Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    22. Siječanj 2020. 18:13

Bozma

naravno da sam odmah posjetila dr.google i sad mi ništa nije jasno. Kako je moguće da još imam žutog tijela po jajnicima od starog ciklusa? Jesu li to ciste? Znači li to da neće bit ovulacije ovaj ciklus?

Pa to je normalno da se vidi žuto tijelo, to je znak da je bila ovulacija taj mjesec, i u drugom dijelu ciklusa se i mora vidjeti ako je sve ok. Žuto tijelo se vidi na mjestu gdje je puknuo folikul. I to je uredan nalaz uzv u 2 dijelu ciklusa. Neka me netko ispravi ako zna bolje. 

• Gelica
    22. Siječanj 2020. 18:16

piccola1208

Pink,tako ja mislim i stvarno su me utješili i biologica i moj doktor koji ne može bit bolji nego što je.
    Dali su mi vjetar u leđa za dalje.
    I sama sam se osjećala kao pokusni kunić nekad jer eto nitko nezna što će mi odgovaat, sad već imaju neku podlogu za radit pa će bit lakše drugi put.
    Hvala cure na podršci, veseli me svaka vaša dobra vijest ovdje . 🤗

Super da su ti doktori tako dobri i lijepo su te utješili i objasnili. :) Ali stvarno i je tako, 1 puta nitko ništa ne zna, svaka žena reagira drugačije. Želim ti sreću, i neka drugi bude sretniji. :)

22. Siječanj 2020. 18:31

Gelica

Bozma

naravno da sam odmah posjetila dr.google i sad mi ništa nije jasno. Kako je moguće da još imam žutog tijela po jajnicima od starog ciklusa? Jesu li to ciste? Znači li to da neće bit ovulacije ovaj ciklus?

Pa to je normalno da se vidi žuto tijelo, to je znak da je bila ovulacija taj mjesec, i u drugom dijelu ciklusa se i mora vidjeti ako je sve ok. Žuto tijelo se vidi na mjestu gdje je puknuo folikul. I to je uredan nalaz uzv u 2 dijelu ciklusa. Neka me netko ispravi ako zna bolje.

Je, u pravu si, ali zbunjena sam jer meni je sad prvi dio ciklusa i tek cekam ovulaciju. 10-ti dan ciklusa tek. Ovo su valjda ostaci od stimulacije iz 12.mj. Zutog tijela imam na oba jajnika. 
    Pink,  zamisljala sam da nam oni pri punkiciji isisaju i zuto tijelo zajedno sa stanicama i da zato uzimamo progesteron 🙈

PinkFairydust
    22. Siječanj 2020. 18:33

Bozma

Gelica

Bozma

Je, u pravu si, ali zbunjena sam jer meni je sad prvi dio ciklusa i tek cekam ovulaciju. 10-ti dan ciklusa tek. Ovo su valjda ostaci od stimulacije iz 12.mj. Zutog tijela imam na oba jajnika.
    Pink, zamisljala sam da nam oni pri punkiciji isisaju i zuto tijelo zajedno sa stanicama i da zato uzimamo progesteron 🙈

Ne ne ne. Ovo su ti ostatci iz stimulacije jer se zuto tijelo prenabildalo. A progesteron uzimamo jer iako bude prenabildano, cesto ne moze proizvesti dovoljno progesterona da bude sve u balansu kako bi trebalo biti. Te stimulacije su zapravo uzasno jaki atak na tijelo i hormonalni balans, desi se potpuni kaos i treba neko vrijeme da se sve vrati u normalu

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

22. Siječanj 2020. 18:38

vuky, vidiš ti to, a nama dr. kaže da možemo svaki mjesec u ovu blagu stimulaciju i da ne treba pauza

PinkFairydust
    22. Siječanj 2020. 18:42

Bozma

vuky, vidiš ti to, a nama dr. kaže da možemo svaki mjesec u ovu blagu stimulaciju i da ne treba pauza

Hm, to mi je neobicno. Mislim da je za blagu preporuka 1 ciklus pauze izmedu. Opet, svaka zena je razlicita i imajmo na umu da ja nisam ginic :D 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Meto
    22. Siječanj 2020. 18:59

Bozmaja se svaki put sokiram sta vam je dr rekao🤔
    Bozemiprosti😱🙈
    E vidis, meni se svidja sad taj tvoj protokol😊 Uzimaj vitamincice da nabildas stanice i nadamo se najboljem🤗
    Samo Sanja muckalice sam imala i ovaj put, nije to strasno al da ne zeznes odi na hitnu😉 
    Piccola zao mi je😞
    Kao sto su cure rekle, prvi put ti je i nije lako ali sad dr poznaju kako i sta i sigurno ce ishod biti pozitivan. 
    Proletit ce vrijeme za cas i vjeruj mi, davat ce ti snagu sto znas da cete uskoro poceti opet. 🙂
    Nala sta su dr. rekli? Jeste spremni🤗 
    Ja se sjetim nakon cijelog dana da te nisam pozdravila😅

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Gelica
    22. Siječanj 2020. 19:04

Bozma

Aha, nisam skuzila koji ti je dan ciklusa. :) A da, Pinky je to sad lijepo objasnila. 
    Inače i meni dr.A rekao da mogu odmah sljedeći ciklus ponovo u stimulaciju, nakon ove blage na Letrozolu i Menopuru. Jer da je je to bila minimalna količina hormona, skoro kao što je kad imam menzis.

Marta...
    22. Siječanj 2020. 19:49

Bozma ja sam bila u dugom protokolu cca 7000kn su bili lijekovi. Kad ćeš znati za posao nadam se da će ti biti ok i da će biti mirnije...
    Meto koliko se oplodilo nisam u pratila 🙈

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    22. Siječanj 2020. 20:40

Hannicao navijam za vas troje 💕🤗kad je idući pregled 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.