Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    30. Prosinac 2019. 16:15

Lemon

Nala, ako ćeš raditi i ivf kod iste doktorice i rekla je da možeš odmah onda možeš ako si spremna. I ako imaš sve potrebne nalaze. Već znaš da idu uzv nekoliko puta da se vidi rast folikula i onda se određuje kad ide štoperica i punkcija. Meni nije smetalo pikanje što se tiče posla a netko ima nuspojave. Nakon punkcije je dobro biti doma par dana, ja sam ostala i dva tjedna.

Spremna sam sve... Želimo našu bebicu i idem u borbu... Život je ponekad težak ali nema druge nego da idemo naprijed. Poslala sam mail doktorici o današnjem rezultatu i negativnoj beti pa ćemo vidjeti šta kaže. Hvala ti na podršci. 

skoljka
    30. Prosinac 2019. 19:08

Marta...

Hannicao kako si ima kaj novo.
    Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.

Ajmeeee cestitam ti do nebaaaa, jesam ti rekla da si prerano radila test prije pat dana😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Samo da se sad sve nastavi kako treba i da srceko zalupa i sve ostalo redom da bude uredno 😉

skoljka
    30. Prosinac 2019. 19:15

Lemon 💝🤗😘

Marta...
    30. Prosinac 2019. 19:21

skoljka

Marta...

Hannicao kako si ima kaj novo.
    Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.

Ajmeeee cestitam ti do nebaaaa, jesam ti rekla da si prerano radila test prije pat dana😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Samo da se sad sve nastavi kako treba i da srceko zalupa i sve ostalo redom da bude uredno 😉

Hvala ti mila💖da sad samo dragi Bože budi uz nas do kraja👏💖👪. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Taine
    30. Prosinac 2019. 19:27

Hannica0

Taine

Pozdrav, ima li netko iskustva sa dr. Šimunićem? Na Vrhovcu su mi se jako zamjeriti, samo sam gubila vrijeme. Zanimaju me vasa iskustva. Hvala

Ja sam bila ovaj mj u prvom ivf postupku u IVF poliklinici. Dr Simunic i dr Maricic. nesto prekrasno od ljudi kao i biolog Matic. Beta mi je tek 4.1 tako da do tada ne znamo koliko uspjesno. Vracena su dva trodnevna. Ali to dalje nije do klinike nego do naseg organizma itd. Sto se tice odnosa prema meni predobri su bili. Svakoj pacijentici se posebno posvete ovidno o slucaju. Aspiraciju nisam osjetila a dobila sam neki koktelcic u venu, bila budna ali nisam osjetila nista. Kao ni transfer. Transfer je bez ikakve inekcije, ali nisam osjetila. Precudno mu je bilo jer inace me poprilicno vrijedja kad mi radi doktorica uzv ili briseve. Ovo je bilo top. Ivf sam platila 8500.

Hvala na informacijama. To mi mnogo znaci. Zelim ti svu srecu da beta bude pozitivna i da sve bude super. 

Taine

• Mrva1986
    30. Prosinac 2019. 19:39

Marta...

Hannica0

Martahoces uploadat svoj testic :)

Hej draga ja sam ti taman doputovala u RI ovdje sam do 2.1 uglavnom vidi se onako baš dosta ➕.

Cestitam draga. Bilo je vrijeme da netko pokrene te plusice 💞

PinkFairydust
    30. Prosinac 2019. 20:53

Evo da prijavim, mi obavili UZV. Covjek je doslovno rekao nek napravimo TESE cim prije i nek se molimo. Pretpostavljam da je to stvarno jedino sto trenutno  mozemo napraviti.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Nadalica
    30. Prosinac 2019. 20:53

Marta drago mi je zbog plusica.. I ja sam evo jos malo pa 7 sedmica.. Uzivam u trudnoci 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

30. Prosinac 2019. 21:46

PinkFairydust

Evo da prijavim, mi obavili UZV. Covjek je doslovno rekao nek napravimo TESE cim prije i nek se molimo. Pretpostavljam da je to stvarno jedino sto trenutno mozemo napraviti.

Uf, pa ka ćete onda  na TESE? Molimo se i mi skupa s vama

PinkFairydust
    30. Prosinac 2019. 22:13

Bozma

PinkFairydust

Evo da prijavim, mi obavili UZV. Covjek je doslovno rekao nek napravimo TESE cim prije i nek se molimo. Pretpostavljam da je to stvarno jedino sto trenutno mozemo napraviti.

Uf, pa ka ćete onda na TESE? Molimo se i mi skupa s vama

Nemam pojma. Cekamo jos genetiku, to bi moralo stici kroz 10ak dana, a onda cemo vidjeti kako cemo dobiti termin. Za sad su opcije Hauptman na Rebru ili Grubisic na Vinogradskoj, pa tko prvi. 

Inace, kad smo kod molitve.. Frendica koja je puno veci vjernik od mene otisla u crkvu na misu da bi se pomolila za nas. Od svih tema propovijed je bila nesto o stvaranju zivota, pa kao svi znaju bar jedan par koji se muci sa neplodnoscu, ali cak i kada se cini potpuno nemoguce treba vjerovati u cuda. Zena nije mogla vjerovati da se tako potrefilo:) Ja sam odlucila to uzeti kao znak svemira da ce na kraju sve biti ok.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.