Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    10. Siječanj 2020. 11:17

Pozdrav cure jučer odradila konzultacije za IVF, otvorili dosje i krenula već sa krvnim pretragama iako smo već sve odradili ne smije bit starije od 3 mj. Dragi mora ponoviti spermiogram i tako moram odraditi biologa i anesteziologa i s šta nešto. Ako se sve posloži valjda sa mengom u 3 ili 4 mj krećemo. Iako I mi sad još ne odustajem. Htjela sam pitati da li je Tsh 0.299 mUI/l OK ili? 

10. Siječanj 2020. 12:50

0,270 je donja granica tsh
    Mislim da je ok
    U svakom slučaju oni vole da je tsh niži

Nala33
    10. Siječanj 2020. 13:06

piccola1208

0,270 je donja granica tsh
    Mislim da je ok
    U svakom slučaju oni vole da je tsh niži

Hvala ti. 

Marta...
    10. Siječanj 2020. 13:09

Bozma

Marta...

Bozma

Marta, drago mi je što misliš na mene. Danas 7 dnt. Nesto se nazire na testu ali nzn je li od brevactida kojeg sam primila na transferu.
    Kad je tvoj prvi test pokazao crtu?

8 dan daj Bože da bude dobitan i da bude uredu. ❤️

Znaci sutra bi se moglo nesto vidjeti, ili u subotu jer su ovi moji malci malo usporeni.ako me bude do kraja tjedna prestajem sa utrogestanom i cekam M pa cu probat malo normalno zivit.
    Kad promislim da prije godinu dana nisam imala pojma ni o cemu ovome i da sam bila uvjerena da ce to lako ici a sad vec iza sebe imam 3 stimulirana i 3 prirodnjaka, 3 mjeseca na kontracepciji i 2 na femostonu plus raznorazni vitamini i dodaci za koje sam citala da snizavaju FSH

Jesi  radila testić možda...

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    10. Siječanj 2020. 13:34

Curke  evo kod mene  danas prestalo krvarenje  uputpunosti, čitala sam da je dobar čaj od vrkute  za  obnovu  stjenke  maternice  i krenula sam  danas piti , dal i vi  imate možda kakvo iskustvo  o tom. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• avama
    10. Siječanj 2020. 14:13

Koja maticna mlijec vam se pokazala najbolj? Ja ju bas ne mogu lako popiti, pa sam kupila u tabletama, ali ne znam koliko je jaka. Rekli su mi u apoteci da umjesto 1.uzmem 3,4 tabletice. (1 tabletica ima 4 10HDA). 

Nadalica
    10. Siječanj 2020. 15:06

PinkFairydust

Nadalica

PinkFairydust

Nadalica

Sta ima curke, joj ja trebam vasu pomoc, zadnjih par dana Sam dusu ostavila u wc solji koliko povracam, Konstantno Mi je muka I kad povratim u grlu Mi se zadrzi neki cudan ukus, nesto goeko kiselo I to traje satima tako.. Jel imate neki savjet sta da radim, sta da jedem? Mi smo iz klinike otpusteni jer je posupak gotov po njih ovom I presla Sam kod obicnog ginekologa, EM on Star, EM lud, EM nema drugog, nema covjek pojma, sta God pitam on govori to je Normalno ja ne znam ko tu koga zguza 🙄🙄🙄

Ovo je eksuli normalno:) Al je koma. Cure se kunu u masne krekere, tipa Tuc. Navodno pomaze. Ako povracas toliko da ne uspijes nista jesti i jos gore niti piti - pravac hitna na infuziju

Jedem ja I pijem, Ali to sve u povratim. Jako zabavno, a tek 8 sedmica 😂

A da, to je cesto, posebno kod viseplodnih. Jesti i piti po malo, nikad cijeli obrok neko griz po griz, gutljaj po gutljaj. Izbjegavati skroz lezeci polozaj, posebno sat vremena nakon jela. Od dosta zena na gini sam cula za te krekere, ali za svakog funkcionira nesto. Moja sestra recimo kad je povracala s blizankama je zakljucila da joj bas super smiri zeludac kombinacija obicnog slanog cipsa sa sladoledom od jagode (koji inace mrzi) :D

Ja sam juce jela cips sa pavlakom.. I jagode sa sirom 🙄 nego Imam pitanje, trebam raditi sada onaj test Dipl, tripl nesto, ovdje zvala u bolnicu da se narucim, Kosta 600 eura.. 🤔🤔🤔 Jel to neki vazan I pouzdan test jer meni je to Malo skupo ako je neko nagadjanje sa 70 %.. Sta ti mislis, sta bi ti uradila na mom mjestu? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

PinkFairydust
    10. Siječanj 2020. 15:13

Nadalica

PinkFairydust

Nadalica

PinkFairydust

Nadalica

Sta ima curke, joj ja trebam vasu pomoc, zadnjih par dana Sam dusu ostavila u wc solji koliko povracam, Konstantno Mi je muka I kad povratim u grlu Mi se zadrzi neki cudan ukus, nesto goeko kiselo I to traje satima tako.. Jel imate neki savjet sta da radim, sta da jedem? Mi smo iz klinike otpusteni jer je posupak gotov po njih ovom I presla Sam kod obicnog ginekologa, EM on Star, EM lud, EM nema drugog, nema covjek pojma, sta God pitam on govori to je Normalno ja ne znam ko tu koga zguza 🙄🙄🙄

Ovo je eksuli normalno:) Al je koma. Cure se kunu u masne krekere, tipa Tuc. Navodno pomaze. Ako povracas toliko da ne uspijes nista jesti i jos gore niti piti - pravac hitna na infuziju

Jedem ja I pijem, Ali to sve u povratim. Jako zabavno, a tek 8 sedmica 😂

A da, to je cesto, posebno kod viseplodnih. Jesti i piti po malo, nikad cijeli obrok neko griz po griz, gutljaj po gutljaj. Izbjegavati skroz lezeci polozaj, posebno sat vremena nakon jela. Od dosta zena na gini sam cula za te krekere, ali za svakog funkcionira nesto. Moja sestra recimo kad je povracala s blizankama je zakljucila da joj bas super smiri zeludac kombinacija obicnog slanog cipsa sa sladoledom od jagode (koji inace mrzi) :D

Ja sam juce jela cips sa pavlakom.. I jagode sa sirom 🙄 nego Imam pitanje, trebam raditi sada onaj test Dipl, tripl nesto, ovdje zvala u bolnicu da se narucim, Kosta 600 eura.. 🤔🤔🤔 Jel to neki vazan I pouzdan test jer meni je to Malo skupo ako je neko nagadjanje sa 70 %.. Sta ti mislis, sta bi ti uradila na mom mjestu?

Napravi panoramu ili nifty:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Leli91
    10. Siječanj 2020. 15:16

Nala33

Pozdrav cure jučer odradila konzultacije za IVF, otvorili dosje i krenula već sa krvnim pretragama iako smo već sve odradili ne smije bit starije od 3 mj. Dragi mora ponoviti spermiogram i tako moram odraditi biologa i anesteziologa i s šta nešto. Ako se sve posloži valjda sa mengom u 3 ili 4 mj krećemo. Iako I mi sad još ne odustajem. Htjela sam pitati da li je Tsh 0.299 mUI/l OK ili?

Za anesteziologa trebaju još neke dodatne pretrage ili? 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Nala33
    10. Siječanj 2020. 15:21

Nellchi

Nala33

Za anesteziologa trebaju još neke dodatne pretrage ili?

Ne znam, nisam bila još kod anesteziologa. Prvo imam 21 utz kod ginica da provjere sve, u međuvremenu sam već vadila krv na sve boleštine i hormone. Plus hormone opet 3 dan menge ali kako je taman prošla čekam novu. Plus dragi mora obaviti krv i spermiogram. Onda je rekla kod biologa i anesteziologa. Mislim da pregled je kratak jer je kao priprema za operaciju. Ide se pod opću anesteziju kod aspiracije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.