Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    22. Siječanj 2020. 21:09

Marta...

Hannicao navijam za vas troje 💕🤗kad je idući pregled

13.2 :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    22. Siječanj 2020. 21:10

Marta kako je kod tebe?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

PinkFairydust
    22. Siječanj 2020. 21:10

Hannica0

Marta...

joooooj navijam za vas nenormalno!! :):)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Hannica0 👧
    22. Siječanj 2020. 21:19

PinkFairydust

Hannica0

Marta...

joooooj navijam za vas nenormalno!! :):)

Hvala. I ja Vama svima zelim isto sto prije ❤

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Samo_Sanja
    22. Siječanj 2020. 21:37

Cure ja otišla na hitnu, sestra smučkala i bocnula me..sve super prošlo..
    Sutra do 18h smijem jesti i onda ništa više, samo smijem piti vodu a u petak, ništa više piti ni jesti ni pušit.. najviše će mi bit teško što ću vjerovatno bit žedna ali morat ću izdržat.. 
    A šta je sa mjehurom i mokrenjem? Jel moram biti punog mjehura za punkciju ili praznog?

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

sunshine25
    22. Siječanj 2020. 21:50

Hannica, divno 😍😍 želim ti mirnu trudnoću 💚
    Gelice, evo niš, popravljam ovlaživač zraka koji je počeo curkati 😂 mm bi za svakog vraga nosio u servis, ali prvo ja to moram pročačkat, inače uvijek i uspijem 😂 negdje prije nam mašina riknula, on već krenuo zvati servis, a ja lijepo rastavila filter i skontam kovanicu 😁 što se tiče feta, nemam pojma.. ili ću sad sa sljedećom mengom ili onom iza, tak mi se ne da 😂
    Meto, ti već i pečeš?? Ja ne kuham ni kad ne idem na punkciju, ali tad posebno niš ne radim 😂 odmaraj! 
    Blacky, baš sam se i ja pitala gdje je grizli pa sam je otišla malo stalkati na trudnicama 😁 u petak joj je termin, baš bih voljela da nam se javi 😊
    Samo_sanja, baš rigorozno. Ja sam prije zadnje punkcije koja je bila u 14h, mogla normalno jesti do 10h, a piti do 11h. Dakle do 4h prije sve normala.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    22. Siječanj 2020. 21:51

Samo_sanja, zaboravih dodati, na punkciju praznog mjehura! Tik prije odlaska u salu će te sestra još poslati na wc.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Samo_Sanja
    22. Siječanj 2020. 21:55

sunshine25

Hannica, divno 😍😍 želim ti mirnu trudnoću 💚
    Gelice, evo niš, popravljam ovlaživač zraka koji je počeo curkati 😂 mm bi za svakog vraga nosio u servis, ali prvo ja to moram pročačkat, inače uvijek i uspijem 😂 negdje prije nam mašina riknula, on već krenuo zvati servis, a ja lijepo rastavila filter i skontam kovanicu 😁 što se tiče feta, nemam pojma.. ili ću sad sa sljedećom mengom ili onom iza, tak mi se ne da 😂
    Meto, ti već i pečeš?? Ja ne kuham ni kad ne idem na punkciju, ali tad posebno niš ne radim 😂 odmaraj!
    Blacky, baš sam se i ja pitala gdje je grizli pa sam je otišla malo stalkati na trudnicama 😁 u petak joj je termin, baš bih voljela da nam se javi 😊
    Samo_sanja, baš rigorozno. Ja sam prije zadnje punkcije koja je bila u 14h, mogla normalno jesti do 10h, a piti do 11h. Dakle do 4h prije sve normala.

Možda ovisi od klinike do klinike.. šta su ti rekili za piškenje? 😀
    Meni sad nisu ništa rekli a kad sam išla na inseminacije morala sam bit punog mjehura

• Blacky89
    22. Siječanj 2020. 22:01

Samo Sanja na transfer ideš punog mjehura a punkcija obavezno praznog. 

Samo_Sanja
    22. Siječanj 2020. 22:08

Hvala cure 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.