Meto ne bojim se zbog vracanja. Bojim se da do pon ne zapnu s razvojem. S obzirom kak je krenuo cijeli postupak klimavo. Da ne zapnemo negdje, hehe ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Btw po cemu uopce odlucuju koliko vracaju?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutro curke😄
Ifkacestitam na uspjesnoj Tesi🤗 Kako muz?
Hanicabravo, bojis se zbog vracanja dvije mrvice?
PinkFairy slobodno izbaci sve iz sebe, mi smo uvijek tu😊
U ovom potovanju nema pravila nikakvih. Nasi dr su se svega nagledali i meni je moj rekao da vjerujem u cuda, jer nema objasnjenja za neke stvari kojih je dozivio. Isto tako, nemaju objasnjenja zasto kod nekih ne ide a svi nalazi super. . Treba vjerovati, jednostavno☺️
Nezz kolike cijene se krecu gore al evo kod nas okvirno cd uzv-600kn, MicroTese 6000+1200 zamrzavanje na godinu dana. Hormone smo uradili preko hzzoa, gotovi sutradan. . Kod nas fsh-13,3 a testosteron-12,8nmol/l. Nalaz na oko nije tolko los, testosteron im je bitan ali nasa dr je spominjala smanjenje fsh preko terapije, usput je spomenula ako zelimo u buducnosti (prije mT) probati to spustiti preko injekcija, u trbuh kao i kod nas kad se pikamo. . Nismo o tom vise pricali jer su nasli materijala, a citam da dr. U Turskoj tako deckima snizava preko terapije hormone i vecinom bude uspjesno. . Tako da prije donacije ima jos nade, samo je azzoo jos poprilicno neistrazena kod nas.
Koliki je testosteron kod tm?
T 11. FSH preko 26. Dala sam si truda pa prekopala neke med. baze podataka. Nije obecavajuce :( Treba imati nade, ali treba i realno sagledati situaciju i biti spreman na sve ishode.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Hannicao super, ma nemoj brinut da li ce sve biti ok do ponedjeljka, ne mozes utjecati na to a nije dobro da se brineš prije transfera, uživaj u blagdanima i sve će biti ok.
Lijep pozdrav svima, navijam za sve nas borbene lavice.😊 Planiramo fet kod Radončića idući ciklus ako bude sve ok.Dali on traži vađenje progesterona prije feta.I kakav zapravo mora biti progeateron da se može fet napraviti?
PinkFairydust Mislim da te većina žena tu razumije. Vi ste se nažalost našli sa tom dijagnozom, neke sa nekom drugom a neki kao ja sa nikakvom osim sada mojih godina ... sve smo u strahu da necemo mozda nikada postati majke, ja osobno u zadnje vrijeme stalno o tome razmisljam i mozda sam i zato imala napadaj panike. Ne znam kamo sama sa sobom, i ne znam kamo ako ni sljedeći put ne uspije..kamo dalje i da li uope ici dalje. Ono što znam, je da više nego ikada treba baš sad razgovarati sa partnerom o svemu tome, podijeliti strahove i vidjeti da li se uopće slažete oko nekih eventualnih odluka koje ćete morati možda donijeti u budućnosti ( npr. donacija). To ti preporučam iz osobnog iskustva, i moje greške što sa bivšim partnerom nisam o tome razgovarala ( od straha šta će se desiti) nego prihvatila kad je on rekao da ne želi ići nikamo i da ne želi razgovarat. Godine su prolazile, i mi smo se razišli mojoj odlukom. Žao mi je da to nisam ranije učinila, da smo razgovarali znala bi kako razmišlja i otišla bi ranije. Ili u nečijem slučaju našli rješenje zajedničko šta dalje. Najgore je ne razgovarati, ili povući se u sebe. Sve smo mi jake, a nekad moramo biti jake i za nadu drugu polovicu. Ako treba, napij ga pa će i iz njega izaći sve šta misli i čega se boji. I da, čekaj sve nalaze, nemoj luditi unaprijed, možda nije tako crno kako se čini! Želim vam sve najbolje, i da uspijete na koji god način doći do vaše bebe, kao i svima nama naravno :)
Da vas malo utjesim. Pitala sam drA jednom je li ikad vidio prirodnu trudnocu s parom koji ima slican problem. Mm ima svega par spermica, hormoni ok. Reko je da je imao jedan par s jos gorim nalazima. Ii u postupke i nista. I jednom mu je dosla ta zena izmedu postupaka i veli doktore trudna sam. A on zakljucao vrata i pitao s kim. 😂🤣😂 Ja sam skoro pala sa stolice od smijeha na tu pricu.
Da vas malo utjesim. Pitala sam drA jednom je li ikad vidio prirodnu trudnocu s parom koji ima slican problem. Mm ima svega par spermica, hormoni ok. Reko je da je imao jedan par s jos gorim nalazima. Ii u postupke i nista. I jednom mu je dosla ta zena izmedu postupaka i veli doktore trudna sam. A on zakljucao vrata i pitao s kim. 😂🤣😂 Ja sam skoro pala sa stolice od smijeha na tu pricu.
😂😂😂Genijalno ima on takvih humorističnih priča. A ova je super vidiš sve je moguće 💓Ja sam prošli put umurala od smjeha ispričao mi je isto jednu anegdotu sa frendicom koja je bila na Baliju i došla kod njega da joj ispadaju kamenčići 🙈 ostatak priče nije za forum 😂😂😂😂. Uglavnom nisam nikad pomislila da ću se ikad smijati na onom stolu, jer svaki put bi umirala od straha.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
😂😂😂Genijalno ima on takvih humorističnih priča. A ova je super vidiš sve je moguće 💓Ja sam prošli put umurala od smjeha ispričao mi je isto jednu anegdotu sa frendicom koja je bila na Baliju i došla kod njega da joj ispadaju kamenčići 🙈 ostatak priče nije za forum 😂😂😂😂. Uglavnom nisam nikad pomislila da ću se ikad smijati na onom stolu, jer svaki put bi umirala od straha.
😂😂😂😂 Da, super je on, svako toliko zna nešto ispričati i ja sam baš opuštena sa njim. :)
😂😂😂😂 Da, super je on, svako toliko zna nešto ispričati i ja sam baš opuštena sa njim. :)
Je je stvarno je, vrhunski liječnik a i predobar čovjek toliko jednostavan i drag.Ja mužu stalno pričam o njemu i otom koliko sam sretna da imam takvog dr. Moj prvi postupak je bio grozan mene su jajnici boljeli danima i transfer sam jedvo izdržala zato sam se toliko i bojala. A sad kod dr A sve gotovo za 3 min i to bez boli i nelagode. Kaže muž dobro dobro nemoj se zaljubiti u dr stalno pričaš o njemu 😂😂😂😂😂malo šale naravno
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji