Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Siječanj 2020. 22:52

Da, punkcija prazan mjehur
    Ja sam isto bila uzasano zedna al sto ces
    Bas kad nesmim, ja bi bila popila litru vode 🤣
    I sestra nas je poslala sve piškit prije punkcije jos jednom 

vuky
    22. Siječanj 2020. 23:27

Jeste se raspisale... ne znam ni jesam
    li sve popratila ...
    piccola zao mi je sto su bile nezrele js, super je sto su ti doktori sve objasnili i sto si pozitivna i stvarno je 3 mjesec tu pred vratima...
    Meto lijep broj... meni se cini da oni vecinom rade treci dan tranafer, nisam popratila da je itko radio 5.dan... uglavnom, neka bude sretan ❤️ javljaj...
    bozma meni je rekao doslovno: ne treba mi pauza duza od mjesec dana jer mi je rezerva niska Amh 12,46... u petak mi je pregled pa javim kako je proslo...
    MakiSt da, nas 4 smo Cito girl, i ajmo dobiti sve Cito bebice cim prije... kako je tebi u klinici...
    Marta evo, iscekivanje... ali sam turbo u pogonu pa zasad ne mislim puno o icemu vezano uz ivf...

Uglavnom, frendica mi je bila kod Dr. Vrcica ( 2x neuspjeh u Ceskoj) Rekao joj da smrsavi 5 kg u mjesec dana ( ima cca 70kg i 170), da ima post 16h, pa u 8 h da jede preporuka  i da misli da njoj seceri opterete jajnike te da bi mogli i pridodno ( 39g, 5-6 god pokusavanja, 2 neuspjesna ivf) i dao da izvadi jos nesto nalaza ( ponovi ) i da dode za mjesec dana za dalje... ja mislila njemu ili Ri nakon Cito... :/
    Je mislite i vi da treba biti mrsav za ivf? ono, ja bi za mrsavo trebala prestati jesti :/ i pokusavam poprilicno i strogo sam na salati, povrcu i bijelom mesu, ali ko zbetonirane kile stoje...

Nadalica
    23. Siječanj 2020. 01:25

Cure ne mogu popamtiti sva desavanja, citam vas I pratim redovno. 
    Marta ti Si cini Mi se pitala za smrzlice, ja Sam imala smrznute js I muz imao smrznutih spermica, sve odmrzli, smuckali I dobili 4 oplodjena, od toga 2 zamrzli, Puno je lakse to nego recimo punu stimulaciju I nema neke razlike u uspjehu.. Kod mene se eto oba primila ❤️
    PINKFAIRYDUST ti Si pitala za tese, mm je to radio, 2 sedmice bolovanja, prvu sedmicu prelezao, druga je bila bolja.. Ono oteklo do koljena da prostis to je ogromno bilo tako da Si mogu mislit da ono bas boli.. I rezultate smo dobili u roku 2 sata. Neko je rekao ceka se 2 nedjelje, 2 sata materijal drzi, posle 2 sata se zamrzava ako ima ista ili materijal propada tako su nama objasnili u klinici. Eto cisto da znas 😊
    Meto pa Zeno draga ti ko koka nosilica, gdje nadje tolika jaja 😅 ja nemam toliko ni kad se udruzim sa muzevim haha, svakako zelim da se Svi oplode I Svi budu perfekt ❤️ ja Sam radila transfer 5 Dan 😊
    Piccola vas Mi je zao, I meni je od drugi puta uspjelo, I tebi ce sigurno, navijam za tebe
    Samo Sanja kako IDE kod tebe, dokle si stigla? 
    Hannica0 nas dvije se pratimo u stopu sa trudnocom, zelim Nam zdrave bebice.. Kako ti, imas simptoma? Mene ledja uhvatila nesto, jedno Mi uho ozdravilo, drugo se jos inati 😜😜
    Bozma jesi to bila na transferu, ne mogu sve da pohvatam ima nas I previse.. 
    Sunshine kod mene se primilo kada Sam najvise obaveza imala I pored svih kretanja I radova primilo se! Cuda dva Mala.. Mozda se I kod tebe Desi opet nesto spontano sada kada ne stignes da mislis na bebu od posla 💕💕💕
    Gelice kako Si mi ti, kad kreces sa stimulacijom? 
    Sve cure koje Sam zaboravila neka oproste.. Ja Danas Imam Termin kod gin za trudnicku knjizicu.. Svi nalazi dosli uredni, cak je tsh pao na 1.1.. A+ Sam, tek sada Sam saznala, a I muz je isto 😂 Nadam se da cujem otkucaje srca Danas, radujem se uzv ko Malo dijete 💕😁

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

PinkFairydust
    23. Siječanj 2020. 06:15

Nadalice, uzivaj u tom uzv danas, zasluzila si!  <3 Javi kako je bilo :)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

23. Siječanj 2020. 06:33

Vuky, pa ne znam bas treba li bit mrsav, ja imam 53kg pa mi je jedan dr.rekao da sam pothranjena za trudnocu. A i nisam nikad bila trudna pa mislim da to sta sam mrsava nista pomaze.
    Nadalice, ja sam na transferu bila 02.01. Od tada vec jednom imala i M, a jucer bila samo na dogovoru za histeroskopiju pa kaze dr.da po jajnicima jos ima ostataka stimulacije. Sretno danas na pregledu.

23. Siječanj 2020. 07:20

Bozma

Vuky, pa ne znam bas treba li bit mrsav, ja imam 53kg pa mi je jedan dr.rekao da sam pothranjena za trudnocu. A i nisam nikad bila trudna pa mislim da to sta sam mrsava nista pomaze.
    Nadalice, ja sam na transferu bila 02.01. Od tada vec jednom imala i M, a jucer bila samo na dogovoru za histeroskopiju pa kaze dr.da po jajnicima jos ima ostataka stimulacije. Sretno danas na pregledu.

I ja sam Nrsava sestre su me na znale tetati da im je zao me bosti jer nemam bas ni malo soekeca viska na trbuhu... Zapravo nisam mrsava nisam ni debela no vjezbam o imam trbusne misice... 165 i 56 kila... 

23. Siječanj 2020. 07:22

marijaiva

Bozma

I ja sam Nrsava sestre su me na znale tetati da im je zao me bosti jer nemam bas ni malo soekeca viska na trbuhu… Zapravo nisam mrsava nisam ni debela no vjezbam o imam trbusne misice… 165 i 56 kila…

*mrsava, znale reci, špekeca
    Ovaj moj Mob poludio pise po svom🤭

23. Siječanj 2020. 07:26

Nadalica

Cure ne mogu popamtiti sva desavanja, citam vas I pratim redovno.
    Marta ti Si cini Mi se pitala za smrzlice, ja Sam imala smrznute js I muz imao smrznutih spermica, sve odmrzli, smuckali I dobili 4 oplodjena, od toga 2 zamrzli, Puno je lakse to nego recimo punu stimulaciju I nema neke razlike u uspjehu.. Kod mene se eto oba primila ❤️
    PINKFAIRYDUST ti Si pitala za tese, mm je to radio, 2 sedmice bolovanja, prvu sedmicu prelezao, druga je bila bolja.. Ono oteklo do koljena da prostis to je ogromno bilo tako da Si mogu mislit da ono bas boli.. I rezultate smo dobili u roku 2 sata. Neko je rekao ceka se 2 nedjelje, 2 sata materijal drzi, posle 2 sata se zamrzava ako ima ista ili materijal propada tako su nama objasnili u klinici. Eto cisto da znas 😊
    Meto pa Zeno draga ti ko koka nosilica, gdje nadje tolika jaja 😅 ja nemam toliko ni kad se udruzim sa muzevim haha, svakako zelim da se Svi oplode I Svi budu perfekt ❤️ ja Sam radila transfer 5 Dan 😊
    Piccola vas Mi je zao, I meni je od drugi puta uspjelo, I tebi ce sigurno, navijam za tebe
    Samo Sanja kako IDE kod tebe, dokle si stigla?
    Hannica0 nas dvije se pratimo u stopu sa trudnocom, zelim Nam zdrave bebice.. Kako ti, imas simptoma? Mene ledja uhvatila nesto, jedno Mi uho ozdravilo, drugo se jos inati 😜😜
    Bozma jesi to bila na transferu, ne mogu sve da pohvatam ima nas I previse..
    Sunshine kod mene se primilo kada Sam najvise obaveza imala I pored svih kretanja I radova primilo se! Cuda dva Mala.. Mozda se I kod tebe Desi opet nesto spontano sada kada ne stignes da mislis na bebu od posla 💕💕💕
    Gelice kako Si mi ti, kad kreces sa stimulacijom?
    Sve cure koje Sam zaboravila neka oproste.. Ja Danas Imam Termin kod gin za trudnicku knjizicu.. Svi nalazi dosli uredni, cak je tsh pao na 1.1.. A+ Sam, tek sada Sam saznala, a I muz je isto 😂 Nadam se da cujem otkucaje srca Danas, radujem se uzv ko Malo dijete 💕😁

Ma daj, Trudnoca iz smrznuti stanica, i to blizanci.. Aaaa kako lijepo, a uvijek kazu kao da kvaliteta stanica ne ostaje ista kad se smrzavaju same stanice kao sto to bude s embrijima... Moja sogorica je rekla da bi si smrzla stanice jer bi htjela dijete jednog dana a ima 30 i nema ni decka.. Ajde Rekoh stignes do 40 jos naradjati, ona je sva u mom slucaj pa misli da je svima tako😂
    Ako smijem pitati koliko imas godina i koliko ste stanica dobili? 

PinkFairydust
    23. Siječanj 2020. 07:40

Jucer mi je ginic rekao zamrzavanje js samo kao zadnja opcija, da jako gube na kvaliteti smrzavanjem. Spermici prezive svasta, njima toliko ne smeta

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

23. Siječanj 2020. 08:17

PinkFairydust

Jucer mi je ginic rekao zamrzavanje js samo kao zadnja opcija, da jako gube na kvaliteti smrzavanjem. Spermici prezive svasta, njima toliko ne smeta

Pa da to sam i ja cula zato mi je bas lijepo cuti ovaj slucaj.. Blizanacka trudnoca iz smrznutih stanica😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.