Znate li koliko dugo brevactid 10 00 ostaje u organizmu?
Ja sam u zadnjem postupku primila brevactide u utorak i subotu, nakon 4 dana radila test koji je bio pozitivan (mislila sam pratit da li svijetli ili tamni). Ali kako je crta bila jedva vidljiva vrag mi nije dao mira izvadila sam i betu koja je bila 6. Sljedecih par dana test je i dalje bio pozitivan, tek u utorak negativan.
Znaci nakon 7 dana bi test mogao pokazati, a beta i ranije
Samo mi nikako nije jasno kako je test uopce detektirao betu 6.
Brevacid je hcg hprmon, i naravno da ce pokazati i pozitivan test i betu. Oko 8 dana se zadrzava u organizmu. Tako da tko prima bevacid stvarno nema nilalvog smisla da radi test a pogotovo betu prije 10dnt
Skoljka, a tako nekako sam i radila betu. 10 dnt. Jer sam brevactide 1500 primila na dan transfera petodnevnog pa opet jos jedan 6dnt. Tako da je ta subota bila 10dnt petodnevnog. I dobro da sam napravila betu u subotu i isplakala se za vikend i izbjegla da izlazim s posla preko tjedna i onda još odgovaram na pitanja dok se trudim ne zaplakat.
Samo me čudi kako je beta iz krvi bila samo 6, a kucni testovi na kojima pise da reagiraju na 25 nečega su pokazivali crtu. Ocito mu treba malo vise da izadje iz urina nego iz krvi
Bozma obicno kazu da nakon stoperice se test moze napraviti 7-10 dana bet obzira koji je dan transfera, jer toliko hcg iz stopetice treba da izadje iz tijela onace moze biti lzno ppzitovan rezultat sto koliko vidim si ti i imala. Iz urina je manje vidljiv hcg nego iz krvi posebno ako vise pijes. Na vecini testova pise 25 jedinica, al velila vecina je puuuno osjetljivija. Na 25 oni pokazuju vec jaku crtu, a ne sjeninu sjenu sta mi hvatamo na niskim vrijednostima. Zao mi je da je negativno na kraju. Sretno dalje.
Znate li koliko dugo brevactid 10 00 ostaje u organizmu?
Ja sam u zadnjem postupku primila brevactide u utorak i subotu, nakon 4 dana radila test koji je bio pozitivan (mislila sam pratit da li svijetli ili tamni). Ali kako je crta bila jedva vidljiva vrag mi nije dao mira izvadila sam i betu koja je bila 6. Sljedecih par dana test je i dalje bio pozitivan, tek u utorak negativan.
Znaci nakon 7 dana bi test mogao pokazati, a beta i ranije
Samo mi nikako nije jasno kako je test uopce detektirao betu 6.
Brevacid je hcg hprmon, i naravno da ce pokazati i pozitivan test i betu. Oko 8 dana se zadrzava u organizmu. Tako da tko prima bevacid stvarno nema nilalvog smisla da radi test a pogotovo betu prije 10dnt
Nisam radila ni test ni betu. Nego me i dalje jako bole grudi. A to me nikada ne boli u pms. osim kad sam u veljaci bila trudna. I kad primim brevactid. Ali nisam primala ovako veliku dozu. Zato ne zanimalo kada izlazi da znam
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Skoljka, a tako nekako sam i radila betu. 10 dnt. Jer sam brevactide 1500 primila na dan transfera petodnevnog pa opet jos jedan 6dnt. Tako da je ta subota bila 10dnt petodnevnog. I dobro da sam napravila betu u subotu i isplakala se za vikend i izbjegla da izlazim s posla preko tjedna i onda još odgovaram na pitanja dok se trudim ne zaplakat.
Samo me čudi kako je beta iz krvi bila samo 6, a kucni testovi na kojima pise da reagiraju na 25 nečega su pokazivali crtu. Ocito mu treba malo vise da izadje iz urina nego iz krvi
Znaci ti si primila i 6dnt, e pa onda od tog dana se mora racunati, onda nista ne znaci kad je bio transfer. Zadnji brevacid kad primis od njeg racunas, jer stvarno mu treba min 8dana da izadje iz organizma.
Cure, ako koja zna, izvadila sam vit D i iznosi 66.4 nmol/L, preporucena vrijednost je >75,takoder mi je tsh isao gore, sad je 5,13, dignuti cu opet eutirox, pa se nadam da ce pasti, ali koliko da uzmem vitamina D i koji? Jutros sam radila test, negativan, a menga cini mi se da nece doci :/
Cure, ako koja zna, izvadila sam vit D i iznosi 66.4 nmol/L, preporucena vrijednost je >75,takoder mi je tsh isao gore, sad je 5,13, dignuti cu opet eutirox, pa se nadam da ce pasti, ali koliko da uzmem vitamina D i koji? Jutros sam radila test, negativan, a menga cini mi se da nece doci :/
Uzmi vitamin D3 ja kao koristim u tecnom obliku I K2 kod mene isto u tecnom obliku jer ta dva ne idu jedan bez drugoga, kao bolje djeluje ako se koriste zajedno, tako su barem meni objasnili u apoteci
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Hannicao ja sam 4.11 primila Brevactid 1500, 9.11 radila betu. Sve zavisi od organizma do organizma. Svakako nemoj test radit jer ce te samo "kopkat" jel brevactid ili je trudnoća
Sretno
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Hannicao ja sam 4.11 primila Brevactid 1500, 9.11 radila betu. Sve zavisi od organizma do organizma. Svakako nemoj test radit jer ce te samo "kopkat" jel brevactid ili je trudnoća
Sretno
Hvala. Nisam radila test i necu sigurno do barem 9dpt. A brtu cu tamo 4.1 kako su mi rekli. Ali me zanimalo od cega me bole grudi. A to je ocigledno brevactid. danas popustaju, a pocele su noc kad sam primila bocku. A dns je tek 4dpt i to trodnevnog. Tako da bolove u prsima u prijadnjim danima ne pripisujem tome, nego bocki.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji