Nymeria taman dok se oporavimo od blagdana krecu pripreme. Konacno ce se taj miom rijesiti. . Koliko je onda oporavak? Jel ce se opet trebat cekat neki odredjeni period ili? 😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Vuky, sad sam zvala pitat soc.ginekologa za recept za Letrozol. Pustila mi ga je, ali kaze da joj pise da lijeka trenutno nema na trzistu. Valjda cu ga naci u nekoj od ljekarni do sutra
Curke hvala vam, dobila sam opet proljev a kako pijem Klavocin ne smijem aktivni ugljen 🤦♂️baš sam koma nervoza na najjače😢.
Pila sam matičnu mlječ Radošević dostave na kućnu adresu mi smo u Zg
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta sretno!
Mm je pio matičnu od Vebera, mislim da je jeftinija i isto imaju dostavu.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Na koliko mm ste dobile stopericu? I kakav je ishod bio?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Curke hvala vam, dobila sam opet proljev a kako pijem Klavocin ne smijem aktivni ugljen 🤦♂️baš sam koma nervoza na najjače😢.
Pila sam matičnu mlječ Radošević dostave na kućnu adresu mi smo u Zg
Uzmi probiotike npr. Prolife u ljekarni, meni odmah zaustavi proljev. A pošto pijes antibiotike dobro ce ti doć. Ja ti obavezno uzimam prolife ili neke druge proviotike ako uzimam antibiotike.
Ja sam išla s njim na pecanje do jednog trenutka. Sjedili smo kraj vatre i ja čujem da nešto hoda. On kaže ajd nemoj izmišljati, šta bi hodalo, nema žive duše. Za 10 min opet.. ja se okrenem, a ono lisica sjedi kraj mene. Zadnji put da sam išla na pecanje 😂😂😂😂😂
Gelice, i meni nestali bolovi!! Nisu bili strašni, znala sam popiti jednu tabletu, ali sad baš ništa. Samo bućne 😂
😂😂😂😂😂😂 Da, te lisice dodju često i kod nas, a bome nam je i medvjed hodao oko šatora jednom! Tad nisam oka sklopila, ali to je bilo jednom kad smo išli gdje nikad ne idemo. Većinom smo na strani jezera gdje ima puno ribiča, i svjetlo je i tamo se boje doći.
Inače, tako je i meni bilo kao mlađa, samo biokemijske… nitko nas nikamo nije slao, doduše ovaj moj bivši nije niti htio, i tek prije 2 i pol godine me poslali faktore trombofilije vaditi nakon spontanog sa 39 god. I to je jedino što su našli. Drugo mi je sve ok. I uvijek sve bilo uredno u prošlosti. A evo, sad su vec i godine i pitaj boga sta jos.. mozda je stvarno samo ta trombofilija..
Medvjed???? Pa ja bih mu se odmah predala i rekla medo nosi me 😂😂😂😂 svaka čast ženo, ja ne bih mogla šutjeti, mislim da bi me čuli do mađarske.
Nisam ja nikad prirodno imala plus na testu. Dobro, nismo mi dugo ni pokušavali kad sam znala da mm ima dijagnozu pa smo ubrzo poslije vjenčanja krenuli u mpo. Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali mislim da trombofilije ne utječu na implantaciju, nego su odgovorne za spontane. Jedino što me kopka je kariogram.
Pinkfairydust, javi što su rekli na pregledu 🍀
Meto, meni je skoro srce stalo 😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Slažem se za prolife, meni je to mama odmalena kupovala kad sam imala takvih problema.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Kupila sam, i popila e o taman sam stigla i čekam 🤦♂️Bože pomozi mi da budem mirna i hrabra,😂
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta, sretnoooo 🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji