Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Siječanj 2020. 16:45

ja bila na dogovor za histeroskopiju. Kaže dr. da nema ništa, nikakvih polipa ni mioma (a baš sam se nadala da će vidit nešto ). Ako hoću da možemo prije sljedećeg postupka napravit histeroskopiju pa da mi napravi scratching. Vidio je u komp. da mi je dr.za sljedeći put planirao dugi protokol i da se i on slaže s time, da su mi jajnici poprilično živahni i da mu to ne odgovara uz onaj AMH od 3,5 pa sam rekla da je na drugom nalazu 8,8, kaže da bi to više odgovaralo. Pitala sam ima li sad uopće folikula, kaže da ima svega, na oba jajnika i ostataka žutog tijela od stimulacije i da uzmem bar još 2 mjeseca pauze da se sve to očisti. 
    E sad, cure koje ste bile u dugim protokolima, koliko je to više love jer se valjda počinjemo 10-tak dana prije bosti? Znam da je sve individualno i da ovisi, ali koliko je Vas koštalo? da znam otprilike kad ćemo uopće imat za postupak.

22. Siječanj 2020. 16:54

Joj cure kod mene ništa
    Al nisam uopće negativna jer su me biologica i doktor tako utješili
    Jednostavno ovo mi je prv ivf, nisam reagirala na ljek kako sam trebala i 6 jajašca je ostalo nezrelo, a ova jedna je kako sam skužila prezrela postala da se tako izrazim
    Promjenit ce mi terapiju skroz, i kraj treceg mjeseca kad dobijem ciklus krećemo ponovo
    Biologica kaze zdravi ste i mladi, samo treba ispravit ovo sto nije valjalo u prvom postupku.
    Tako da nisam toliko tužna, nego eto, nadamo se da ce bit drugi put.
    Valjda je tako moralo bit

22. Siječanj 2020. 17:04

picola1208, ne brini, i moje su sve prvi put bile nezrele, ali smo zato znali za sljedeći put, pa ih je dr.drugi put pustio još jedan dan i bile su ok. Sad oni znaju za sljedeći put i bit će bolje, a i nije 03.mjesec daleko

• Mala_martina1990
    22. Siječanj 2020. 17:09

Picola1208 nemoj biti tužna, ides dalje i dobro! Glavu goreee!🤗🤗🤗🤞🤞

22. Siječanj 2020. 17:13

Ma da
    Cak mi je i doktor rekao da je trebalo pustit jos dan ili dva, ali lako je sad iz ove perspektive govorit
    Bit ce bolje drugi put 
    Hvala cure 😘

22. Siječanj 2020. 17:24

naravno da sam odmah posjetila dr.google i sad mi ništa nije jasno. Kako je moguće da još imam žutog tijela po jajnicima od starog ciklusa? Jesu li to ciste? Znači li to da neće bit ovulacije ovaj ciklus?

PinkFairydust
    22. Siječanj 2020. 18:05

piccola1208

Joj cure kod mene ništa
    Al nisam uopće negativna jer su me biologica i doktor tako utješili
    Jednostavno ovo mi je prv ivf, nisam reagirala na ljek kako sam trebala i 6 jajašca je ostalo nezrelo, a ova jedna je kako sam skužila prezrela postala da se tako izrazim
    Promjenit ce mi terapiju skroz, i kraj treceg mjeseca kad dobijem ciklus krećemo ponovo
    Biologica kaze zdravi ste i mladi, samo treba ispravit ovo sto nije valjalo u prvom postupku.
    Tako da nisam toliko tužna, nego eto, nadamo se da ce bit drugi put.
    Valjda je tako moralo bit

Zao mi je sto nije upalilo iz prve, ali bas sam danas o tom pricala s frendom ginicem. Kaze da se u prvoj rundi jednostavno ne moze znati kako ces reagirati na lijekove i da u prvi ciklus treba ici bez ocekivanja i shvatiti ga kao "istrazivacki". Drugi put ce bit super vjerojatno:) Dobro je da si pozitivna oko tog svega <3 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    22. Siječanj 2020. 18:10

Bozma

naravno da sam odmah posjetila dr.google i sad mi ništa nije jasno. Kako je moguće da još imam žutog tijela po jajnicima od starog ciklusa? Jesu li to ciste? Znači li to da neće bit ovulacije ovaj ciklus?

Ne sekiraj se. U normalnom ciklusu zuto tijelo treba podrzavati samo 1 folikul (tj tehnicki zametak iz tog folikula). U stimulaciji sad tog svega bude vise i prenabildano je i moze trebati duze od tih 2 tj da se sve rascisti. Nije nista neobicno. Zato cesto bude prvi ciklus nakon stimulacije pomrdan, odnosno produzen. 

22. Siječanj 2020. 18:11

Pink, tako ja mislim i stvarno su me utješili i biologica i moj doktor koji ne može bit bolji nego što je.
    Dali su mi vjetar u leđa za dalje.
    I sama sam se osjećala kao pokusni kunić nekad jer eto nitko nezna što će mi odgovaat, sad već imaju neku podlogu za radit pa će bit lakše drugi put.
    Hvala cure na podršci, veseli me svaka vaša dobra vijest ovdje . 🤗

PinkFairydust
    22. Siječanj 2020. 18:12

Samo_Sanja

Metohvala, nadam se da će biti 🙂 M mi dolazi sutra navečer a danas ide injekcija, al da i je doma nebi mogao jer su mi naglasili da mora bit medicinsko osoblje jer se izvlači tekućina sa špricom, pa se stavlja u neku bočicu sa vodom pa se onda to zajedno stavlja u injekciju i bode u guzicu 😄 one štoperice što idu u stomak su mačji kašalj
    Blacky hvala i ja držim 🤞 sebi, tebi i svima 😁❤

Mozes si ti to i sama napiknut ako si malo fleksibilna:) Muckanje ne bi trebalo bit drama. Ali ako ti nije daleko hitna odi nek ti oni, kaj sad:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.