Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    17. Siječanj 2020. 15:58

Mala_martina1990

Evo cure da se i ja malo javim…ovih dana samo listam forume,citam,tražim,ne znam ni ja sta vise trazim…🤣 ugl. U postupku sam na VV danas 10dc, od 3dc sam na menopuru i Centrotidu,stanje nije bas nesto previse bajno,hormoni mi stalno niski,na desnom jajniku imam 4 folikula na lijevom nijedan zasad,mislim ima ih al su mali…sutra opet gore,u ponedjeljak doktorica planira punkciju…Iza sebe imam 2 inseminacije i 1IVF, u kojem nije bilo nijedne dobivene stanice…uh…luda sam ovih dana,svim curama u postupku zelim puuuuno srece!!❤❤

Da, to je baš čudno da sa toliko AMH dobiješ malo stanica.. A šta kažu doktori na to, zašto je tak9? 

• Mala_martina1990
    17. Siječanj 2020. 16:13

Gelica

Mala_martina1990

Evo cure da se i ja malo javim…ovih dana samo listam forume,citam,tražim,ne znam ni ja sta vise trazim…🤣 ugl. U postupku sam na VV danas 10dc, od 3dc sam na menopuru i Centrotidu,stanje nije bas nesto previse bajno,hormoni mi stalno niski,na desnom jajniku imam 4 folikula na lijevom nijedan zasad,mislim ima ih al su mali…sutra opet gore,u ponedjeljak doktorica planira punkciju…Iza sebe imam 2 inseminacije i 1IVF, u kojem nije bilo nijedne dobivene stanice…uh…luda sam ovih dana,svim curama u postupku zelim puuuuno srece!!❤❤

Da, to je baš čudno da sa toliko AMH dobiješ malo stanica.. A šta kažu doktori na to, zašto je tak9?

Nitko nista,zadnji put poslje punkcije kad sam pitala zasto nijedna stanica doktorica mi rekla kao vjerovatno anovulaciski ciklus...i sad nakon 7mjeseci kad sam dosla ta ista doktorica kad je vidla papire ne moze se nacudit kako nijedna stanica nije dobivena...🙈🙈🙈🙈

PinkFairydust
    17. Siječanj 2020. 16:17

Gelica

PinkFairydust

marijaiva

Mala_martina1990

PinkFairydust

Mala_martina1990

ujuj, ajd nek onda ta 4 budu super! Koliki ti je AMH da tako slabo reagiras?

E to ti je isto jako zanimljivo, AMH je 28. Znaci ni ja ni suprug nemamo dijagnoze…🙄🙄🙄

Hm.. Sa amh 28 bi trebala bit ko koka nesilica.. Ja, s amh 25 uvijek reagiram sa po 14 stanica…
    Ili su ti fulali dan punkcije ili ti terapija ne odgovara.. Da li sad koristi isti lijek za stimulaciju kao i 1 ivf?

Meni je AMH oko 10. Uzasno me strah toga zapravo, ne znam koliko mogu uopce ocekivati dobit stanica po ciklusu, mislim da je nekih 5-7 zapravo realno. I sad kad na to stavis ICSI sa testikularnom spermom, ajme meni. I onda ako jos radimo PGS i vracamo samo zdrave i od zdravih samo zenske… sve se bojim da necemo imati nista za vratiti :/ I to sve u slucaju da uopce nademo spermice. Mislim, ne gubimo nadu dok ima neke sanse, al ono, realno… Joj.

Ma ne brini, ja imam AMH 12 i sa stimulacijom Puregon 225 jedinica dobili 19 j.stanica. Treba pronaci i lijekove na koje najbolje odgovaramo.

Utjesno <3 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

17. Siječanj 2020. 16:29

Mala_martina1990

Gelica

Mala_martina1990

Nitko nista,zadnji put poslje punkcije kad sam pitala zasto nijedna stanica doktorica mi rekla kao vjerovatno anovulaciski ciklus…i sad nakon 7mjeseci kad sam dosla ta ista doktorica kad je vidla papire ne moze se nacudit kako nijedna stanica nije dobivena…🙈🙈🙈🙈

Anovulacijski ciklus?? Pa svasta zato i idemo 2 ili 3 dc na ultrazvuk i pogledaju nam antralne folikule i tad odrede ima li ili ne smisla ici u stimulaciju ili pricekati ukoliko ih nema... Ufff... Bas smo kao pokusnih krunici a te stimulacije kao da su bomboni se ponašaju... 

• Gelica
    17. Siječanj 2020. 16:30

PinkFairydust

Gelica

PinkFairydust

marijaiva

Mala_martina1990

PinkFairydust

Mala_martina1990

ujuj, ajd nek onda ta 4 budu super! Koliki ti je AMH da tako slabo reagiras?

E to ti je isto jako zanimljivo, AMH je 28. Znaci ni ja ni suprug nemamo dijagnoze…🙄🙄🙄

Hm.. Sa amh 28 bi trebala bit ko koka nesilica.. Ja, s amh 25 uvijek reagiram sa po 14 stanica…
    Ili su ti fulali dan punkcije ili ti terapija ne odgovara.. Da li sad koristi isti lijek za stimulaciju kao i 1 ivf?

Meni je AMH oko 10. Uzasno me strah toga zapravo, ne znam koliko mogu uopce ocekivati dobit stanica po ciklusu, mislim da je nekih 5-7 zapravo realno. I sad kad na to stavis ICSI sa testikularnom spermom, ajme meni. I onda ako jos radimo PGS i vracamo samo zdrave i od zdravih samo zenske… sve se bojim da necemo imati nista za vratiti :/ I to sve u slucaju da uopce nademo spermice. Mislim, ne gubimo nadu dok ima neke sanse, al ono, realno… Joj.

Ma ne brini, ja imam AMH 12 i sa stimulacijom Puregon 225 jedinica dobili 19 j.stanica. Treba pronaci i lijekove na koje najbolje odgovaramo.

Utjesno &lt;3

❤ ali samo ti imaj najgori scenarij u glavi, tako da se lijepo iznenadis kad u bušici bude beba.  :)

• Mala_martina1990
    17. Siječanj 2020. 16:40

Neznam jel tko od vas bio na VV, al zanima me kakva je politika kad izvade jajne stanice dali mozes preko telefona saznati jel se oplodilo ili moram gore doci? Posto sam 200km od Zagreba.

Nadalica
    17. Siječanj 2020. 16:41

Gelice I ja se isto nadam I svima Nam drzim fige 😌😌
    Pink ma tu Si Zeno lavica ti ces da uspijes I ne sumnjam u to nimalo, samo nemoj da se izludis od brige do tada ❤️
    Meto od sutra smanjujem Progesteron I utrogestan eto Bar nesto pozitivno
    Pikica stvarno Mi je zao zbog tvog gubitka, zelim ti jednu urednu trudnocu I zdravu bebu 💋

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    17. Siječanj 2020. 16:46

Marta ako zelis smrsati ja Sam radila dijetu prije icsi I Evo primilo se, ne mogu reci da je zbog toga Ali vrijedi pokusati, sa 90 kg Sam Sisla na 79 kg za mjesec I po dana
    Sunshine I samo sanja hvala vam na podrsci I ja se nadam ozdravljenju, pored svih simptoma jos Sam I gluhava 😭😢

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Marta...
    17. Siječanj 2020. 16:56

Nadalica

Marta ako zelis smrsati ja Sam radila dijetu prije icsi I Evo primilo se, ne mogu reci da je zbog toga Ali vrijedi pokusati, sa 90 kg Sam Sisla na 79 kg za mjesec I po dana
    Sunshine I samo sanja hvala vam na podrsci I ja se nadam ozdravljenju, pored svih simptoma jos Sam I gluhava 😭😢

Na koji si bila kaj si jela... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

17. Siječanj 2020. 17:12

Mala_martina1990, znaš li možda koliko mm su bili folikuli kad si dobila štopericu? Ja mislim da je rano rađena punkcija pa su zato bili bez stanica. Ja u prvom IVF 5 folikula i 5 stanica, u drugom 4 folikula, manje mi nisu brojali pa bilo 6 stanica i u zadnjem promijenim doktora i kliniku i  na 14mm mi da štopericu, od 5 folikula 2 nezrele stanice. da mi je prvi put mislila bi da je do mene i da imam prazne folikule i svašta nešto. I moj AMH je 3,5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.