Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    28. Prosinac 2019. 09:32

Jutro cure, kako ste? Ja se ovih dana doslovno prezderavala😅 
    Bozma decepeptyl ti je da ti folikuli ne puknu prerano, supresija. . Kako ide kod tebe? 
    Nadalice 🙈 Kod tebe uvijek drama💁 
    Presmijesno mi je sad citati iako vjerujem da si skoro srcani dobila😮

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

28. Prosinac 2019. 10:30

Meto, u poned. punkcija. Iako mi se cini jos prerano, jucer su folikuli bili tek na 14mm, a endometrij 7, ali valjda dr.zna sto radi. Veceras ovitrelle i decepeptyl.
    Svidjaju mi se ovi njihovi polustimulirani, uopce nisam naduta, ne bole me jajnici, a folikula jednako kao i u punoj stimulaciji. Samo da bude i stanica.
    I ti si bila kod njih? Kako izgleda punkcija? Koliko sam primjetila na onom rasporedu, ima nas puno taj dan

vuky
    28. Prosinac 2019. 11:34

Bozma traje kratko, 5min max, bio je doktor Palada i sestra Lucija, sestra Lucija mi je dala prije 2 injekcije, mislim nesto za smirenje i protiv bolova, dobijes njihov ogrtac i slapice, malo cekas u sobi, stavi ti i branilu u ruku, prepistavlham u slucaju komplikacija ( to su neke mjere opreza) Sastra dode po tebe, i idete u salu i stvarno je brzo gotovo... boli minimalno, osjetis ali stvarno nije strasno, mene je malo bolilo lijevo di he bilo nedostupnije! sesta te vrati u sobu i cekas mislim pol sata pa mozes ici, sa mnom je tad bio muz jer nije bilo nikog u sobi! 

Meto
    28. Prosinac 2019. 12:01

Bozma da i ja sam kod njih, ali sam dolje, kod Poljaka. Aspiracija- ja budem u opcoj 🙈 Dobijem pikicu jednu jos u trbuh i jedva cekam da ih izvade iz mene jer imam uzasno bolne ovulacije s jednim folikulom a kamoli s njih 14😅 Sad cu opet u opcu tako da ti nezz sto reci jer spavam. nakon aspiracije budes u sobi dok ne dodjes k sebi i oni procijene da mozes doma. . Naravno, razg s biologom i muz bude s vama. .
    Citala sam da ste pisale da je losa komunikacija s Paladom, meni je dolje ekstra, salimo se, pricamo, stvarno totalna razlika. . Drago mi je da ti se svidja i sigurno da bolje da si polustim. protokolu obzirom da dobivas podjednaki broj stanica. Sad vibramo da budu zrele😊🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Nadalica
    28. Prosinac 2019. 12:04

Ja Sam mislila kako Sam stiskala ono istisnula I te embrije, MA smijala Sam se ja kasnije Sama sebi ko budala sta ces. A muz Kaze treba cu mu psihijatar posle trudnoce, tek 6 sedmica pocela, a ja dramim ko da Sam u 9, ono na porodjaju.. Kaze izludila Sam ga, cak se naljuti koliko ga isprepadam, al Mazi stomak, I prica bebama, a kao ljuti se na mene, ja se krenem smijati, a on ne moze stisnuti pa I on u smijeh.. Neki dan na uzv sjeo je on na stolicu gdje se ja presvlacim, ja zavrsila, krenula da se presvucem, ja gologuza stojim I govorim de ustani a on se jadan zbunio, I doktorica se pocela smijati. Nama je zivot vesel. Kako bi cure, dokle ste, imali sta novo? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

vuky
    28. Prosinac 2019. 12:05

Meni se skroz poremetio ciklus... pratila lh trakicama i O mi je po njima bila pred 16d, danas mi je 34dc... ako ni sutra ne dode cu probati da me ubaci na pregled u pon... nisam trudna, jucer je bio test negativan na 14d od O....

28. Prosinac 2019. 12:48

Vuky, meni je samo 1 put tako kasnilo, testovi isto bili negativni, ispalo je da imam folikularnu cistu. Dr. je tada rekla da mi je to pomaklo malo ciklus i da će puknut sama od sebe, nikad poslije se nije desilo.
    Meto, za komunikaciju, nzn što bi rekla. on je inače pričljiv pa sam ja očekivala da će i sad biti, a opet... možda mi tad ništa nije govorio jer mi nije imao šta konkretno reć. Na zadnjem UZV je već bio drugačiji, ili nas čita ili se sad već malo stanje sa folikulima iskristaliziralo tako da je mogao nešto više i reći. 

PinkFairydust
    28. Prosinac 2019. 18:34

Ajme kako sam se nasmijala na ove price s wc:):):):) Kako ste cure, drzite se? Mi smo imali brdo familije za obici, moram priznati da sam jedva docekala da dodem doma

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Taine
    29. Prosinac 2019. 10:21

Pozdrav, ima li netko iskustva sa dr. Šimunićem? Na Vrhovcu su mi se jako zamjeriti, samo sam gubila vrijeme. Zanimaju me vasa iskustva. Hvala

Taine

Hannica0 👧
    29. Prosinac 2019. 10:38

Taine

Pozdrav, ima li netko iskustva sa dr. Šimunićem? Na Vrhovcu su mi se jako zamjeriti, samo sam gubila vrijeme. Zanimaju me vasa iskustva. Hvala

Ja sam bila ovaj mj u prvom ivf postupku u IVF poliklinici. Dr Simunic i dr Maricic. nesto prekrasno od ljudi kao i biolog Matic.  Beta mi je tek 4.1 tako da do tada ne znamo koliko uspjesno. Vracena su dva trodnevna. Ali to dalje  nije do klinike nego do naseg organizma itd.  Sto se tice odnosa prema meni predobri su bili. Svakoj pacijentici se posebno posvete ovidno o slucaju. Aspiraciju nisam osjetila a dobila sam neki koktelcic u venu, bila budna ali nisam osjetila nista. Kao ni transfer. Transfer je bez ikakve inekcije, ali nisam osjetila. Precudno mu je bilo jer inace me poprilicno vrijedja kad mi radi doktorica uzv ili briseve. Ovo je bilo top.  Ivf sam platila 8500. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.