Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    feli
    29. Prosinac 2019. 17:44

Jel za fet transfer bas jako traze markere na hepatitise? Taman ce isteć par dana prije feta.
    Zna netko?
    Hvala

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

PinkFairydust
    29. Prosinac 2019. 18:56

feli

Jel za fet transfer bas jako traze markere na hepatitise? Taman ce isteć par dana prije feta.
    Zna netko?
    Hvala

Sumnjam da ce oko nekoliko dana netko napraviti dramu, ali izvadi si to cim prije

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• ZaZa
    29. Prosinac 2019. 20:41

Pozdrav svima. :) Nova sam ovdje. Još jedna. :) 
    Ima vas puno. 
    Zna li netko da li Vuk Vrhovac radi na staru/novu godinu? 3. dan ciklusa bi mi bio baš tada. Evo maloprije sam dobila mengu. Pa ne znam ni sama kako to računati. Bila bih zahvalna kad bi mi netko odgovorio. Iako ću sutra nazvati pa ih pitati. 

29. Prosinac 2019. 20:42

Može li se assisted hatching radit na trodnevnom zametku ili mora biti blastocista?

Meto
    30. Prosinac 2019. 09:28

Bozma samo na blasticama. 😊
    Zaza dobrodosla i sto prije otisla😉 Ja sam juznije pa da ti samo pozelimm srecu. Kod nas ako se dobije do 16h se racuna prvi dan ciklusa, a sve iza toga tek sutradan. .
    Feli ja sad za ovaj postupak nista nisam trebala ponavljati, doduse, u 2mj ce mi biti god dana da sam ih radila. . Ne bi trebalo smetati, al kao sto je Pinkfairy rekla, izvadi ih cim mognes. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

vuky
    30. Prosinac 2019. 10:45

Dobila prekjucer navecer, bez i jednog simptoma da ce doci... 15d nakon 0 uhvacene LH trakicama... valjda je to ok... sad mitre a doci 26.1. ... znaci naruciti cu se par dana prije na uzv kod dr. Palade, pa novi postupak.... Bozma, kako si ti?
    Meto u kojoj ste vi fazi? 

30. Prosinac 2019. 10:50

Samo  2 stanice 😒

vuky
    30. Prosinac 2019. 10:57

Bozma i kod mene je bilo tako i ko obje su bile super, oplodile se i savrseno djelile... jedino ne kuzim sto ih onda nisu pustili do blastica, nego trodnevne vracaju... 
    Uglavnom, jedna je dosta da bude dobitna... iako i ja bi htjela vise da nesto ostane, da ne moram svaki put sve prolaziti... :/
    Je ti ok? Te bolilo?

Lemon
    30. Prosinac 2019. 10:58

Marta kakvo je stanje kod tebe, hoće novi testic uskoro? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Meto
    30. Prosinac 2019. 11:05

Vuky hrjela te pitati jesi dobila i smetnila🤦‍♀️ To je ok, vraca se ciklus u normalu, i meni dodje bez najave, vise me ni ne boli kad dobijem, mogu proci sa jednom tabletom. . Cekam da dobijem, trebala bi za 4-5dana i krece bockanje🤗😁 u Novu s optimizmom😊
    Bozma dvije su zrele, jel? Sad nek se fino smuckaju i krene party, mislimo na njih. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.