Joj 💚💚 kako ti je dragi? Jel malo nadošao? Ja sam te jučer iskopirala i popila skoro cijelu bocu vina (ali vulgaris) 😂 malo plakala nad svojom sudbinom i danas sam bolje 😁
Dragi je van sebe totalno. Cijelu noc nije spavao jadan, a bome ni ja skupa s njim. Jos nam se neke dodatne gluposti dogadaju trenutno, samo stres stres stres. On ide na treninge svaki dan pa se bar malo ispuse fizicki, a ja doma cugam :D Vidjet cemo nakon pregleda sutra kaj dalje :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Joj 💚💚 kako ti je dragi? Jel malo nadošao? Ja sam te jučer iskopirala i popila skoro cijelu bocu vina (ali vulgaris) 😂 malo plakala nad svojom sudbinom i danas sam bolje 😁
Dragi je van sebe totalno. Cijelu noc nije spavao jadan, a bome ni ja skupa s njim. Jos nam se neke dodatne gluposti dogadaju trenutno, samo stres stres stres. On ide na treninge svaki dan pa se bar malo ispuse fizicki, a ja doma cugam :D Vidjet cemo nakon pregleda sutra kaj dalje :/
Traži odmah kks, hormone, briseve, urinokulturu, uzv i cd testisa.
Moj je strastveni ribič (meni je to užas dosadno) pa on ode na vodu tak par dana, a vrati se kao nov čovjek. Bitno da ima nešto za ispuhati se. Bit će lakše kad krenete s pretragama, barem nama je. Nismo više imali taj osjećaj mrtve točke, i konačno se nešto pokrenulo.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Da li je netko sa amh 12 radio neku jacu stimulaciju ili je kod nas samo blaga stimulacija :)
Meni je amh oko 9 i imala sam jaku, tako su mi rekli, da to nije nisko da su bitniji lh i fsh koji su ok, bio nam je cilj dobiti što više stanica ali ih je na kraju bilo 5 a 3 oplođenih
Meni ko govori da nebi na punu stimulaciju zbog niskog AMH-a, a onda ako dobijemo malo stanica, ili nista… svaki put punkcija i sve :/
Da li je koja od vas vadila DHEA -u i kada su vas ( ako su ) slali raditi inzulinsku rezistenciju?
Ja sam vadila ali nitko me nije poslao već sam svoju soc. pitala uputnicu, rekla sam joj da bi probala piti DHEA tablete i da želim prije toga vidjeti razinu jer me strah samo tako piti. I Dala mi je. Iako mi dr A rekao da misli da to kod mene neće ništa utjecat. I da on to ne bi uzimao, nego bolje da uzimam m.mlijec i koenzim q10 . I sad ni sama ne znam da li da uzimam ili ne...
Meni je ciklus 25 ili 26 dc, ovulacija na 11 ili 12 dc, a amh 47, afc 20>
Tak da nema pravila ni to za cikluse
Meni je ciklus 28 dc, ovulacija 14 ili 15. Amh 13, AFC 12. Sa 30 godina su mi ciklusi bili 33-34 dc. Sa nekih 37 godina došli na 28 i od tada je tako. U dan točno.
Meni je ciklus 28 dc, ovulacija 14 ili 15. Amh 13, AFC 12. Sa 30 godina su mi ciklusi bili 33-34 dc. Sa nekih 37 godina došli na 28 i od tada je tako. U dan točno.
Meni jako rijetko dođe na 25dc, najčešće 26dc u 11 ujutro 😂 iako, ne pamtim više kad mi je M došla kak spada kad sam stalno ili na fetu ili eto postupak. Sad mi se pogotovo sva zeznula kad sam počela sa stimulacijom na 5dc
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Marta, sad vrtim stranice i ne mogu naći, koliko si imala oplođenih? Oprosti, nisam bila baš jučer i danas aktivna i sad ne mogu pronaći.
A eto, neće nas nikako 🤦 od pretraga ništa, ali mislim da ću izvaditi na svoju ruku vitamin D i ako uspijem još što nažicati od svoje soc.gin. Fet negdje tamo u 1. ili 2. mjesecu, kak mi se bude dalo 😁
Evo tebe natrag. :) Baš sam razmišljala o tebi.. zašto vas ne šalju na neke pretrage dodatne, previše je to biokemijskih.. Da li zaista sperma može biti kriva za to baš svaki put? Inače i moj dragi strastveni ribič, ali ja volim ići sa njim, mene opusta biti uz vodu i spavanje u šatoru. Možda ti i znamo muža sa nekih ribarenja. 😀
Marta, sad vrtim stranice i ne mogu naći, koliko si imala oplođenih? Oprosti, nisam bila baš jučer i danas aktivna i sad ne mogu pronaći.
A eto, neće nas nikako 🤦 od pretraga ništa, ali mislim da ću izvaditi na svoju ruku vitamin D i ako uspijem još što nažicati od svoje soc.gin. Fet negdje tamo u 1. ili 2. mjesecu, kak mi se bude dalo 😁
Evo tebe natrag. :) Baš sam razmišljala o tebi.. zašto vas ne šalju na neke pretrage dodatne, previše je to biokemijskih.. Da li zaista sperma može biti kriva za to baš svaki put? Inače i moj dragi strastveni ribič, ali ja volim ići sa njim, mene opusta biti uz vodu i spavanje u šatoru. Možda ti i znamo muža sa nekih ribarenja. 😀
I moj voli ribiciju :D Meni je to uzasno dosadno, jednom sam isla s njim al se ljutio na mene jer sam stalno brbljala, pa kao ce ribe pobjec -.- Kao klinac je puno pecao, sad ode valjda 1x u 3 mjeseca
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meni jako rijetko dođe na 25dc, najčešće 26dc u 11 ujutro 😂 iako, ne pamtim više kad mi je M došla kak spada kad sam stalno ili na fetu ili eto postupak. Sad mi se pogotovo sva zeznula kad sam počela sa stimulacijom na 5dc
Ja sam skuzila da od tih stimulacija skoro pa nemam više užasne bolove kad dobijem menzis, i FSH mi je sa 12 pao na 7! Ne kužim kako ali je..Možda se pomladujem 😂
I moj voli ribiciju :D Meni je to uzasno dosadno, jednom sam isla s njim al se ljutio na mene jer sam stalno brbljala, pa kao ce ribe pobjec -.- Kao klinac je puno pecao, sad ode valjda 1x u 3 mjeseca
Meni je super, mi znamo po 4-5 dana ići i uvijek je super ekipa na jezeru i mene to baš opusta.
Ništa Gelice, pitala sam, kaže ništa.. istraživala sam malo o biokemijskim i neuspješnim implantacijama, našla sam da može biti i štitnjača ili muški faktor. Ovo drugo navedeno nemam pa mislim da nije u tom problem (pregrade u maternici i slično). Eventualno kariogram, ali to ćemo, pa makar privatno, napraviti ako fetovi opet budu neuspješni. Povijest trombofilija u obitelji nemam, trombociti su mi čak bili i niski, tak da su mi i škvorc i Radončić rekli da nema potrebe za tim. Stvarno ne znam više što misliti.. sjetim se i marijeive, gdje su svi nalazi uredni pa neće i neće.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji