Marta, drago mi je što misliš na mene. Danas 7 dnt. Nesto se nazire na testu ali nzn je li od brevactida kojeg sam primila na transferu.
Kad je tvoj prvi test pokazao crtu?
8 dan daj Bože da bude dobitan i da bude uredu. ❤️
Znaci sutra bi se moglo nesto vidjeti, ili u subotu jer su ovi moji malci malo usporeni.ako me bude do kraja tjedna prestajem sa utrogestanom i cekam M pa cu probat malo normalno zivit.
Kad promislim da prije godinu dana nisam imala pojma ni o cemu ovome i da sam bila uvjerena da ce to lako ici a sad vec iza sebe imam 3 stimulirana i 3 prirodnjaka, 3 mjeseca na kontracepciji i 2 na femostonu plus raznorazni vitamini i dodaci za koje sam citala da snizavaju FSH
Jesi radila testić možda…
Jesam, negativan je.
Vrkutu sam i ja pocela pit prije nekih 2 mjeseca.nisam cak ni prestajala u postupku. Ne znam koliko je treba pit da bi imalo nekog ucinka
Marta, drago mi je što misliš na mene. Danas 7 dnt. Nesto se nazire na testu ali nzn je li od brevactida kojeg sam primila na transferu.
Kad je tvoj prvi test pokazao crtu?
8 dan daj Bože da bude dobitan i da bude uredu. ❤️
Znaci sutra bi se moglo nesto vidjeti, ili u subotu jer su ovi moji malci malo usporeni.ako me bude do kraja tjedna prestajem sa utrogestanom i cekam M pa cu probat malo normalno zivit.
Kad promislim da prije godinu dana nisam imala pojma ni o cemu ovome i da sam bila uvjerena da ce to lako ici a sad vec iza sebe imam 3 stimulirana i 3 prirodnjaka, 3 mjeseca na kontracepciji i 2 na femostonu plus raznorazni vitamini i dodaci za koje sam citala da snizavaju FSH
Jesi radila testić možda…
Jesam, negativan je.
Vrkutu sam i ja pocela pit prije nekih 2 mjeseca.nisam cak ni prestajala u postupku. Ne znam koliko je treba pit da bi imalo nekog ucinka
Koji je danas dan pričekaj još do pon
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Čekaj još obzirom da su sporo rasli možda još bude pozitivan. Drž mi se kako god bude idemo dalje 💖 nema predaje.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pozdrav cure! Čestitam curama na lijepim betama i plusićima,ostalim curama sretno u postupcima.Mi danas krenuli s nasim 2 IVF-om... Dobila Menopur za pikat se,dali ga je koja cura koristila i kako se pokazao?
Evo samo da javim, kariogram na rebru prvi termin u šestom mjesecu, a u klaićevoj u trećem
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Čekaj još obzirom da su sporo rasli možda još bude pozitivan. Drž mi se kako god bude idemo dalje 💖 nema predaje.
A ja odem trcat i plakat, sve u isto vrijeme i trcim dok se ne isplacem koliko mi treba i dok dodjem doma sam ko nova 😂. I onda jos navecer cugnem pivu i spavam ko beba. Danas sam kasno dosla s posla a i jos se nadam, ali bojim se da ce sutra maraton 😂
Mala_martina1990, ja za sad odlicno reagiram na njega. Nizak AMH, visok FSH i LH i bude po 5-6 stanica. Nadam se da ces i ti dobro reagirat.
Mala_martina1990, ja za sad odlicno reagiram na njega. Nizak AMH, visok FSH i LH i bude po 5-6 stanica. Nadam se da ces i ti dobro reagirat.
A nadam se,ja imam dobar AMH, sve u redu...Zadnji put koristila Centrotide,i avaleap,nula jajnih stanica...😔😔😔
Curke koje ste se pikale sa Decapeptylom...koliko vam je to trajalo? Samo pitam da vidim kako je kod drugih. Meni su za početak dali njih 10. Krećem krajem idućeg tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji