Pozdrav cure!Dugo me nije bilo,ali eto konačno smo krenuli i mi s postupkom.Imali IVF,i sad 06.01.transfer (dvije jajne stanice,dva embrija).Čeka se BETA 22.1. Ima li još čekalica BETE??Kako ste?Imate li simptoma?
Pozdrav cure!Dugo me nije bilo,ali eto konačno smo krenuli i mi s postupkom.Imali IVF,i sad 06.01.transfer (dvije jajne stanice,dva embrija).Čeka se BETA 22.1.Ima li još čekalica BETE??Kako ste?Imate li simptoma?
Evo napokon da nisam sama 😉
02.01. transfer dva trodnevna.
Jesu tvoji vraceni treci ili peti dan?
Meni su vracena dva trodnevna osostanicni i jedan devetstanicni mislim. 🤞🤞🤞 sretno ti.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni su vracena dva trodnevna osostanicni i jedan devetstanicni mislim. 🤞🤞🤞 sretno ti.
Ej,Hannica0,treći dan je bio transfer.
Gelica, kod nas nista novo. Cekamo genetiku koja ce nadam se biti gotova ovaj tjedan, pa ako ne bude neko s**** na tome idemo ili na TESE na Rebro ili na mTESE privatno u Cito u Split, nismo se jos odlucili. Ja sam i dalje potpuno van sebe, on i dalje ne zeli razgovarati. Sljedeci tjedan idem Radoncicu na pregled i konzultacije, nadam se razraditi taktiku sto i kako ako nademo materijala. Ako ne nademo, ili ako genetika dode takva da se ne isplati uopce ici na zahvat… iskreno ne znam sto cu sa sobom i zivotom opcenito :/
A kužim te potpuno, i ja se isto tako osjećam i bojim sljedećeg pokušaja jer nemam pojma šta dalje, 42 godine i nemam šta više puno nakon toga pokušavati… Stvarno se nadam da će vam rezultati doći dovoljno dobri da možete u postupak, ali do tada mislim ( znam) da je tesko cekati… opciju psihologa sta si bila spominjala, nisi više razmišljala o tome?
Nisam, iako mislim da bi mi dobro doslo. A pogotovo bi dobro bilo da idemo skupa. Ma ne znam. Najvise se bojim da necemo dobit materijala za postupak, a da on nastavi odbijat donaciju. Iskreno, nisam sigurna da cu imat 3 ciste nastavit s vjencanjem po planu ako to bude slucaj :(:(:( Volim ga do neba, ne mogu zamisliti zivot bez njega, mislim da je on najbolje sto mi se ikad dogodilo, ali za sad ne mogu probavit ideju da ne rodim dijete ako za to postoji realna mogucnost, pa kakva god ona bila :(:(:(
Ma grozna situacija... ali stvarno te kužim jer je meni slično. Da sam ja na tvom mjestu, nekako bih probala da idemo zajedno psihologu, mislim da bi vam to moglo najviše pomoći da počnete razgovarati i da se otvorite. I to je nešto na što bi trebao pristati. Znam da mu je teško i da je šokiran ali sad je vrijeme da dodje k sebi i ne bude više sebičan sa osjećajima, to je nešto što morate riješiti, nešto što se neće riješiti samo od sebe već vas može samo razdvojiti. Probaj ga nekako nagovoriti na to. Stvarno se nadam da ćete sve to uspjeti riješiti i da će nalazi biti dobri koliko mogu biti. :) 🥰
Bozma kako se osjecas? Temperatura jos visa?
Anniel ja sam se osjecala isto ko inace ( manje-vise) Malo napuhnuto mozda i povremeno grcici... uzela sam bolovanje od pocetka stimulacije do bete... mozda nebi da sam isla na postupak u istom gradu kamo radim, ali mi je bilo predaleko i nisam htjela biti sama kroz postupak...
Glice, nije tu sad samo stvar naših godina, nego što su nam u samom startu šanse manje plus ovaj postupak je drljavo odrađen, za embrij su mi rekli vrlo dobar, nisam expert ali meni izgleda kao trostanični, a nema baš puno trudnoća iz trostaničnih na treći dan, bar ja nisam čula za njih. Kad se sve skupa zbroji šansa mi je ravna nuli ali ja ću se luda opet nadat, pa da mogu opet plakat za tjedan dana
E, znam ja to, svjesna sam svega ali pokušavam ipak pozitivno razmišljati i nadati se. :) Kao i ti, očito. Ali ja stvarno imam par primjera žena nakon 40-te iz mog grada koje su zatrudnjele i prirodno i sa ivf tako da mi to diže samopouzdanje u vezi toga. :) E da, ne kužim kako su za trostanicni na 3 dan rekli da je vrlo dobar. Od 6-10 stanica bi trebao imati na 3 dan kako bi imao šanse za daljni normalan razvoj. Naravno, postoje izuzeci ali kod trodnevnih je bitno koliko imaju stanica. Nadamo se najboljem. :) Gdje si bila u postupku? Uzimaš nešto za boostanje j.st.?
Bok curke, nisam se neko vrijeme javljala jer nije bilo ništa novo. A evo danas bili u Petrovoj na prvim konzultacijama.
Znači nakon izrazito lošeg spermiograma, samo 3 živa spermija imamo dva potpuno različita mišljenja doktora i ne znam što sada.
Privatno doktor A, kaže da možemo u postupak odmah sljedeći mjesec jer on želi raditi sa tim spermijima koji su nađeni u ejakulatu.
Danas u Petrovoj doktor kaže da Mm pije profertil dva mjeseca i onda dođe s novim spermiogramom te ako situacija bude ista, samo nekoliko spermija , da on želi da se odradi biopsija.
I što sada reći, dva doktora dva različita mišljenja. I sad bi trebala odlučiti ja, ako se oni ne mogu dogovoriti kako da ja znam što je najbolje.
:(
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Gelice, nemam pojma 😂 iskreno, baš sam se opustila, pila i izlazila. Što se tiče poza, sve po starom 😂😂 ništa drugačije nego zadnje 3 godine koliko pokušavamo, stvarno. U subotu me počela hvatati prehlada, to mi je već bilo čudno jer nisam bila bolesna ne pamtim. U nedjelju radila na izborima, smrzla se kao govance i dobila temperaturu koju nisam imala sigurno 10 godina. I još nešto čudno, sise me uopće ne bole. Inače me tjedan dana pred mengu rasturaju, ne mogu spavati na trbuhu, a sad ništa. Nisam ponavljala test, čekam mengu u nedjelju pa ćemo vidjeti. Ništa se ne nadam s obzirom na pozitivne testove u postupcima pa niš..
Nadalice, divno 😍😍
Pinkfairydust, kud je sve ovo teško, još je i teže kada ne možeš razgovarati s partnerom. Mi smo imali s tim problema u početku, ali mm se pravio da je sve super, a povjeravao se najboljem prijatelju. Možda, ako ne može s tobom razgovarati (moj je imao nekakav glupavi osjećaj krivnje), nek proba s nekom osobom od povjerenja. Mora to izbaciti iz sebe, ovako šteti i tebi, a najviše sebi. Ako ne tako, idite na razgovor, psiha je ključ u ovom svemu. Što se tiče tvog kupinovog vina, iste smo 😂 ja sam sad nakon zadnje negativne bete pila kao smuk, već sam se zabrinula da imam problem 😂 drži se 💚💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji