Drage žene, sretni vam blagdani 💚
Marta, ajme, pa čestitaaaam 😍😍😍 bit će to sve super, mora 🍀
Bozma, nažalost, to je tako..lutrija. Nikad ne znamo koliko ćemo js dobiti. Iako, netko je negdje pisao da svaki folikul ima js, ali ovisi o količine štoperice hoće li se js ,,odlijepiti'' od stjenke folikula. Držim 🤞 za ove dvije 🍀
Pinkfairydust, kako ste vi? Kako mužić?
Kod nas niš novo, osim da imam plodne dane pa skačemo jedno po drugom kao ludi 😂😂😂🤦
Eto točno to sam i ja negdje procitala. Malo sam tuzna jer vec znam da ni ove dvije nece bit zrele jer je punkcija definitivno bila prerano. Do sad sam imala dvije punkcija kod prvog dr. Prvi put na 12.dan, folikuli na dan stoperice bili preko 20mm i od 5 stanica 4 nezrele. Drugi put je dr.odlucio ostavit ih jos jedan dan, do 13.dana i folikuli su bili preko 20mm i dobili smo 6 zrelih stanica. Sad sam promijenila dr.i pokusala mu to rec....da bez obzira sto rastu da budu nezrele....bio je stava znam sto radim, vidi se i po drugim stvarima ne samo velicini folikula, tu je i endometrij. Nisam tip osobe koji ce nesto forsirat, tko sam ja da njemu solim pamet, nit sam studirala medicinu, niti stazirala, specijalizirala ginekologiju, niti imam staza u tome, isla sam na to sta je tu je, moram imat povjerenje u njega kad sam vec u tome.
Ipak me kopa, ako su u petak folikuli bili 13-14mm a endometrij 7.....meni se cini da je to rano za stopericu i punkciju pogotovo ako sam i sa 20mm dobivala nezrele stanice.
Kladila bi se da ce me sutra biolog nazvati i reci, zao mi je, znate, stanice su bile nezrele
Hannicao kako si ima kaj novo.
Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.
Evo dobro sam. Samo grudi i dalje bolne na dodir. Ne znam jel i dalje od brevactida ili ❤ . Sutra ujutro cu test ponovit. I moja beta je 3.1 pa ce biti sve jasnije. Drzim nam 🤞🤞
Nadam se da bude sve ok 👌 💖💖
Koji je tebi danas dan?
19.12 je bio embriotransfer
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bozma samo na blasticama. 😊
Zazadobrodosla i sto prije otisla😉 Ja sam juznije pa da ti samo pozelimm srecu. Kod nas ako se dobije do 16h se racuna prvi dan ciklusa, a sve iza toga tek sutradan. .
Felija sad za ovaj postupak nista nisam trebala ponavljati, doduse, u 2mj ce mi biti god dana da sam ih radila. . Ne bi trebalo smetati, al kao sto je Pinkfairy rekla, izvadi ih cim mognes. .
Meto hvala. :) Zvala sam jutros u Vuk Vrhovac pa su mi rekli da dođem sutra, znači 31.12. u 08:00 sati. Za mene je sve ovo novo. Kada pročitam što sve prolazite i što ste prošle...bude mi teško. Svakoj od vas želim plus veliki kao kuća. I puno živaca.
Znači startamo suprug i ja od stare godine pa što bude. Javljam vam novosti.
Pozdrav cure, nova sam ovdje bila sam na temi planiranje trudnoće s obzirom da od samog početka je prošlo 3 godine. Nije da smo odmah počeli s datumima i ovulacihskim trakicama nego ono ako se desi....kako se ništa nije desavalo oko godine dana otišla sam kod ginekologa da provjerimo da li je sve ok. Ja sam 35 dragi 39. I prošli dosta testova...jajnici prohodni... Jedno šta meni menga nikad nije bila ono na 28 nego je oko 33 35, ali mjerila sam trakicama i ovulacija je uvijek bila.... Dragi je radio testove i kao neka lagana teratozoospermia ali radio je zahvat embolizacije vene koju je doktorica preporučila kako bi se nalaz speermiograma poboljšao. I kroz par mjeseci je. Zadnji nalaz je bio bolji. Nije da su svi plivači bili 100 posto ali ona je rekla da kod nikoga nisu i da je nalaz ok, migracija uredna. I krenula je sa stimulirani ciklusima i folikulometrijom te temoirani odnosi. Bila sam i ostala trudna u 5 mj ali je u 9 tjednu završio spontanom... Sad sam bila 4 ciklusa opet na stimulaciju gonal I ovitrelle i danas sam sam vadika betu I ništa. Bio je ovo zadnji pokušaj jer onda bi sada direkt na IVF. Zanima me šta d a očekujem i da li da krenem odmah sad kad dobijem mengu za dva 3 dana. Planiram godišnji krajem 1. J. pa neznam ako stignemo šta započeti od IVF u ovom mjesecu. Oprostie na dugom postu.
Hannicao kako si ima kaj novo.
Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.
Evo dobro sam. Samo grudi i dalje bolne na dodir. Ne znam jel i dalje od brevactida ili ❤ . Sutra ujutro cu test ponovit. I moja beta je 3.1 pa ce biti sve jasnije. Drzim nam 🤞🤞
Nadam se da bude sve ok 👌 💖💖
Koji je tebi danas dan?
19.12 je bio embriotransfer
Ja 23.12. Jedva cekam da agonija prodje.

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ajme Marta pa čestitam!! Super, sad još beta da lijepo raste
Baš je neko zatišje, svi odmaramo valjda a ima nas i dosta koje nešto čekamo pa se ništa ne događa.
Cure koje krećete sa pikanjem uskoro sretno!

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Marta hoces uploadat svoj testic :)

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Nala, ako ćeš raditi i ivf kod iste doktorice i rekla je da možeš odmah onda možeš ako si spremna. I ako imaš sve potrebne nalaze. Već znaš da idu uzv nekoliko puta da se vidi rast folikula i onda se određuje kad ide štoperica i punkcija. Meni nije smetalo pikanje što se tiče posla a netko ima nuspojave. Nakon punkcije je dobro biti doma par dana, ja sam ostala i dva tjedna.

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ajme Marta pa čestitam!! Super, sad još beta da lijepo raste
Baš je neko zatišje, svi odmaramo valjda a ima nas i dosta koje nešto čekamo pa se ništa ne događa.
Cure koje krećete sa pikanjem uskoro sretno!
Hvala draga 💖kako si mi ti 😘.
Martahoces uploadat svoj testic :)
Hej draga ja sam ti taman doputovala u RI ovdje sam do 2.1 uglavnom vidi se onako baš dosta ➕.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji