Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    09. Siječanj 2020. 22:39

avama

Lemon

Avama baš mi je žao, taman se ponadas i onda opet ništa
    Sunshine tako je, u njihovoj situaciji spol bi se mogao provjeriti

Da nazalost, ponadas se i mislis.supet, a kad ono ne ide, pa ne ide. Moja dr mi je rekla da kos jednom izvadim betu u pon, ali mislim da necu, neda mi se jednostavno. I nekako nisammsogurna da lida vracam smrzlica odmah ovaj ciklus ili ipak slijedeci.

Ja bih na tvom mjestu pricekala, ali radi po svom osjećaju to je najbitnije da kreneš pozitivna i kad si spremna za dalje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Nadalica
    09. Siječanj 2020. 23:28

PinkFairydust

Nadalica

Sta ima curke, joj ja trebam vasu pomoc, zadnjih par dana Sam dusu ostavila u wc solji koliko povracam, Konstantno Mi je muka I kad povratim u grlu Mi se zadrzi neki cudan ukus, nesto goeko kiselo I to traje satima tako.. Jel imate neki savjet sta da radim, sta da jedem? Mi smo iz klinike otpusteni jer je posupak gotov po njih ovom I presla Sam kod obicnog ginekologa, EM on Star, EM lud, EM nema drugog, nema covjek pojma, sta God pitam on govori to je Normalno ja ne znam ko tu koga zguza 🙄🙄🙄

Ovo je eksuli normalno:) Al je koma. Cure se kunu u masne krekere, tipa Tuc. Navodno pomaze. Ako povracas toliko da ne uspijes nista jesti i jos gore niti piti - pravac hitna na infuziju

Jedem ja I pijem, Ali to sve u povratim. Jako zabavno, a tek 8 sedmica 😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

PinkFairydust
    10. Siječanj 2020. 07:57

Nadalica

PinkFairydust

Nadalica

Sta ima curke, joj ja trebam vasu pomoc, zadnjih par dana Sam dusu ostavila u wc solji koliko povracam, Konstantno Mi je muka I kad povratim u grlu Mi se zadrzi neki cudan ukus, nesto goeko kiselo I to traje satima tako.. Jel imate neki savjet sta da radim, sta da jedem? Mi smo iz klinike otpusteni jer je posupak gotov po njih ovom I presla Sam kod obicnog ginekologa, EM on Star, EM lud, EM nema drugog, nema covjek pojma, sta God pitam on govori to je Normalno ja ne znam ko tu koga zguza 🙄🙄🙄

Ovo je eksuli normalno:) Al je koma. Cure se kunu u masne krekere, tipa Tuc. Navodno pomaze. Ako povracas toliko da ne uspijes nista jesti i jos gore niti piti - pravac hitna na infuziju

Jedem ja I pijem, Ali to sve u povratim. Jako zabavno, a tek 8 sedmica 😂

A da, to je cesto, posebno kod viseplodnih. Jesti i piti po malo, nikad cijeli obrok neko griz po griz, gutljaj po gutljaj. Izbjegavati skroz lezeci polozaj, posebno sat vremena nakon jela. Od dosta zena na gini sam cula za te krekere, ali za svakog funkcionira nesto. Moja sestra recimo kad je povracala s blizankama je zakljucila da joj bas super smiri zeludac kombinacija obicnog slanog cipsa sa sladoledom od jagode (koji inace mrzi) :D 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• avama
    10. Siječanj 2020. 09:11

Na kraju mi je moja dr gdje sam prijavljena rekla da jos jednom izvadim betu. Mislim ne znam bas da ima smisla. A gdje mogu subotom izvadit betu u Zg?

Lemon
    10. Siječanj 2020. 09:28

Probaj nazvati polikliniku analizu, oni bi trebali raditi subotom samo pitanje je li nalaz gotov isti dan 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

PinkFairydust
    10. Siječanj 2020. 09:37

avama

Na kraju mi je moja dr gdje sam prijavljena rekla da jos jednom izvadim betu. Mislim ne znam bas da ima smisla. A gdje mogu subotom izvadit betu u Zg?

breyer mislim da radi, i uvijek je beta isti dan

Marta...
    10. Siječanj 2020. 09:40

avama

možeš  u Breyeru  samo ćeš dobiti  nalaz  u  pon. mislim da je  tako kod svih  koji vade subotom da ne  rade analizu već  samo  izvade krv. Imaš  i na  Kvatriću  Salzer.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    10. Siječanj 2020. 09:56

* VAŽNO: subotom se urin za pregled kemije sa sedimentom zaprima do 11h! Nalaze uzoraka uzetih subotom izdajemo isti dan za pretrage KKS, CRP, sedimentacija, beta-HCG i urin s sedimentom, ostali nalazi gotovi su idući radni dan (u ponedjeljak) iza 14h.

Ovo pise na stranici Breyera, nemam pojma, ja nisam vadila nikad

• avama
    10. Siječanj 2020. 10:14

Ma nekako ne vjerujem da bi beta narasla. 

vuky
    10. Siječanj 2020. 11:01

avama ja sam subotom vadila hormone 2dc, u Analizi ( Split) i bili su mi gotovi nalazi taj dan do 14... ako ti pomaze .... vjerujem da je tako i u Analizi u Zg... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.