U 11:15 Imam Termin za uz, Danas nema nista, stalk je, ja bar mislim, posle uz moram se javiti u Austriji kod svog gin I on ce mi reci sta I kako.. Imam napade placa I bit ce sta Bude ne sikiraj se, naizmjenicno, zasto uvijek Mora komplikovano, znam ja da smo Mi Jake AL ne Mora nas svako stanje zadesiti, neka nas bre obidje nesto
Ta njezna smedarenja su normalna u ranoj trudnoci, ili je neki hematomcic, ili pukne neka zilica kako se sve krenulo rastezati. Kad stvari krenu krivo to drukcije izgleda. Bit ce to okej. Znam da te sad nista ne moze utjesiti dok ne vidis uzv, tako da to napravi, ali bude okej. Drzi se, mila. Navijamo svi za tebe:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Bok svima! Nije me bilo neko vrijeme, nadam se da ste sve dobro, neke od ekipe od prije dva tri mjeseca i sretno otišle odavde, i svima želim puno strpljenja i snage za ovu borbu! Ne znam ni sama jel uopće moguće ne stresirat se oko svega, mene sve jako stresira, od dogovora s partnerom do bockanja i čekanja svih mogućih rezultata... Ali pokušat ću.
Imam pitanje ako netko od vas zna info. Idemo u drugi postupak u 1.mj i ne znam smijemo li pokušat prirodno u idućoj ovulaciji, dakle netom prije postupka? Ja se mislim da ionako bockanje počinje drugog dana menge pa ću, ako dobijem m znati da nije uspjelo prirodno i mogu nastavit s postupkom.. Jel netko ima kakve info o tome? Hvala!
U 11:15 Imam Termin za uz, Danas nema nista, stalk je, ja bar mislim, posle uz moram se javiti u Austriji kod svog gin I on ce mi reci sta I kako.. Imam napade placa I bit ce sta Bude ne sikiraj se, naizmjenicno, zasto uvijek Mora komplikovano, znam ja da smo Mi Jake AL ne Mora nas svako stanje zadesiti, neka nas bre obidje nesto
Ta njezna smedarenja su normalna u ranoj trudnoci, ili je neki hematomcic, ili pukne neka zilica kako se sve krenulo rastezati. Kad stvari krenu krivo to drukcije izgleda. Bit ce to okej. Znam da te sad nista ne moze utjesiti dok ne vidis uzv, tako da to napravi, ali bude okej. Drzi se, mila. Navijamo svi za tebe:)
Uradila Sam uz, vide se dvije pravilne gestacijske I zumanjcane vrecice ako Sam dobro napisala.. Nema hematoma, nema nista abormalno.. Ne zna doktorica sta bi moglo biti, moze samo nagadjati, prerano je da se srce cuje.. Malo Mi je sad lakse Ali I dalje brinem.. Terapija ostaje ista, samo moram Malo vise mirovati.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Uradila Sam uz, vide se dvije pravilne gestacijske I zumanjcane vrecice ako Sam dobro napisala.. Nema hematoma, nema nista abormalno.. Ne zna doktorica sta bi moglo biti, moze samo nagadjati, prerano je da se srce cuje.. Malo Mi je sad lakse Ali I dalje brinem.. Terapija ostaje ista, samo moram Malo vise mirovati.
ma to je kapilarica bila. ne brini, ali miruj par dana:)
ET prosao. Bez ijedne boli. nista nisam osjetila. Dva zametka vracena treci dan.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
ma to je kapilarica bila. ne brini, ali miruj par dana:)
Na godisnjem Sam I ne mogu da uzivam od brige.. Danas cu nokte jos da uradim, ono samo gel na moje, pucaju Mi nokti brzo a I manje cu se grebati, becu one duge.. I moram sebi neke helablnke kupiti, juce su me pantalone bas stisnule pa kontam da I to nije bio jedan od uzroka..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
ET prosao. Bez ijedne boli. nista nisam osjetila. Dva zametka vracena treci dan.
Navijamo!!
vuky, bila danas na UZV, 5-ti dan ciklusa. Još danas Letrozol pa od sutra menopur 225 tri dana. Čini mi se da je to isti protokol kao tvoj? Je li to taj blago stimulirani?
Malo me nervira (a bilo bi čudno da mene nešto ovih dana ne nervira ) to što je cijelo vrijeme priča nema folikula, loši jajnici, ništa desno, desni jajnik loš, lijevi isto i onda danas 5 folikula desno 2 lijevo. Sad ja više ne znam tko je tu lud. Još ja kažem mužu sinoć zašto me uopće prima ovaj mjesec ako nema antralnih i kao probat ću ja to brojat da vidim ima li uopće smisla bost se ako nema ništa, moš mislit šta sam izbrojala.
Bozma i mene je tim nekim stvarima nervirao! Iako je meni odmah bilo 5-6 na svakom jajniku,6dc od nekih 8-11mm, pa na drugom uzv na desnom 5, a lijevom 2 ili 3... pa nusam kuzila kako jednom ovak, drugi put drukcije! čini mi se isti protokol, samo mislim da sam ja odmah i cetrotide! uglavnom , želim ti vise srece nego meni!
Ovaj put me zeli pogledati prije M neposredno, pa da ce onda odrediti stimulaciju....
E da, i molim te reci mi jel sa tobom uopce razgovara ili ave onako ful kratko?
Sortiraj odgovore
Najstariji