. 08:36

koliko ste stanica dobili?

Muz je 31, ja 28. 10 smrznutih js, nakon odmrzavanja 9 prezivilo. Kod muza na tese nasli 9 spermica, sve oplodili, od 9 njih 7 se oplodilo. 3 nisu uspjela, cak imali I dvije blastociste, dvije vratili, dvije zamrzli.. Nije nista nemoguce, to sto oni nama pricaju je vecinom nagadjanje 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• mala.zvijezdica
    23. Siječanj 2020. 08:45

Pozdrav cure! Nova sam na ovoj temi iako sam stara po pitanju problema sa ostvarenjem uspješne trudnoće.
    Odradila sam više postupaka od IUI do stimulirani, ali ništa, nikada plus. Odustala prije skoro 3 godine i tada su se zaredali moji gubici spontanih trudnoća u prvom tromjesečju. Sada nekako razmišljam da ipak krenem odraditi postupak, no mora proći još malo zbog zadnjeg spontanog. Moram ponovo odraditi sve one nalaze koji trebaju za postupak pa me za pocetak zanima je li rano da spolne hormone odradim odmah prvi ciklus nakon spontanog? Briseve mogu neovisno kada kao i markere, a papa mi je svježa. S obzirom na niz spontanih puno toga sam napravila, no odradila bi svakako i biopsiju endometrija da ne leži nešto tamo, kada mogu nju najranije napraviti? Nekako mislim da mogu odmah nakon prve ovulacije, da nema potrebe da čekam, ali voljela bi čuti vaša mišljenja. Hvala vam i pratimo se i pišemo i dalje! 

23. Siječanj 2020. 08:55

Nadalice, joj kakve ljepe vjesti, javi kako je prošlo, stvarno predivno za pročitati nešto ovako 🥰

23. Siječanj 2020. 08:58

Samo_Sanja
    Sretno na punkciji, neka bude punooo jajnih stanica. 🤞
    Nemoj se brinut jer stvarno ništa ne boli ako dobiješ koktelčić mali, a pretpostavljam da hoćeš.
    Mene je posli malo bolilo, ali uz paracetamol koji su mi tamo dali, brzo je stalo.
    Od jučer osjećam nekakav pritisak na jajnicima, nadam se da je to normalno nakon svega, nije neka bol nego baš stišće i pritišće. Cure kako je vama bilo nakokon aspriacije?

23. Siječanj 2020. 09:07

MakiSt
    Bas sam citala jucer malo u komentarima o dr Poljaku, i stvarno ga dosta hvale.
    Jedino mu spočitavaju to što si i sama spomenula da malo priča, ali neki ljudi su jednostavno takvi.

23. Siječanj 2020. 09:19

Nadalica

Muz je 31, ja 28. 10 smrznutih js, nakon odmrzavanja 9 prezivilo. Kod muza na tese nasli 9 spermica, sve oplodili, od 9 njih 7 se oplodilo. 3 nisu uspjela, cak imali I dvije blastociste, dvije vratili, dvije zamrzli.. Nije nista nemoguce, to sto oni nama pricaju je vecinom nagadjanje

Ajmeee odlicnooo😁
    A gdje ste to bili na postupku? 

Nadalica
    23. Siječanj 2020. 09:32

marijaiva

Nadalica

Ajmeee odlicnooo😁
    A gdje ste to bili na postupku?

Mi zivimo u Austriji, bili smo u vivaneo kinderwunsch Klinik u Klagenfurt, kasnije smo presli u istu Kliniku u Welsu

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Meto
    23. Siječanj 2020. 10:14

SamoSanja cure su te uputile, praznit ces mjehur puno puta, ja sam na putu do STa stakala 4 puta piskiti od nervoze🙈 Mozes jesti do 20h a piti do ponoc samo vodu, kao 10-12h na taste, iako evo kod Sanshine je bilo drugacije. . Citala sam u vezi tog nataste kao kad smo pod narkozom nemamo reflekse i onda zelucani sadrzaj se moze izliti po plucima i tako dobit upalu. . 
    Sunshine odmaram, naravno al me bole ledja od lezanja pa hodam dok mi ne dodje lose🙈
    Blacky imas tremu? Ja se oprastam od cigara uz kavu upravo. . 😁
    Gelice nemoj bjezati od nas😉
    Nadalica znam na koji nacin ste dosli do beba, posebno me veseli vas slucaj da je sve moguce 🤗
    Kljucam dok lezem jajca😅 Kaze seka nekidan da upalim grijac sica da mi bude toplije, ja kao ma necu, izleci ce mi se jaja😁🙈
    Sretno na pregledu😍
    Vuky meni se iskreno uopce ne svidja to drmanje organizma pred stimulaciju sa dijetama. . Osim ako dr nije drugacije predlozio. Sve je to sok za organizam. Nisam ni ja mrsavica (178/72), al opet mislim da treba neko vrijeme da tijelo prihvati drugaciji rezim prehrane i da ce tad i kile ici dolje same po sebi. Bitno je ne patiti se i ne biti gladan, vise obroka dnevno jesti. . 
    Sretno 😘 Nadam se da je ovaj put dobitni🤞
    Maki sutra testic, ha? 🤗 Drzim 🤞 na najjace😊 Sa mnom dr uvijek prica🙈 I bas mislim da je emotivac, kad sam imala spontani mazio me i tjesio, kad je mm bilo sto je bilo zagrlio me i pricao lijepo. . Stvarno za mene vrhunski, bez obzira kakav rezultat bio, ima moje povjerenje a to je najbitnije🙂 Naravno da nije svakom isto ali da su strucnost i povjerenje bitni, itekako jesu🙂 I da se mi u takvim trenucima osjecamo "vrijedni"🙂
    Piccola normalno je da boli, ipak si bockana par puta, osim ako se osjecas da nesto nije u redu. Izmjeri si temp, pazi da izmokravas lijepo iako mislim da kod tebe ne moze doci do hipera zbog malo stanica🤷‍♀️
    Odmori koji dan dok to sve ne sraste i oporavis se😉
    Malaz zvijezdica dobrodosla🙂 
    Ja sam nakon spontanog (kiretsze) cekala drugi ciklus za sve pretrage, nekako sam poslozila u glavi da ce sa prvom mengom otici sta ne valja i pustiti drugu da dodje "na miru" i onda odraditi sto trebam. Al to je moja luda glava zamislila kao da ce bit bolje tako🙈
    Za biopsiju endo ce se javiti netko tko zna o tom, zelim ti srecu u nastavku😉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    23. Siječanj 2020. 10:14

SamoSanja cure su te uputile, praznit ces mjehur puno puta, ja sam na putu do STa stakala 4 puta piskiti od nervoze🙈 Mozes jesti do 20h a piti do ponoc samo vodu, kao 10-12h na taste, iako evo kod Sanshine je bilo drugacije. . Citala sam u vezi tog nataste kao kad smo pod narkozom nemamo reflekse i onda zelucani sadrzaj se moze izliti po plucima i tako dobit upalu. . 
    Sunshine odmaram, naravno al me bole ledja od lezanja pa hodam dok mi ne dodje lose🙈
    Blacky imas tremu? Ja se oprastam od cigara uz kavu upravo. . 😁
    Gelice nemoj bjezati od nas😉
    Nadalica znam na koji nacin ste dosli do beba, posebno me veseli vas slucaj da je sve moguce 🤗
    Kljucam dok lezem jajca😅 Kaze seka nekidan da upalim grijac sica da mi bude toplije, ja kao ma necu, izleci ce mi se jaja😁🙈
    Sretno na pregledu😍
    Vuky meni se iskreno uopce ne svidja to drmanje organizma pred stimulaciju sa dijetama. . Osim ako dr nije drugacije predlozio. Sve je to sok za organizam. Nisam ni ja mrsavica (178/72), al opet mislim da treba neko vrijeme da tijelo prihvati drugaciji rezim prehrane i da ce tad i kile ici dolje same po sebi. Bitno je ne patiti se i ne biti gladan, vise obroka dnevno jesti. . 
    Sretno 😘 Nadam se da je ovaj put dobitni🤞
    Maki sutra testic, ha? 🤗 Drzim 🤞 na najjace😊 Sa mnom dr uvijek prica🙈 I bas mislim da je emotivac, kad sam imala spontani mazio me i tjesio, kad je mm bilo sto je bilo zagrlio me i pricao lijepo. . Stvarno za mene vrhunski, bez obzira kakav rezultat bio, ima moje povjerenje a to je najbitnije🙂 Naravno da nije svakom isto ali da su strucnost i povjerenje bitni, itekako jesu🙂 I da se mi u takvim trenucima osjecamo "vrijedni"🙂
    Piccola normalno je da boli, ipak si bockana par puta, osim ako se osjecas da nesto nije u redu. Izmjeri si temp, pazi da izmokravas lijepo iako mislim da kod tebe ne moze doci do hipera zbog malo stanica🤷‍♀️
    Odmori koji dan dok to sve ne sraste i oporavis se😉
    Malaz zvijezdica dobrodosla🙂 
    Ja sam nakon spontanog (kiretsze) cekala drugi ciklus za sve pretrage, nekako sam poslozila u glavi da ce sa prvom mengom otici sta ne valja i pustiti drugu da dodje "na miru" i onda odraditi sto trebam. Al to je moja luda glava zamislila kao da ce bit bolje tako🙈
    Za biopsiju endo ce se javiti netko tko zna o tom, zelim ti srecu u nastavku😉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    23. Siječanj 2020. 10:16

Marta ocekujem poziv uskoro pa javim🙂🤞
    Marijaiva sto se kilaze tice- mogu te pojesti 😂😂 a ti mene našaketati 😜

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.