Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    17. Prosinac 2019. 20:38

Ako mi ne upali sledeci postupak.. Probacu i prirodnjak. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Rita2101
    17. Prosinac 2019. 20:39

Drage zene, ne mozete znati da je sve ok dok m ne napravi spermio. Zene se skoro ubiju od pretraga a muskarci cekaju ... kad nema trudnoce godinu dana oboje na pretrage... prosla su vremena kad su zene” za sve bile krive”

👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
    👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
    FET - beta 0
    2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
    1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
    FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
    FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
    3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
    Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao

Meto
    17. Prosinac 2019. 21:34

Nema me cijeli dan i puf. 
    Marta super za oplodnju. Biti ce sve ok, mora😉🤗
    Hanica tko zna u sta dr jucer gledao, bit ce stanica😊
    Djevojka s hormonima sorry, nisam nick upamtila, odnos izmedju lh i fsh nije dobar, skoro su izjednaceni a trebalo bi biti 1:2 i amh je dosta visok. . Sve je rijesivo 😉
    PinkFairy jbmu misa. . Kod nas je neopstruktivna azzo, te su malo teze. Mozete odmah kod dr opce prakse uzeti uputnicu i da tm izvadi hormone, fsh i testosteron ukupni i slobodni, tu ce sve biti jasno vec. 
    Po meni je najbolje otici privatno, nas je uzv i pregled dosao 600kn (cisto da znas otprilike), sve detaljno gleda i ono sto je najbitnije ne gubimo vrijeme na narucivanje. I gle, imamo materijala 💪 Ovo je tek sad pocetak borbe, nema stajanja. Ako te nesto bude zanimalo-tu sam☺️
    Maki cca 4.1og bi trebala dobiti mengu pa krece bockanje. Jedva cekam i moram priznat da me poceo loviti strah 🙈 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    17. Prosinac 2019. 21:38

TajTaj prirodnjaci su igra zivaca. Nerijetko se dogadja da folikul pobjegne prije aspiracije tako da to znas unaprijed i dobra je ideja da ne gubite vrijeme dok cekate stimulirani. Nikad se ne zna😉🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Diana30
    17. Prosinac 2019. 23:32

Hvala vam vidjet cemo sto ce nam reci doki na konzultacijama, a suprug treba obaviti spermiogram, pa kad dobijemo nalaz stavit cu sliku da vi vidite, jer vi se dosta kuzite u ovo, ☺️

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Gelica
    18. Prosinac 2019. 00:25

PinkFairydust

Gelica

PinkFairydust

Potvrdena azoo.

Uf, žao mi je ❤ Baš sam se nadala da će biti bolji sgram.

I ja sam se nadala :( Bas ne mogu sebi doci. Krenulo je sa "idem napravit papu i pozalit se malo na pomrdane cikluse", 2 tjedna kasnije eto nas u sasvim ozbiljnoj MPO prici. Ne znam di mi je rit a di glava, da se potpuno ne-damski izrazim :/

Joj vjerujem ti 😕 Znam da nije utjeha ali ovo što su cure rekle, bolje da ste saznali sada nego kasnije je stvarno točno. Ja sam dugo čekala, jer moj bivši  partner s kojim sam provela velik dio najplodnijeg razdoblja, nije bio za ama baš nikakve pretrage. Pa sam nakon njega bila dugo sama, i eto me, u 42. Tko sad više zna šta je ( bio) problem..  Tako da, opcija imate, i kroz neko vrijeme kad to prihvatite i naučite još i više o tome, biti će ok. :) 🥰

PinkFairydust
    18. Prosinac 2019. 08:03

Hvala na potpori, cure <3 Valjda bude izaslo sve na dobro na kraju. Dragi trenutno ne zeli uopce razgovarati samnom, ni o tom, ni o bilo cemu drugom vise manje :( On je inace takav, kad je neka drama zatvori se skroz u sebe :/ I inace mi to ide na jednu stvar, al trenutno mi bas tesko pada :( Vodim ga sutra odmah na pregled pa cemo vidjeti :/

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...
    18. Prosinac 2019. 08:23

nymeria

Marta super za stanice, sad samo da se jedan borac primi 🙏💓 sretno u četvrtak 😊
    PinkFairyDust bez obzira na težu dijagnozu uopće ne mora značiti da će vama duže trajati da dodjete do bebice. Sve je to pitanje sreće ne znam kaj drugo i nema nikakvog pravila. Evo tu na forumu hrpa priča di su s "težim" dijagnozama odmah i brzo uspjeli, a neki praktički nikakva dijagnoza pa nikako uspjeti. Nemoj očajavat ima nade i pomoći za sve. 💓
    Eto mi nemamo dijagnozu neku strašnu tj.praktički nikakvu pa nikako uspjeti…i to je isto frustrirajuće…i zapravo ne znam kaj bi ti rekla dal je ponekad možda bolje da ti kažu razlog/dijagnozu ili lutati ovak i pitat se zakaj ne ide. 🤦‍♀️
    Sve je teško svaka priča je za sebe i svi mi padnemo u nekom trenutku al treba naći snage za dalje. Vjerujem da i vi budete tako. 💓
    Meto jako mi je drago zbog tebe i da ste našli materijala, nadam se da će nakon svega postupak u siječnju bit onaj pravi. 💓

Hvala ti puno draga 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    18. Prosinac 2019. 08:39

MakiST

Evo mene sa fm, ovulacija nije bila niti ce bit, endo 3mm. Preskacemo mj. 😢 al dobro, da zaokruzimo godinu kak je dosla tako nek prodje svo sranje i u novoj bude valjda bolje..

Zao mi je :( Nek nam nova bude bolja <3

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

18. Prosinac 2019. 08:53

MakiST

Evo mene sa fm, ovulacija nije bila niti ce bit, endo 3mm. Preskacemo mj. 😢 al dobro, da zaokruzimo godinu kak je dosla tako nek prodje svo sranje i u novoj bude valjda bolje..

MakiST, mislim da smo u istoj situaciji. Jučer, 12dc folikul 14mm, endo 7mm. Nema sluzavog iscjedka i dalje, mislim da od ovulacije ništa ovaj mjesec. Još sutra idem na fm da vide jel folikul što narastao i ako sutra ne bude 18mm, postupak se odgađa... To ti se zove vrajza sreća. Bitno da sam sve ove mjesece u pripremi za postupak uredno imala ovulaciju, a sad je jajnik nekako odlučio preskočiti jer eto, neda mu se...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.