Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2020. 15:49

Marta...

Bozma

Marta...

Bozma

Marta, drago mi je što misliš na mene. Danas 7 dnt. Nesto se nazire na testu ali nzn je li od brevactida kojeg sam primila na transferu.
    Kad je tvoj prvi test pokazao crtu?

8 dan daj Bože da bude dobitan i da bude uredu. ❤️

Znaci sutra bi se moglo nesto vidjeti, ili u subotu jer su ovi moji malci malo usporeni.ako me bude do kraja tjedna prestajem sa utrogestanom i cekam M pa cu probat malo normalno zivit.
    Kad promislim da prije godinu dana nisam imala pojma ni o cemu ovome i da sam bila uvjerena da ce to lako ici a sad vec iza sebe imam 3 stimulirana i 3 prirodnjaka, 3 mjeseca na kontracepciji i 2 na femostonu plus raznorazni vitamini i dodaci za koje sam citala da snizavaju FSH

Jesi radila testić možda…

Jesam, negativan je.
    Vrkutu sam i ja pocela pit prije nekih 2 mjeseca.nisam cak ni prestajala u postupku. Ne znam koliko je treba pit da bi imalo nekog ucinka

Marta...
    10. Siječanj 2020. 16:02

Bozma

Marta...

Bozma

Marta...

Bozma

Marta, drago mi je što misliš na mene. Danas 7 dnt. Nesto se nazire na testu ali nzn je li od brevactida kojeg sam primila na transferu.
    Kad je tvoj prvi test pokazao crtu?

8 dan daj Bože da bude dobitan i da bude uredu. ❤️

Znaci sutra bi se moglo nesto vidjeti, ili u subotu jer su ovi moji malci malo usporeni.ako me bude do kraja tjedna prestajem sa utrogestanom i cekam M pa cu probat malo normalno zivit.
    Kad promislim da prije godinu dana nisam imala pojma ni o cemu ovome i da sam bila uvjerena da ce to lako ici a sad vec iza sebe imam 3 stimulirana i 3 prirodnjaka, 3 mjeseca na kontracepciji i 2 na femostonu plus raznorazni vitamini i dodaci za koje sam citala da snizavaju FSH

Jesi radila testić možda…

Jesam, negativan je.
    Vrkutu sam i ja pocela pit prije nekih 2 mjeseca.nisam cak ni prestajala u postupku. Ne znam koliko je treba pit da bi imalo nekog ucinka

Koji je danas dan pričekaj još do pon 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

10. Siječanj 2020. 17:07

Marta, 8 dnt

Marta...
    10. Siječanj 2020. 17:15

Čekaj još obzirom da su sporo rasli možda još bude pozitivan. Drž mi se kako god bude idemo dalje 💖 nema predaje. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Mala_martina1990
    10. Siječanj 2020. 17:20

Pozdrav cure! Čestitam curama na lijepim betama i plusićima,ostalim curama sretno u postupcima.Mi danas krenuli s nasim 2 IVF-om... Dobila Menopur za pikat se,dali ga je koja cura koristila i kako se pokazao? 

Leli91
    10. Siječanj 2020. 17:20

Evo samo da javim, kariogram na rebru prvi termin u šestom mjesecu, a u klaićevoj u trećem 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

10. Siječanj 2020. 17:50

Marta...

Čekaj još obzirom da su sporo rasli možda još bude pozitivan. Drž mi se kako god bude idemo dalje 💖 nema predaje.

A ja odem trcat i plakat, sve u isto vrijeme i trcim dok se ne isplacem koliko mi treba i dok dodjem doma sam ko nova 😂. I onda jos navecer cugnem pivu i spavam ko beba. Danas sam kasno dosla s posla a i jos se nadam, ali bojim se da ce sutra maraton 😂

10. Siječanj 2020. 17:53

Mala_martina1990, ja za sad odlicno reagiram na njega. Nizak AMH, visok FSH i LH i bude po 5-6 stanica. Nadam se da ces i ti dobro reagirat.

• Mala_martina1990
    10. Siječanj 2020. 18:07

Bozma

Mala_martina1990, ja za sad odlicno reagiram na njega. Nizak AMH, visok FSH i LH i bude po 5-6 stanica. Nadam se da ces i ti dobro reagirat.

A nadam se,ja imam dobar AMH, sve u redu...Zadnji put koristila Centrotide,i avaleap,nula jajnih stanica...😔😔😔

• ZaZa
    10. Siječanj 2020. 18:27

Curke koje ste se pikale sa Decapeptylom...koliko vam je to trajalo? Samo pitam da vidim kako je kod drugih. Meni su za početak dali njih 10. Krećem krajem idućeg tjedna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.