Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    18. Prosinac 2019. 20:38

Ja sam išla s njim na pecanje do jednog trenutka. Sjedili smo kraj vatre i ja čujem da nešto hoda. On kaže ajd nemoj izmišljati, šta bi hodalo, nema žive duše. Za 10 min opet.. ja se okrenem, a ono lisica sjedi kraj mene. Zadnji put da sam išla na pecanje 😂😂😂😂😂
    Gelice, i meni nestali bolovi!! Nisu bili strašni, znala sam popiti jednu tabletu, ali sad baš ništa. Samo bućne 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Marta...
    18. Prosinac 2019. 20:42

sunshine25

Marta, sad vrtim stranice i ne mogu naći, koliko si imala oplođenih? Oprosti, nisam bila baš jučer i danas aktivna i sad ne mogu pronaći.
    A eto, neće nas nikako 🤦 od pretraga ništa, ali mislim da ću izvaditi na svoju ruku vitamin D i ako uspijem još što nažicati od svoje soc.gin. Fet negdje tamo u 1. ili 2. mjesecu, kak mi se bude dalo 😁

4 su se oplodilo 😀 nadam se da će biti kvalitetne do kraja. Uz i ala sam m mlječ, bildala organizam sa hrpom vitamina nadam se da je to sve ponovo i da će biti dobro sve 👏❤️. Sutra transfer 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

sunshine25
    18. Prosinac 2019. 20:43

Marta...

sunshine25

Marta, sad vrtim stranice i ne mogu naći, koliko si imala oplođenih? Oprosti, nisam bila baš jučer i danas aktivna i sad ne mogu pronaći.
    A eto, neće nas nikako 🤦 od pretraga ništa, ali mislim da ću izvaditi na svoju ruku vitamin D i ako uspijem još što nažicati od svoje soc.gin. Fet negdje tamo u 1. ili 2. mjesecu, kak mi se bude dalo 😁

4 su se oplodilo 😀 nadam se da će biti kvalitetne do kraja. Uz i ala sam m mlječ, bildala organizam sa hrpom vitamina nadam se da je to sve ponovo i da će biti dobro sve 👏❤️. Sutra transfer

Oooo pa super 😁 moraju biti kvalitetne 🍀🍀 sretno sutra! 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• avama
    18. Prosinac 2019. 21:13

Cure i moj  m isto obozava ribolov, a ja ne.  Meni je dr rekla da DHAE jos ne pijem za sad. Meni je 3,72. A ja isto sad pijem maticnu mlijec i q10 i lcarnitin. I dragi isto i njemu sam kupila wellman conception. 

• Mrva1986
    18. Prosinac 2019. 22:04

Ja cu puknut od smijeha🤣 sta je s tim ribolovom? I moj to voli... Ako sam dobro popratila nasi ribici i maju lose plivace 🙉 

• Gelica
    18. Prosinac 2019. 22:06

avama

Cure i moj m isto obozava ribolov, a ja ne. Meni je dr rekla da DHAE jos ne pijem za sad. Meni je 3,72. A ja isto sad pijem maticnu mlijec i q10 i lcarnitin. I dragi isto i njemu sam kupila wellman conception.

Meni je 3,60. I isto kaže dr. Da nema potrebe jer mi i amh i AFC još nisu baš niski. Ali gdje god čitam piše da baš ženama iznad 40 -te pomaže za kvalitetu. I sad ne znam šta napraviti. 

• Gelica
    18. Prosinac 2019. 22:07

Mrva1986

Ja cu puknut od smijeha🤣 sta je s tim ribolovom? I moj to voli… Ako sam dobro popratila nasi ribici i maju lose plivace 🙉

Moj ima super plivače,  nije do ribicije 😀

• Gelica
    18. Prosinac 2019. 22:15

sunshine25

Ja sam išla s njim na pecanje do jednog trenutka. Sjedili smo kraj vatre i ja čujem da nešto hoda. On kaže ajd nemoj izmišljati, šta bi hodalo, nema žive duše. Za 10 min opet.. ja se okrenem, a ono lisica sjedi kraj mene. Zadnji put da sam išla na pecanje 😂😂😂😂😂
    Gelice, i meni nestali bolovi!! Nisu bili strašni, znala sam popiti jednu tabletu, ali sad baš ništa. Samo bućne 😂

😂😂😂😂😂😂 Da, te lisice dodju često i kod nas, a bome nam je i medvjed hodao oko šatora jednom! Tad nisam oka sklopila, ali to je bilo jednom kad smo išli gdje nikad ne idemo. Većinom smo na strani jezera gdje ima puno ribiča, i svjetlo je i tamo se boje doći. 
    Inače, tako je i meni bilo kao mlađa, samo biokemijske... nitko nas nikamo nije slao, doduše ovaj moj bivši nije niti htio, i tek prije 2 i pol godine me poslali faktore trombofilije vaditi nakon spontanog sa 39 god.  I to je jedino što su našli. Drugo mi je sve ok. I uvijek sve bilo uredno u prošlosti. A evo, sad su vec i godine i pitaj boga sta jos.. mozda je stvarno samo ta trombofilija.. 

• Gelica
    18. Prosinac 2019. 22:16

Marta...

sunshine25

Marta, sretno sutra i samo opušteno! :) 
    Koliko si dugo pila m.mlijec?

Marta...
    18. Prosinac 2019. 22:36

Gelica

Marta...

sunshine25

Marta, sretno sutra i samo opušteno! :)
    Koliko si dugo pila m.mlijec?

Hvala ti draga, jesi ti krenula peći 🥧.
    Pila sam ti nekih 3 mj, muž i ja pa nakon toga Beta glukan, Vitamin D, gynositol 2 mj, nekako vjerujem da je matična najviše pomogla, ali i beta glukan.
    U prvom postupku sam imala isto 6 js i samo se dvije oplodile...tsko da vjerujem da je to pomoglo... Sad samo da budu dobre do kraja 👏. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.