Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    18. Prosinac 2019. 19:25

Marta...

Gelica

Marta Ti si rekla da bi sama na transfer?

Da tako smo nešto planirali 🤷‍♂️, imam osjećaj da me ovi utrići užasno napuhuju kad ih stavim koda mi pobjegnu nekako lijevo ili desno koda ne odu ravno 🤦‍♂️

E, tako su i meni par puta pobjegli nekamo skroz iza 😀 Mislila sam ti reć, ako može netko da te vozi bilo bi možda bolje a i da, muž ti mora potpisati sve one papire šta ćete dobiti. Mislim, ako nisi daleko onda ok. Ali ako imaš za voziti puno, bolje da te netko doveze. Meni je dr nakon transfera rekao da nije baš dobro sjediti i i stiskat to područje. Čak i kad sam u ured došla nakon transfera rekao neka bolje stojim nego da sjednem.  A ako mogu neka malo spustim sjedalo u autu i svakih pola sata stat i hodati 5-10 min pa onda dalje i tako do doma. Mislim, to je opet onaj razgovor isti..Ako će se primiti , primiti će se bez 9bzira na sve, ali eto da znaš šta će ti reći unaprijed. 

• avama
    18. Prosinac 2019. 19:27

Rita2101

Kazu da se skracuje ciklus sa nizim amh i dali ste skuzili da ranije ovulirate?

Ja ne, moj amh 8,6 a ovulacija 16, 17 dan i ciklus 32 dana otprilike. 

• Gelica
    18. Prosinac 2019. 19:29

vuky

Da li je netko sa amh 12 radio neku jacu stimulaciju ili je kod nas samo blaga stimulacija :)

Ja ti imam amh 12 ali i 42 godine. Prva stimulacija je bila normalna i dobila 19 j.s. Ali sad drugi dr mi kaže da je bolje blaža stimulacija sa nižim amh. I išli na blagu. 

sunshine25
    18. Prosinac 2019. 19:29

PinkFairydust

Meni 12-13. dan tek bude LH trakica pozitivna. Dakle ovulacija bude tipa 14.dan, mozda 15. A ciklus ispadne 23. Nisam htjela uzet progesterone dok ne napravimo obradu kak spada, al izgleda da mi ne ginu -.-

Da, lutealna faza bi trebala trajati 14 dana, to je kao idealno. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

PinkFairydust
    18. Prosinac 2019. 19:33

sunshine25

PinkFairydust

Meni 12-13. dan tek bude LH trakica pozitivna. Dakle ovulacija bude tipa 14.dan, mozda 15. A ciklus ispadne 23. Nisam htjela uzet progesterone dok ne napravimo obradu kak spada, al izgleda da mi ne ginu -.-

Da, lutealna faza bi trebala trajati 14 dana, to je kao idealno.

Da. Ma sekirala sam se full oko te kratke lutealne dok sad nismo ustanovili azoo. Sad mi je tak svejedno i za moj ciklus i za trombofiliju i za sugav endometrij i za sve skupa. Ono ok, nasopat cu se hormonima i heparinom i nekak bude. Samo da nademo materijala.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• avama
    18. Prosinac 2019. 19:36

Ja sam imala bemfola 250, pa 150 plus menopur, pa su mi povecali na 2 menopura. 
    Ovi moji folikuli od danas su sada u prirodnom ciklusu bez stimilacije, isla na uzv jer je dr kao vidjela neke ciste, ali ih na kraju nema hvala Bogu. Idem opet u pon da vidim da li bude ovulacija. 
    A na fet cu tek u sijecnju,.jer izmedju Bozica i N.God ne rade. 

sunshine25
    18. Prosinac 2019. 19:38

Joj 💚💚 kako ti je dragi? Jel malo nadošao? Ja sam te jučer iskopirala i popila skoro cijelu bocu vina (ali vulgaris) 😂 malo plakala nad svojom sudbinom i danas sam bolje 😁 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Marta...
    18. Prosinac 2019. 19:39

Gelica

Marta...

Gelica

Marta Ti si rekla da bi sama na transfer?

Da tako smo nešto planirali 🤷‍♂️, imam osjećaj da me ovi utrići užasno napuhuju kad ih stavim koda mi pobjegnu nekako lijevo ili desno koda ne odu ravno 🤦‍♂️

E, tako su i meni par puta pobjegli nekamo skroz iza 😀 Mislila sam ti reć, ako može netko da te vozi bilo bi možda bolje a i da, muž ti mora potpisati sve one papire šta ćete dobiti. Mislim, ako nisi daleko onda ok. Ali ako imaš za voziti puno, bolje da te netko doveze. Meni je dr nakon transfera rekao da nije baš dobro sjediti i i stiskat to područje. Čak i kad sam u ured došla nakon transfera rekao neka bolje stojim nego da sjednem. A ako mogu neka malo spustim sjedalo u autu i svakih pola sata stat i hodati 5-10 min pa onda dalje i tako do doma. Mislim, to je opet onaj razgovor isti..Ako će se primiti , primiti će se bez 9bzira na sve, ali eto da znaš šta će ti reći unaprijed.

Ja sam blizu nekih 5 km udaljena od klinike, a ne znam kod muža je sad baš ludnica i stres pa se je mislim da bi mogla sve sama, a sad kad kažeš za papire hm 🤷‍♂️ne znam kako ćemo.
    Joj ti ztići me izludiše 🤦‍♂️ stalno mislim da ne stavim dobro čini mi se da su mi danas baš dosta iscurili,a opet se mislim možda je ok i bitno da ih stavim vjerojatno se to unutra ozopi i dođe tamo gdje treba mislim nadam se 😀. Ali nastaviti ću ja sa sokom od cikle i ananasom da imaju divoljno
     hrane 😀

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    18. Prosinac 2019. 19:42

sunshine25

Joj 💚💚 kako ti je dragi? Jel malo nadošao? Ja sam te jučer iskopirala i popila skoro cijelu bocu vina (ali vulgaris) 😂 malo plakala nad svojom sudbinom i danas sam bolje 😁

Baš te se sjetila i razmišljala o tebi pa kako neće pa neće a mlada si ful... Sigurna sam da jednom i bude sve ok ❤️ kad ćeš ići na fet što kaže dr hoćeš još koje pretrage raditi. Ja molim Boga da moje mrvice budu dobre i kvalitetne za zamrzavanje. 👏

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

sunshine25
    18. Prosinac 2019. 19:46

Marta, sad vrtim stranice i ne mogu naći, koliko si imala oplođenih? Oprosti, nisam bila baš jučer i danas aktivna i sad ne mogu pronaći. 
    A eto, neće nas nikako 🤦 od pretraga ništa, ali mislim da ću izvaditi na svoju ruku vitamin D i ako uspijem još što nažicati od svoje soc.gin. Fet negdje tamo u 1. ili 2. mjesecu, kak mi se bude dalo 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.