Brine me sad malo misao zasto je jutroa dr odmah rekao da ce vrstiti dva :/ tek mi je sad to doslo u glavu. Od 5js oplodilo se 3js. Dvije ce vratiti a jednu pustiti do 5dana. Ako uspije da ide na zamrzavanje. Ali zasto odma dvije? Mozda nisu neke super kvalitete hm hm jedva cekam jutro da cujem razvoj situacije
A ne mora biti da su lošije,svaki dr ti ima svoja pravila i različita tumačenja oko vraćanja,u prvom postupku i meni su vratili 2,i jedna se primila no na žalost bio spontani.A dr A kod kojeg sam sad isključivo po 1 vraća novija istraživanja i uvjerenja kojima se on vodi kaže da je bolje 1 vratiti.Pitaj svog dr iako zi želiš mislim da zi može i jefnu vratiti,i moji du zamrznuti treći dan kso kad se odmrzne još ima nade da dođe do blastice.
Mislim da smo u isto vrijeme imale spontani. Nekako mi je taj nickname Marta... poznat
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
A joj žao mi je znači i ti😧,sredinom Kolovoza 2019
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Da ja sam prirodno zacela. Bili su blizanci ali u jednoj amnionskoj vrecici. Monoamniati. Tako nekako je dr rekao. I 8tt missed. Ali sad ce to biti oke :) ⭐🙏😇
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Da ja sam prirodno zacela. Bili su blizanci ali u jednoj amnionskoj vrecici. Monoamniati. Tako nekako je dr rekao. I 8tt missed. Ali sad ce to biti oke :) ⭐🙏😇
Hoće bit će sigurno 😍mora biti,pa super da si prirodno uspila
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Da vas malo utjesim. Pitala sam drA jednom je li ikad vidio prirodnu trudnocu s parom koji ima slican problem. Mm ima svega par spermica, hormoni ok. Reko je da je imao jedan par s jos gorim nalazima. Ii u postupke i nista. I jednom mu je dosla ta zena izmedu postupaka i veli doktore trudna sam. A on zakljucao vrata i pitao s kim. 😂🤣😂 Ja sam skoro pala sa stolice od smijeha na tu pricu.
😂😂😂Genijalno ima on takvih humorističnih priča. A ova je super vidiš sve je moguće 💓Ja sam prošli put umurala od smjeha ispričao mi je isto jednu anegdotu sa frendicom koja je bila na Baliju i došla kod njega da joj ispadaju kamenčići 🙈 ostatak priče nije za forum 😂😂😂😂. Uglavnom nisam nikad pomislila da ću se ikad smijati na onom stolu, jer svaki put bi umirala od straha.
😂😂😂😂 Da, super je on, svako toliko zna nešto ispričati i ja sam baš opuštena sa njim. :)
Je je stvarno je, vrhunski liječnik a i predobar čovjek toliko jednostavan i drag.Ja mužu stalno pričam o njemu i otom koliko sam sretna da imam takvog dr. Moj prvi postupak je bio grozan mene su jajnici boljeli danima i transfer sam jedvo izdržala zato sam se toliko i bojala. A sad kod dr A sve gotovo za 3 min i to bez boli i nelagode. Kaže muž dobro dobro nemoj se zaljubiti u dr stalno pričaš o njemu 😂😂😂😂😂malo
Kako bude pokušavam biti opuštena i uživati u Božić i blagdanima. Tako obično bude i kod nas sa ranim kolačićima 😍. Uživaj draga u pripremi i klopci. 😘🤗
Hvala ti draga, i ti i mrvica uživajte u krugu obitelji i prijatelja, i samo pozitivno i bez velikog naprezanja i stresa :) 😘🥰
Brine me sad malo misao zasto je jutroa dr odmah rekao da ce vrstiti dva :/ tek mi je sad to doslo u glavu. Od 5js oplodilo se 3js. Dvije ce vratiti a jednu pustiti do 5dana. Ako uspije da ide na zamrzavanje. Ali zasto odma dvije? Mozda nisu neke super kvalitete hm hm jedva cekam jutro da cujem razvoj situacije
Mila, pa nece ti nitko nista na silu:) Vecina dr vraca po 2 cisto jer to povecava vjerojatnost da se bar jedna mrva primi. A ne vraca se vise od toga zbog opasnosti viseplodnih trudnoca. Ne brini, bit ce ok:) Ali ako bi radije samo 1, reci im pa ce vratiti jedan, taj dio je tvoj izbor. Drzimo palce da sve bude super <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure, ja cijelu noc nisam spavala. Luda sam skroz :/ Jucer sam pricala sa frendom ginicem koji ima naviku bit vrlo direktan (sto inace jako volim i cijenim kod njega), pa smo si tako vrlo brutalno iskreno popricali o cijeloj situaciji. Dakle trenutno se osjecam ko da me vlak udario. Mislim, svjesna sam ja svega, znam da nije dobro, znam kako se krecu statistike… Al kad ti netko s bas iskustvom u tom podrucju u glavu kaze da je ok nadati se jer nije gotovo dok nije gotovo, ali da je sad dobro vrijeme za poceti razmatrati donorstvo jer su s njegovim nalazom iznimno male sanse da se na TESE ista nade, a i onako je s mojim nalazima pitanje kako ce ici ostatak postupka… ono, joj. Plus, ja sam kao osoba uzasno obiteljski nastrojena. Ne patim na karijeru, ne patim na nista… U mojoj glavi sve sto u zivotu radis ima svrhu vise manje da pomogne da se brines za familiju i mislim da se bez komponentne majcinstva ja ne mogu samoaktualizirati kao osoba. Tako da mi je ovo sve prestrasno i doslovno ne znam sto bi sa sobom.
PS - ne mogu vise ni po kupinovom derat jer mi je muka od antibiotika :'(
Hej ma kužim te skroz, ali nemoj misliti baš tako crno gle možda bude baš super spermića ne znaš dok ne prođe operacija. Nemoj se predavati crnim mislila čekaj dok sve nalaze dobiješ pa ćeš onda odlučiti što bi bilo najbolje. Ja nebi na donorstvo dok nebi sve vlastite izvore iscrpila. Sad se pokušaj opustiti za blagdane i živjeti kao da je sve u redu. 😍🤗
Ma naravno, prvo vlastiti izvori. Al ono, kazu doktori da se ne nadamo previse jer su losi nalazi i nek odmah pocnemo razmisljat sto dalje ako bi trebalo. Bas ono.. depra. A blagdane iskreno ne znam kako cu prezivjet, tu je sad pak jedna kompleksna obiteljska situacija i s moje i s njegove strane i iskreno nemam ni zivaca ni zeluca hendlat to sve skupa i najozbiljnije razmisljam da slazem da sam bolesna i ostanem doma pod dekicom s loncem frnacuske i glupim filmovima na netflixu :/
Gelice, da sad ne kopiram sve ono.. Da, jucer smo potegli teme kaj dalje ako TESE ne upali. Nije to bas proslo dobro. Mislim, i meni je uzasna ideja da mozda necemo imat bebu koja je bioloski nasa. Ali ak vec ne moze bit i mojih i njegovih gena unutra, onda bi radije da bude bar mojih. Ne toliko zbog gena, koliko zbog iskustva. Ono, hocu bit trudna i debela i bljuvat i imat otecene noge. I mazit se s bebom kroz trbuh i kvazi se ljutit kad me sutne u mjehur ili rebra. I hocu rodit svoju bebu i hocu dojit svoju bebu i hocu cijelo to iskustvo. I hocu da ta bebica bude od samog starta voljena i mazena i pazena. Njemu je to za sad neprihvatljivo. Posvajanje jos nekako, donorstvo ne. Meni je prihvatljivo posvajanje samo ako se pokaze da nema sanse da ja iznesem trudnocu, ili ako mi pametniji od mene kazu da je jednostavno preriskantno. I sta sad? Ne znamo sta sad. Sad cekamo kraj antibiotika da se bar mogu u miru napit negdje. #utjehenemauvodi
Caoo. Zanima me inf za pon. S obzirom da je ET u 12h. A u 8h stavljam utrice. Jel ih preskacem ili sto,kako??
Meni uvijek napomenu da ih ne stavljam na dan transfera vaginalno nego popijem kao tabletu
Ja sam sanjala da mi je dosaomuz i ko ono ljubavi, prevaeio sam te, samo jednom, i ona je trudna... ali tebe volim najvise na svijetu i dati ce nam bebu... i ja sam bila ko ono, ljuta jer me prevario, a sretna jer cemo imati bebu... ( sad kad sam budna sam samo ljuta jer me prevario 🤣🤣🤣🤣 ) pa ti vidi taj mozak... a sva sam ko cool i ne dira me to vise... kako bude biti ce... i k vragu...
Sortiraj odgovore
Najstariji