Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Prosinac 2019. 11:51

Meto, ne znam cak ni jesu li zrele.znat cu sutra kad me zovu

30. Prosinac 2019. 12:46

vuky

Bozma i kod mene je bilo tako i ko obje su bile super, oplodile se i savrseno djelile… jedino ne kuzim sto ih onda nisu pustili do blastica, nego trodnevne vracaju…
    Uglavnom, jedna je dosta da bude dobitna… iako i ja bi htjela vise da nesto ostane, da ne moram svaki put sve prolaziti… :/
    Je ti ok? Te bolilo?

Valjda kad ih je manje ne cekaju do blastica da ne ostanemo i bez tih. Ja ih nikad nisam imala ovako malo, jos ako su nezrele jer su na zadnjem uzv bili folikuli samo 14mm. I kako sad to od 5 folikula na 2 stanice, obicno ih imam vise nego sto su mi pisali folikula 

Marta...
    30. Prosinac 2019. 12:53

Hannicao kako si ima kaj novo.
    Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

sunshine25
    30. Prosinac 2019. 13:03

Drage žene, sretni vam blagdani 💚 
    Marta, ajme, pa čestitaaaam 😍😍😍 bit će to sve super, mora 🍀
    Bozma, nažalost, to je tako..lutrija. Nikad ne znamo koliko ćemo js dobiti. Iako, netko je negdje pisao da svaki folikul ima js, ali ovisi o količine štoperice hoće li se js ,,odlijepiti'' od stjenke folikula. Držim 🤞 za ove dvije 🍀
    Pinkfairydust, kako ste vi? Kako mužić? 
    Kod nas niš novo, osim da imam plodne dane pa skačemo jedno po drugom kao ludi 😂😂😂🤦

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Hannica0 👧
    30. Prosinac 2019. 13:09

Marta...

Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.

Evo dobro sam. Samo grudi i dalje bolne na dodir. Ne znam jel i dalje od brevactida ili ❤ . Sutra ujutro cu test ponovit. I moja beta je 3.1 pa ce biti sve jasnije. Drzim nam 🤞🤞

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

PinkFairydust
    30. Prosinac 2019. 13:12

Marta...

Ajme predivno!! Ma mora to biti dobro:) Stvarno se od srca nadam da ce ta beta biti ko kuca!!

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    30. Prosinac 2019. 13:16

Sunshine, kod nas deprica. Dragi ne zeli razgovarati, tema je strogo zabranjena. Bili smo sad za blagdane okruzeni klincima od raznorazne rodbine, samo sam vidjela kako mu se oci rose, al ne zeli o nicem ni zucnut dok se TESE ne napravi. Ja se narucila na pregled i konzultacije u Repromed, ako ista materijala dobijemo nekako ne vjerujem drzavnim ustanovama da to hendlaju. Danas idemo urologu pa cemo vidjeti UZV. Sve u svemu, polako se kotura sve, al je depra.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...
    30. Prosinac 2019. 13:32

Hannica0

Marta...

Evo dobro sam. Samo grudi i dalje bolne na dodir. Ne znam jel i dalje od brevactida ili ❤ . Sutra ujutro cu test ponovit. I moja beta je 3.1 pa ce biti sve jasnije. Drzim nam 🤞🤞

Nadam se da bude sve ok 👌 💖💖

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    30. Prosinac 2019. 13:33

Marta...

Hannica0

Marta...

Nadam se da bude sve ok 👌 💖💖

Koji je tebi danas dan?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

30. Prosinac 2019. 13:45

sunshine25

Drage žene, sretni vam blagdani 💚
    Marta, ajme, pa čestitaaaam 😍😍😍 bit će to sve super, mora 🍀
    Bozma, nažalost, to je tako..lutrija. Nikad ne znamo koliko ćemo js dobiti. Iako, netko je negdje pisao da svaki folikul ima js, ali ovisi o količine štoperice hoće li se js ,,odlijepiti'' od stjenke folikula. Držim 🤞 za ove dvije 🍀
    Pinkfairydust, kako ste vi? Kako mužić?
    Kod nas niš novo, osim da imam plodne dane pa skačemo jedno po drugom kao ludi 😂😂😂🤦

Eto točno to sam i ja negdje procitala. Malo sam tuzna jer vec znam da ni ove dvije nece bit zrele jer je punkcija definitivno bila prerano. Do sad sam imala dvije punkcija kod prvog dr. Prvi put na 12.dan, folikuli na dan stoperice bili preko 20mm i od 5 stanica 4 nezrele. Drugi put je dr.odlucio ostavit ih jos jedan dan, do 13.dana i folikuli su bili preko 20mm i dobili smo 6 zrelih stanica. Sad sam promijenila dr.i pokusala mu to rec....da bez obzira sto rastu da budu nezrele....bio je stava znam sto radim, vidi se i po drugim stvarima ne samo velicini folikula, tu je i endometrij. Nisam tip osobe koji ce nesto forsirat, tko sam ja da njemu solim pamet, nit sam studirala medicinu, niti stazirala, specijalizirala ginekologiju, niti imam staza u tome, isla sam na to sta je tu je, moram imat povjerenje u njega kad sam vec u tome.
    Ipak me kopa, ako su u petak folikuli bili 13-14mm a endometrij 7.....meni se cini da je to rano za stopericu i punkciju pogotovo ako sam i sa 20mm dobivala nezrele stanice. 
    Kladila bi se da ce me sutra biolog nazvati i reci, zao mi je, znate, stanice su bile nezrele

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.