Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    30. Prosinac 2019. 13:50

Hannica0

Marta...

Hannica0

Marta...

Hannicao kako si ima kaj novo.
    Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.

Evo dobro sam. Samo grudi i dalje bolne na dodir. Ne znam jel i dalje od brevactida ili ❤ . Sutra ujutro cu test ponovit. I moja beta je 3.1 pa ce biti sve jasnije. Drzim nam 🤞🤞

Nadam se da bude sve ok 👌 💖💖

Koji je tebi danas dan?

19.12 je bio embriotransfer 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• ZaZa
    30. Prosinac 2019. 14:23

Meto

Bozma samo na blasticama. 😊
    Zazadobrodosla i sto prije otisla😉 Ja sam juznije pa da ti samo pozelimm srecu. Kod nas ako se dobije do 16h se racuna prvi dan ciklusa, a sve iza toga tek sutradan. .
    Felija sad za ovaj postupak nista nisam trebala ponavljati, doduse, u 2mj ce mi biti god dana da sam ih radila. . Ne bi trebalo smetati, al kao sto je Pinkfairy rekla, izvadi ih cim mognes. .

Meto hvala. :) Zvala sam jutros u Vuk Vrhovac pa su mi rekli da dođem sutra, znači 31.12. u 08:00 sati. Za mene  je sve ovo novo. Kada pročitam što sve prolazite i što ste prošle...bude mi teško. Svakoj od vas želim plus veliki kao kuća. I puno živaca. 
    Znači startamo suprug i ja od stare godine pa što bude. Javljam vam novosti. 

Nala33
    30. Prosinac 2019. 14:44

Pozdrav cure, nova sam ovdje bila sam na temi planiranje trudnoće s obzirom da od samog početka je prošlo 3 godine. Nije da smo odmah počeli s datumima i ovulacihskim trakicama nego ono ako se desi....kako se ništa nije desavalo oko godine dana otišla sam kod ginekologa da provjerimo da li je sve ok. Ja sam 35 dragi 39. I prošli dosta testova...jajnici prohodni... Jedno šta meni menga nikad nije bila ono na 28 nego je oko 33 35, ali mjerila sam trakicama i ovulacija je uvijek bila.... Dragi je radio testove i kao neka lagana teratozoospermia ali radio je zahvat embolizacije vene koju je doktorica preporučila kako bi se nalaz speermiograma poboljšao. I kroz par mjeseci je. Zadnji nalaz je bio bolji. Nije da su svi plivači bili 100 posto ali ona je rekla da kod nikoga nisu i da je nalaz ok, migracija uredna. I krenula je sa stimulirani ciklusima i folikulometrijom te temoirani odnosi. Bila sam i ostala trudna u 5 mj ali je u 9 tjednu završio spontanom... Sad sam bila 4 ciklusa opet na stimulaciju gonal I ovitrelle i danas sam sam vadika betu I ništa. Bio je ovo zadnji pokušaj jer onda bi sada direkt na IVF. Zanima me šta d a očekujem i da li da krenem odmah sad kad dobijem mengu za dva 3 dana. Planiram godišnji krajem 1. J. pa neznam ako stignemo šta započeti od IVF u ovom mjesecu. Oprostie na dugom postu. 

Hannica0 👧
    30. Prosinac 2019. 14:52

Marta...

Hannica0

Marta...

Hannica0

Marta...

Hannicao kako si ima kaj novo.
    Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.

Evo dobro sam. Samo grudi i dalje bolne na dodir. Ne znam jel i dalje od brevactida ili ❤ . Sutra ujutro cu test ponovit. I moja beta je 3.1 pa ce biti sve jasnije. Drzim nam 🤞🤞

Nadam se da bude sve ok 👌 💖💖

Koji je tebi danas dan?

19.12 je bio embriotransfer

Ja 23.12. Jedva cekam da agonija prodje.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Lemon
    30. Prosinac 2019. 15:11

Ajme Marta pa čestitam!! Super, sad još beta da lijepo raste  
     Baš je neko zatišje, svi odmaramo valjda a ima nas i dosta koje nešto čekamo pa se ništa ne događa.
    Cure koje krećete sa pikanjem uskoro sretno!

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Hannica0 👧
    30. Prosinac 2019. 15:17

Marta hoces uploadat svoj testic :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Lemon
    30. Prosinac 2019. 15:31

Nala, ako ćeš raditi i ivf kod iste doktorice i rekla je da možeš odmah onda možeš ako si spremna. I ako imaš sve potrebne nalaze. Već znaš da idu uzv nekoliko puta da se vidi rast folikula i onda se određuje kad ide štoperica i punkcija. Meni nije smetalo pikanje što se tiče posla a netko ima nuspojave. Nakon punkcije je dobro biti doma par dana, ja sam ostala i dva tjedna. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Marta...
    30. Prosinac 2019. 15:42

Lemon

Ajme Marta pa čestitam!! Super, sad još beta da lijepo raste
    Baš je neko zatišje, svi odmaramo valjda a ima nas i dosta koje nešto čekamo pa se ništa ne događa.
    Cure koje krećete sa pikanjem uskoro sretno!

Hvala draga 💖kako si mi ti 😘. 

Marta...
    30. Prosinac 2019. 15:44

Hannica0

Martahoces uploadat svoj testic :)

Hej draga ja sam ti taman doputovala u RI ovdje sam do 2.1 uglavnom vidi se onako baš dosta ➕. 

PinkFairydust
    30. Prosinac 2019. 15:46

Novim curkama dobrodoslica, i otisle nam s teme cim prije:)
    Svim pikalicama i cekalicama sretno <3 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.