Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    21. Prosinac 2019. 10:20

Meto ne bojim se zbog vracanja. Bojim se da do pon ne zapnu s razvojem. S obzirom kak je krenuo cijeli postupak klimavo. Da ne zapnemo negdje, hehe  ;) 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    21. Prosinac 2019. 10:21

Btw po cemu uopce odlucuju koliko vracaju?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

PinkFairydust
    21. Prosinac 2019. 10:31

Meto

Jutro curke😄
    Ifkacestitam na uspjesnoj Tesi🤗 Kako muz?
    Hanicabravo, bojis se zbog vracanja dvije mrvice?
    PinkFairy slobodno izbaci sve iz sebe, mi smo uvijek tu😊
    U ovom potovanju nema pravila nikakvih. Nasi dr su se svega nagledali i meni je moj rekao da vjerujem u cuda, jer nema objasnjenja za neke stvari kojih je dozivio. Isto tako, nemaju objasnjenja zasto kod nekih ne ide a svi nalazi super. . Treba vjerovati, jednostavno☺️
    Nezz kolike cijene se krecu gore al evo kod nas okvirno cd uzv-600kn, MicroTese 6000+1200 zamrzavanje na godinu dana. Hormone smo uradili preko hzzoa, gotovi sutradan. . Kod nas fsh-13,3 a testosteron-12,8nmol/l. Nalaz na oko nije tolko los, testosteron im je bitan ali nasa dr je spominjala smanjenje fsh preko terapije, usput je spomenula ako zelimo u buducnosti (prije mT) probati to spustiti preko injekcija, u trbuh kao i kod nas kad se pikamo. . Nismo o tom vise pricali jer su nasli materijala, a citam da dr. U Turskoj tako deckima snizava preko terapije hormone i vecinom bude uspjesno. . Tako da prije donacije ima jos nade, samo je azzoo jos poprilicno neistrazena kod nas.
    Koliki je testosteron kod tm?

T 11. FSH preko 26. Dala sam si truda pa prekopala neke med. baze podataka. Nije obecavajuce :( Treba imati nade, ali treba i realno sagledati situaciju i biti spreman na sve ishode.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Gelica
    21. Prosinac 2019. 15:39

Hannicao super, ma nemoj brinut da li ce sve biti ok do ponedjeljka,  ne mozes utjecati na to a nije dobro da se brineš prije transfera, uživaj u blagdanima i sve će biti ok.

• Marietta
    21. Prosinac 2019. 16:35

Lijep pozdrav svima, navijam za sve nas borbene lavice.😊 Planiramo fet kod Radončića idući ciklus ako bude sve ok.Dali on traži vađenje progesterona prije feta.I kakav zapravo mora biti progeateron da se može fet napraviti?

• Gelica
    21. Prosinac 2019. 16:43

PinkFairydust Mislim da te većina žena tu razumije. Vi ste se nažalost našli sa tom dijagnozom, neke sa nekom drugom a neki kao ja sa nikakvom osim sada  mojih godina ... sve smo u strahu da necemo mozda nikada postati majke, ja osobno u zadnje vrijeme stalno o tome razmisljam i mozda sam i zato  imala napadaj panike. Ne znam kamo sama sa sobom, i ne znam kamo ako ni sljedeći  put ne uspije..kamo dalje i da  li uope ici dalje. Ono što znam, je da više nego ikada treba baš sad razgovarati sa partnerom o svemu tome, podijeliti strahove i vidjeti da li se uopće slažete oko nekih eventualnih odluka koje ćete morati možda donijeti u budućnosti ( npr. donacija). To ti preporučam iz osobnog iskustva, i moje greške što sa bivšim partnerom nisam o tome razgovarala ( od straha šta će se desiti) nego prihvatila kad je on rekao da ne želi ići nikamo i da ne želi razgovarat. Godine su prolazile, i mi smo se razišli mojoj odlukom. Žao mi je da to nisam ranije učinila, da smo razgovarali znala bi kako razmišlja i otišla bi ranije. Ili u nečijem slučaju našli rješenje zajedničko šta dalje. Najgore je ne razgovarati, ili povući se u sebe. Sve smo mi jake, a nekad moramo biti jake i za nadu drugu polovicu. Ako treba, napij ga pa će i iz njega izaći sve šta misli i čega se boji. I da, čekaj sve nalaze, nemoj luditi unaprijed, možda nije tako crno kako se čini! Želim vam sve najbolje, i da uspijete na koji god način doći do vaše bebe, kao i svima nama naravno  :) 

• Mrva1986
    21. Prosinac 2019. 17:24

Da vas malo utjesim. Pitala sam drA jednom je li ikad vidio prirodnu trudnocu s parom koji ima slican problem. Mm ima svega par spermica, hormoni ok. Reko je da je imao jedan par s jos gorim nalazima. Ii u postupke i nista. I jednom mu je dosla ta zena izmedu postupaka i veli doktore trudna sam. A on zakljucao vrata i pitao s kim. 😂🤣😂 Ja sam skoro pala sa stolice od smijeha na tu pricu. 

Marta...
    21. Prosinac 2019. 18:11

Mrva1986

Da vas malo utjesim. Pitala sam drA jednom je li ikad vidio prirodnu trudnocu s parom koji ima slican problem. Mm ima svega par spermica, hormoni ok. Reko je da je imao jedan par s jos gorim nalazima. Ii u postupke i nista. I jednom mu je dosla ta zena izmedu postupaka i veli doktore trudna sam. A on zakljucao vrata i pitao s kim. 😂🤣😂 Ja sam skoro pala sa stolice od smijeha na tu pricu.

😂😂😂Genijalno ima on takvih humorističnih priča. A ova je super vidiš sve je moguće 💓Ja sam prošli put umurala od smjeha ispričao mi je isto jednu anegdotu sa frendicom koja je bila na Baliju i došla kod njega da joj ispadaju kamenčići 🙈 ostatak priče nije za forum 😂😂😂😂. Uglavnom nisam nikad pomislila da ću se ikad smijati na onom stolu, jer svaki put bi umirala od straha. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Gelica
    21. Prosinac 2019. 18:22

Marta...

Mrva1986

😂😂😂Genijalno ima on takvih humorističnih priča. A ova je super vidiš sve je moguće 💓Ja sam prošli put umurala od smjeha ispričao mi je isto jednu anegdotu sa frendicom koja je bila na Baliju i došla kod njega da joj ispadaju kamenčići 🙈 ostatak priče nije za forum 😂😂😂😂. Uglavnom nisam nikad pomislila da ću se ikad smijati na onom stolu, jer svaki put bi umirala od straha.

😂😂😂😂 Da, super je on, svako toliko zna nešto ispričati i ja sam baš opuštena sa njim.  :) 

Marta...
    21. Prosinac 2019. 18:31

Gelica

Marta...

Mrva1986

😂😂😂😂 Da, super je on, svako toliko zna nešto ispričati i ja sam baš opuštena sa njim. :)

Je je stvarno je, vrhunski liječnik a i predobar čovjek toliko jednostavan i drag.Ja mužu stalno pričam o njemu i otom koliko sam sretna da imam takvog dr. Moj prvi postupak je bio grozan mene su jajnici boljeli danima i transfer sam jedvo izdržala zato sam se toliko i bojala. A sad kod dr A sve gotovo za 3 min i to bez boli i nelagode. Kaže muž dobro dobro nemoj se zaljubiti u dr stalno pričaš o njemu 😂😂😂😂😂malo šale naravno 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.