Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    27. Prosinac 2019. 16:47

Meni je brevactid 1000 tek nakon 6 dana izašao iz organizma. 5 dan sam jos imala sjenu. Bas sam bila testirala. Svaki dan sam piskila test. 
    Marta ono tvoje piskenje testa je sigurno bilo prepreprerano. Trodnevni tek 8-10dnt... držim 🤞 da za koji dan bude veeeliki plus 😘

Hannica0 👧
    27. Prosinac 2019. 17:07

Marta ima li sto novo?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    27. Prosinac 2019. 17:31

Blacky89

Meni je brevactid 1000 tek nakon 6 dana izašao iz organizma. 5 dan sam jos imala sjenu. Bas sam bila testirala. Svaki dan sam piskila test.
    Marta ono tvoje piskenje testa je sigurno bilo prepreprerano. Trodnevni tek 8-10dnt… držim 🤞 da za koji dan bude veeeliki plus 😘

A mila moja hvala ti 😘 ne znam mislila sam sutra iako moram ti reći da me strah, a sutea imam i u obitelji krstitke pa ako je stvarno minus raspast ću se od tuge 🙈😞😞simptoma nikakvi ništa ali ništa ni grudi ni bolovi baš ništa...

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    27. Prosinac 2019. 17:32

Hannica0

Marta ima li sto novo?

Ništa baš ništa kod tebe... Imaš li kakve simptome 

Hannica0 👧
    27. Prosinac 2019. 17:58

Marta...

Hannica0

Marta ima li sto novo?

Ništa baš ništa kod tebe… Imaš li kakve simptome

Ma kakvi. Ja nista. :/ bas sam napisala iznad, ne znam sto je gore. Neki simptomi ili ne. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    27. Prosinac 2019. 18:10

A ne znam kaj bude bude ne znam kaj drugo reći jednom sigurno i bude💖

Simba 1989
    27. Prosinac 2019. 18:35

Danas smo trebali na spermiogram, međutim nismo uspjeli otići iz razno raznih razloga 😣
    Znači prije ponedjeljka ništa.. Ali do ponedjeljka jel bude preduga apstinencija??? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

27. Prosinac 2019. 18:36

Čemu služi Decapeptyl zajedno sa štopericom Ovitrelle?

Nadalica
    27. Prosinac 2019. 23:18

Drage moje ja Sam vam Danas dobila u 28 godini zivota zamalo pa srcani udar.. Otisla ja u wc, kod svekrve kuci I stislo me na veliki solju, ja sve zavrsim da pustim vodu, ono sva solja crvena, Voda crvena ja sjedem na solju u soku, ne smijem se obrisati, i proslo je tako 10 min, obrisem se ja pa sta Bude, kad ono na papiru nista, ja opet pogledam stvarno nista.. Kod mene ona svekrva Kupila Onaj miris za solju crveni pa on to sve lijepo obojio, ja se sasrala od straha da oprostite. Muz iso kupio neki plavi miris, onaj smo bacili, hahaha joj tacno cu poludit

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

28. Prosinac 2019. 09:11

Hahaha, Nadalice, tako sam ja jednom dosla kuci nakon transfera, a cijelim putem buljila u one slike embrija što dobijemo i odem u wc i kad sam se digla pustit vodu vidim nesto na dnu školjke, isto kao onaj embrij sa slike i panika, odmah zovem muža, evo ispali su....kaže on: nisi normalna, pa ja sam bacio žvaku maloprije, nisu embriji toliki...ma znam i ja da nisu toliki, ali ne znam šta mi je bilo
    Vuky, kako izgleda aspiracija u Cita? Koliko se ostaje? Tko sve bude? Boli li?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.