Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANNIEL
    23. Siječanj 2020. 17:06

Meto

Grizlidivna si🤗
    Nek nam mladi mjesec bude naklonjen😉
    Kako lijepo od tvoje bolnice, bas hvale vrijedan dogadjaj🙂
    Nadalice prekrasne vijesti i umirem od smijeha na ovo da tm sramoti😁🙈 nek se sve nastavi u istom tonu🤞
    Anniel probala obe😁 Ovisi koliko imas folikula i jos bitnije gdje su smjesteni. Kada ti je punkcija?
    Maltezerda, to je fsh i lh, ja nemam nikakvih simptoma tj nisam ih imala 😊

Sutra, imam 16folikula pa idem pod opću, imate neki savjet iz iskustava?

Meto
    23. Siječanj 2020. 17:15

Anniel kod kojeg si dr? ja sam sutra na trsnsferu, mozda budemo zajedno u sobi lezale😉
    Samo slusaj upute sestre i lijecnika. Spavat ces i probuditi se u sobi fino, imat ces lijekova u izobilju ako bude boljki i ne brini. I ti si koka nesilica, drzimo 🤞 Za puno stanica.

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

ANNIEL
    23. Siječanj 2020. 17:29

Meto

Annielkod kojeg si dr? ja sam sutra na trsnsferu, mozda budemo zajedno u sobi lezale😉
    Samo slusaj upute sestre i lijecnika. Spavat ces i probuditi se u sobi fino, imat ces lijekova u izobilju ako bude boljki i ne brini. I ti si koka nesilica, drzimo 🤞 Za puno stanica.

Kod dr.Poljaka sam, pa da možda budemo skupa :) svakako sretno i drzim 🤞🤞 koliko da očekujem da ću stat tamo ccca? 

23. Siječanj 2020. 17:59

Meto, ANNIEL, Grizli, Samo_Sanja, sretno vam sutra, a i MakiST sa testom i  Vuky na pregledu. Jedva čekam da javiš šta ste dogovorili.
    Nadalice, ja se rasplačem samo kad čitam a kud neće muž kad ih vidi na UZV , baš si me nasmijala

Samo_Sanja
    23. Siječanj 2020. 18:46

Nadalica

Samo_Sanja

Nadalicaevo ja sutra imam punkciju, nadam se da će proći sve ok..kako tvoje uho? Jel prošla upala? Super su ti bebice, puno sreće ti želim ☺️
    mala.zvijezdicasretno u novim postupcima
    piccolahvala, neznam jel će me uspavati na masku, ili drugačije.. a što se probadanja tiče čitala sam da je to normalno..
    Metomislim da ću i ja od nervoze ići stalno piški.. a danas ću jesiti lagano, ništa slano da sutra ne budem žedna.. a tebi sutra sretno i se priljepi 🤞
    Grizlipa ti si još u komadu..sretan porod ti želim 🥰

Sretno sutra ❤️ usi ne bole vise, Ali desno je kao malo vise zacepljeno, ne cujem bas jos uvijek dobro, zuje Malo Ali je opet bolje nego je bilo

Hvalaa ❤ sjećam se kad je meni tako bilo, još uvijek začepljeno al bez boli..to znači da prolazi, najgore je kad se tako šta desi po zimi, kad smo više osjetljivi i skolni prehladama.. Sad se pazi da do proljeća ostaneš zdrava i čuvaj se viroza da ti se ne vrati upala.. Najbolje biti u toplini doma u ove zimske dane 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

vuky
    23. Siječanj 2020. 20:05

Nadalica divno... bas je lijepo cuti neke ovako fine price...
    Meto sretno sutra! I da bude najbolji dan u zivotu i za 14 dana da bude visoka beta ❤️
    ANNIEL i tebi sretno, ja sam prosli transfer u Cito bila nakon transfera cca 30 min lezala sa prekrizenim nogama, onda je sestra dosla po mene, poslala me piskiti, i opet leci, onda sam jos lezala 30min na trbuhu, prije mi je dala brevtacid! Sam transfer je trajao 5 min! Biologica mi je rekla samo da je muzev uzorak bio savrsen i da su se super oplodili i djelili embriji... Preporucili su mi taj dan mirovanje, dalje da se ponasam normalno, bez odnosa i treninga... pa, ako sam pomogla ...
    Bozma hvala ti, sve javim sutra... Jos danas idem, i otac mi , koji nikad ni ne prica jel, kaze ja u Split ni kobilu nebi vodio da je potkivaju,zasto niste isli u Ljubljanu... i sad sam uzasno tuzna... ali dobro, proci ce me.... 
    Grizli eto, srecom ima jos ljudi i u KBC- u da su empaticni ❤️ Zelim ti sto bezbolniji porod, znam da jedva cekas da se pogledate i da ti bude u narucju ❤️ SRETNO!!!!

vuky
    23. Siječanj 2020. 20:09

Ufff... Annaniel, izvini, mislila sam da ides na tranafer, malo sam sasava ovih dana ... sve nesto krivo procitam, vidim, kuzim... Ne znam kako nakon opce punkcija, ja sam samo lokalno, oko 30 min sam lezala poslje :)

ANNIEL
    23. Siječanj 2020. 20:59

vuky

Ufff… Annaniel, izvini, mislila sam da ides na tranafer, malo sam sasava ovih dana … sve nesto krivo procitam, vidim, kuzim… Ne znam kako nakon opce punkcija, ja sam samo lokalno, oko 30 min sam lezala poslje :)

Svakako si pomogla, nadam se da me to sljedeće čeka tako da se zahvaljujem mnogoo :) i sretnoo 🤞

Green
    24. Siječanj 2020. 07:57

Pozdrav svima, razmisljam o Mpo u Podobniku kod doktora Alebica.
    Mozete mi molim vas dati savjet da li se na prve konzultacije treba doci ili bi bilo pozeljno vec doci sa svim nalazima i koji bi to bili?

Isto tako da li se u slucaju ponavljanja postupka ponovno sve placa kao da se nista do sada nije radilo ili ne?
    Hvala na odgovorima!

Meto
    24. Siječanj 2020. 08:24

Sretno cure svima danas!💖 
    Anniel vjerovatno si vec tamo, lezi se ovisno kako podneses anesteziju, racunaj par sati. . Mislim da ssm ja cca 4h legila🙈
    Maki mislim na tebe🤞
    Vuky o jbmu, cesto nalazimo na nerazumijevanje okoline, a jos ako je clan obitelji onda boli jos jace. Tvoj tata sigurno nije ni svjestsn sto je rekao, a kamoli sto prolazite. 😞
    Nezz hocemo se vidjeti, ja cu odmah doma nakon transfera al saljem ti ogroman zagrljaj😘 
    Green reci ce ti cure koje su gore, a ima ih🙂
    Najbolje ti je doci sa nekakvim osnovnim nalazima da ne gubite na vremenu, to su brisevi i spolni hormoni i kod njih uradit sgam. i s tim na konzultacije. Sretno!

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI