Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    23. Siječanj 2020. 10:33

Kod mene stanje ovako, sutra transfer, embriji super napreduju, bit ce za zamrznuti. Biolog ce nam objasniti zasto se kod ovakvih slucajeva transfer obsvlja treci dan, znaci sve detalje ce nam u oci reci🙂 
    I sad mene muci kako cu ja utrice popiti😱 Pa zadnji put sam povratila pola kutije dok se nisam naucila otvoriti grlo da samo prodju😫

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    23. Siječanj 2020. 10:33

Kod mene stanje ovako, sutra transfer, embriji super napreduju, bit ce za zamrznuti. Biolog ce nam objasniti zasto se kod ovakvih slucajeva transfer obsvlja treci dan, znaci sve detalje ce nam u oci reci🙂 
    I sad mene muci kako cu ja utrice popiti😱 Pa zadnji put sam povratila pola kutije dok se nisam naucila otvoriti grlo da samo prodju😫

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Grizli
    23. Siječanj 2020. 10:48

Curke samo da vam svima u postupku pozelim puno uspjeha. 
    Meto 🤞🤞🤞 da sutra i tebi i meni bude najljepsi dan kojeg cemo se zauvijek sjecat 😉. Ja se 8.5. sjetim svaki dan... Tako da zelim posebno puno uspjeha ovaj put! Mlad mjesec je pa kazu da su zene posebno plodne onda.
    Cure koje ste na KBC Ri evo jedna lijepa gesta s njihove strane. Mene su ugodno iznenadili pozivom danas. Zovu da pitaju kako sam, dal sam rodila, dal je sve ok samnom i bebom. Posto nisam rodila pozeljeli su mi lagan porod i srecu. Moram priznat da su me bas ugodno iznenadili pozivom jer ipak radi se o humanoj sa ne znam koliko tisuca zena na grbaci u drzavnoj bolnici, a oni vode racuna o svojim trudnicama. Mislim da to puno govori o njima kao odjelu. 

Hannica0 👧
    23. Siječanj 2020. 10:52

Meto

Ja sam na dan punkcije utric stavila u rodnicu kao i inace. Rekli su tako. A oni onda svakako dezinficiraju

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    23. Siječanj 2020. 10:52

Transferaaaaa,ne punkcije:) 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Gelica
    23. Siječanj 2020. 11:00

Nadalica

Cure ne mogu popamtiti sva desavanja, citam vas I pratim redovno.
    Marta ti Si cini Mi se pitala za smrzlice, ja Sam imala smrznute js I muz imao smrznutih spermica, sve odmrzli, smuckali I dobili 4 oplodjena, od toga 2 zamrzli, Puno je lakse to nego recimo punu stimulaciju I nema neke razlike u uspjehu.. Kod mene se eto oba primila ❤️
    PINKFAIRYDUST ti Si pitala za tese, mm je to radio, 2 sedmice bolovanja, prvu sedmicu prelezao, druga je bila bolja.. Ono oteklo do koljena da prostis to je ogromno bilo tako da Si mogu mislit da ono bas boli.. I rezultate smo dobili u roku 2 sata. Neko je rekao ceka se 2 nedjelje, 2 sata materijal drzi, posle 2 sata se zamrzava ako ima ista ili materijal propada tako su nama objasnili u klinici. Eto cisto da znas 😊
    Meto pa Zeno draga ti ko koka nosilica, gdje nadje tolika jaja 😅 ja nemam toliko ni kad se udruzim sa muzevim haha, svakako zelim da se Svi oplode I Svi budu perfekt ❤️ ja Sam radila transfer 5 Dan 😊
    Piccola vas Mi je zao, I meni je od drugi puta uspjelo, I tebi ce sigurno, navijam za tebe
    Samo Sanja kako IDE kod tebe, dokle si stigla?
    Hannica0 nas dvije se pratimo u stopu sa trudnocom, zelim Nam zdrave bebice.. Kako ti, imas simptoma? Mene ledja uhvatila nesto, jedno Mi uho ozdravilo, drugo se jos inati 😜😜
    Bozma jesi to bila na transferu, ne mogu sve da pohvatam ima nas I previse..
    Sunshine kod mene se primilo kada Sam najvise obaveza imala I pored svih kretanja I radova primilo se! Cuda dva Mala.. Mozda se I kod tebe Desi opet nesto spontano sada kada ne stignes da mislis na bebu od posla 💕💕💕
    Gelice kako Si mi ti, kad kreces sa stimulacijom?
    Sve cure koje Sam zaboravila neka oproste.. Ja Danas Imam Termin kod gin za trudnicku knjizicu.. Svi nalazi dosli uredni, cak je tsh pao na 1.1.. A+ Sam, tek sada Sam saznala, a I muz je isto 😂 Nadam se da cujem otkucaje srca Danas, radujem se uzv ko Malo dijete 💕😁

Joj, mislim da nema ljepše nego kad čuješ prvi puta te otkucaje, od srca ti zelim da sve prođe uredno i da uživaš u trudnoći! 🥰🤰 Ja sad na čekanju do pola četvrtog mjeseca. Rekla doktoru da želim malo radit na kvaliteti j.stanica i on rekao odlično. I meni je amh 12 ali nije mi rekao da moramo požuriti zbog toga.. 😀

• mala.zvijezdica
    23. Siječanj 2020. 11:09

Grizli

Curke samo da vam svima u postupku pozelim puno uspjeha.
    Meto 🤞🤞🤞 da sutra i tebi i meni bude najljepsi dan kojeg cemo se zauvijek sjecat 😉. Ja se 8.5. sjetim svaki dan… Tako da zelim posebno puno uspjeha ovaj put! Mlad mjesec je pa kazu da su zene posebno plodne onda.
    Cure koje ste na KBC Ri evo jedna lijepa gesta s njihove strane. Mene su ugodno iznenadili pozivom danas. Zovu da pitaju kako sam, dal sam rodila, dal je sve ok samnom i bebom. Posto nisam rodila pozeljeli su mi lagan porod i srecu. Moram priznat da su me bas ugodno iznenadili pozivom jer ipak radi se o humanoj sa ne znam koliko tisuca zena na grbaci u drzavnoj bolnici, a oni vode racuna o svojim trudnicama. Mislim da to puno govori o njima kao odjelu.

Ovo je zaista lijepa gesta sa njihove strane, baš, baš lijepo! 😍
    Mogu misliti kako su te ugodno iznenadili! 😘
    Sretno i lagani porod! 🙏🙏🙏🍀🍀🍀

• Gelica
    23. Siječanj 2020. 11:09

Meto Ma ne bježim haha samo nemaš šta puno pisat kad sam na čekanju 😀
    Sretno na transferu, neka taj bude zadnji i dobitni. :) 🤞🥰 I molim te, napisi šta su ti objasnili zašto transfer treći dan. Baš me zanima, jer svatko ima svoju teoriju. 
    Sunshine znači ti si glavni majstor u kući 😂
    HanicaO čestitke, ovako lijepe vijesti  daju nadu nama ostalima :) 🥰

• mala.zvijezdica
    23. Siječanj 2020. 11:12

Meto hvala ti na dobrodošlici i odgovoru. Ja vjerujem da je sve izašlo no moram pričekati pregled, pa onda ciklus koji dođe napraviti hormone, a već ovaj biopsiju, ali vidjet ću na kontorli što će reći. 

vuky
    23. Siječanj 2020. 11:34

Ma ovo je kako sam inace jela, pocela sam jesti vise voca i ugljikohidrata, pa sam dobila 5kg, zbog kojih sam uzasno nesretna.... i pod stresom... a svugdje preporucaju manju tezinu ... ja sam bas velika ( misicno ) treniram godinama sa utezima i imam 175 i 73 kg inace, sad je to 78... a ne znam sama... ovako sam sretnija kad jedem i trudim se paziti... pa se valjda i to racuna....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.